Netjes en correct Is zoals het beschreven staat.

Ik gebruik al een tijdje dit product en ben super tevreden

prima, korte duidelijke uitleg.

Fijne service. Goed product

Ik heb een hele goede ervaring gehad

Snelle levering en bij een klachtmelding zeer snel naar tevreden heid opgelost.

Leenspullen.zeer snel gebracht en gehaald

Alles prima geregeld

Precies zoals verwacht

Uitstekend apparaat, voldoet aan alle eisen!

De ene dag besteld de andere dag in huis!! Zeer tevreden, dat is nog eens een afspraak nakomen.

De toilet verhogen past prima en juiste hoogte

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering van wat we nodig hadden. Exact wat op de website was weergegeven en goede kwaliteit.

heel goed

Er is een ruime keuze in artikelen, die je kunt kopen, huren of lenen. Ook kreeg ik goede informatie over de artikelen en wat daarbij hoorde.

Prima service en kwaliteit

Prima service, het artikel voldeed en werd met veel respect in elkaar gezet en afgesteld

WE hebben een week gehad matras kussen douchestoel en trppelstoel maakt het aangenaam en gemakkelijke De hartelijke groet fam Lettinga

Topservice

Snelle levering aan huis, makkelijk geregeld.

Verpleegbed besteld. Werd op tijd gebracht en geïnstalleerd. Later uitschuiftafeltje opgehaald in winkel. Ruim assortiment, vriendelijk personeel.

Heel fijn dat het zo snel geleverd wordt

Ik ben tevreden met wat ik heb gekregen.

Gelukkig dat jullie ook een online winkel hebben. Dat een winkel voor slecht lopende mensen zo weinig parkeerplaatsen heeft is te gek voor woorden. Dat gezegd, ik ben blij met de artikelen die bij mij zijn afgeleverd.

Makkelijk aanvragen

Het aanvragen ging goed, maar ik wist niet dat je eigenlijk eerst telefonisch een formulier moet aanvragen. Maar het kwam dik in orde evenals later een wijziging. Een mail bevestigde de afspraak en de wijziging. Klasse!

Behulpzame

Behulpzame

Snel en netjes

...

super goede service

Na 1 telefoontje werd de geleende materialen de volgende dag opgehaald. super service

Goede service!

Goede rolstoel en makkelijk uit elkaar te halen

We zijn tevreden

We zijn tevreden

Gewoon goed

Niets op aan te merken.

Koel sjaal

Artikel is snel en correct geleverd.. Alleen bij kleuren kiezen online van sjaaltje staan niet alle kleuren jammer genoeg bij het artikelnummer. Maar sjaaltje is een echte aanrader en blijft lang koel! Ben er erg blij mee.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE