Goede service en afspraken worden nagekomen

Helemaal prima

Alle geleende materialen voldoen ruimschoots erg tevreden

Zoals altijd perfect!

De douchstoel, die ik geleend had via de website werd keurig bezorgd tot op de 1e verdieping en omdat hij behoorlijk zwaar was, ook nog in de douche. Topservice zoals altijd. Het zijn echt mensen, ook de bezorgers, die weten of aanvoelen, wat je als cliënt nodig hebt. Ik ben erg blij met de stevige stoel (in hoogte verstelbaar) en de service. Ik heb hiermee een stukje zelfstandigheid terug.

Goede kwaliteit product, optijd bezorcht.

Zoals de titel al beschrijft; goede kwaliteit en zeer snel in huis.

Goed en deskundig

Prima intake en adequaat handelen. Snelle levering

Supersnelle service

Dag na mijn aanvraag voor een bed kreeg telefoontje (op zondag) van Vegro met de vraag of ik een XL bed nodig had. Dat had ik niet maar had dus zelf een foutje gemaakt. Ook vroeg de medewerker of ik een matras nodig had die ik dus niet besteld had. Dit had ik zelf over het hoofd gezien. Ik was dus heel blij dat er pro-actief vanuit Vegro meegedacht werd. De volgende dag werd alles al gebracht en helemaal geïnstalleerd. Wat een goede service! Daar mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Viel tegen

Was niet voor Tena lady

Super Kussen

Ik slaapt heel goed op mijn orthopedische kussen super

Je kunt snel een aanvraag indienen, meestal de volgende dag al in huis

Ik leen een hoog/laag bed en decubitus matras. Het bed kun je kantelen, en dat helpt goed tegen de benauwdheid. Het matras haalt zoveel pijn bij je weg doordat de druk verdeeld word.

Alles goed!

ALLES GOED!!

Fijne douchekruk

Veel plezier van de douchekruk en een hele aardige en behulpzame chauffeur.

Snelle levering. Prima.

Snelle levering, en een hele duidelijke website.

Mijn ervaring was goed.

Met een belletje werd het geregeld

Nette verpakking, te late levering

Iets bij Vegro besteld, want het zou er een dag later zijn. Netjes voor 15:00 besteld. Helaas liep de levering toch vertraging op en werd het een dag later. Bestelling was netjes verpakt verder.

Prima artikelen en levering

Erg fijn dat ik na mijn ongeval zo snel een hoog laag bed tijdelijk kon lenen en dat het zo snel bezorgd kon worden.

Perfect geregeld

De ene dag via website besteld,de andere dag geleverd.Perfect geregeld.ZEER TEVREDEN

Uitstekend.

Goede service, prettige mensen en de levering was adequaat en snel.

erg goed

Vriendelijke service, alles gauw geregeld. en ophaal service ook helemaal goed.

Makkelijk en snel

Top geregeld, snel bezorgd.

Super geregeld, snel besteld via de site. Top service en super snel in huis.

slecht tot goed

Ik had vroeger een andere toiletstoel die duurder was en nu een goedkopere en kan toch merken waar het verschil is, want het emmertje is van mindere kwaliteit dan de vorige.

Uitstekende service

Een goede oplossing wat heel snel geregeld kon worden. Alles werd netjes in elkaar gezet om het na mijn operatie dragelijker en comfortabel te maken. Goede service!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE