De bezorger zou 30 minuten voor aankomst contact opnemen. Dit was bij hem niet bekend zodat hij voor een dichte deur stond. Ik was onderweg vanuit het ziekenhuis (bezoek) en was er binnen 2 minuten. Gelukkig wilde hij wachten. Dat was wel weer top
Omdat ik 1 van de vele medicijnen niet uit de strip kan drukken had ik een doordrukker gekocht. Maar er is geen beweging in te krijgen. Moet wel eerlijk zeggen dat het giga hard is de folie achter de pil. Het is een groot probleem voor mij. Nu knip ik hem los wat op zich ook al problemen geeft ivm de handen. Is hier een andere oplossing voor? Vr. gr. Rina ten Hoeve
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend te moeten lezen dat het artikel niet naar wens is. Helaas hebben wij hier geen andere oplossing voor. U zou uw klacht over de harde folie bij de leverancier van de pillen neer kunnen leggen. Hopelijk kunnen zij de medicijnen anders voor u verpakken.
Wel betaald, bericht ontvangen dat de bezorging later zou zijn en toen niks meer.
Beste, Natuurlijk allereerst onze excuses dat de bestelling (nog) niet geleverd is, en u hierover niet meer bent geïnformeerd. We streven er altijd naar om alle bestellingen op de aangegeven leverdatum te bezorgen bij onze klanten. Helaas was de bestelde rollator niet meer op voorraad. Ondertussen heeft u mijn collega gesproken en wordt de rollator morgen geleverd. Hopelijk bevalt de rollator u! Nogmaals onze excuses.
IK heb alleen ervaring met 1 artikel (rollator). Die is goed. De overige bestelde artikelen laten op zich wachten zonder nadere berichtgeving.
Beste, Allereerst onze excuses voor het wachten op de overige bestelde artikelen. We begrijpen dat er na het plaatsen van de bestelling contact met u is opgenomen. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen via 0900 - 2 88 77 66.
op een dinsdag wordt er eennhoog laag bed bezorgd omdat mij vrouw de volgende dag geopereerd zou worden aan een buikwandcorrectie. Tojdens de bezorging kwamen de monteur er al achter dat het voetgedeelte niet werkte. Maarvdit is wat het is zeggen ze dan Toen ik vrijdags belde nadt ik mjjn vrouw had opgehaald. En vroeg om een ander bed zou dat pas een dinsdag weer bezorgd worden dus konden we zelf maar wat kussens onder het matras leggen zodat ze geen vocht zou vasthouden in haar benen. Toen een dinsdag kwam er een monteur met een chagrijnige smoel binnen en ging eerst maarveven een half uurtje kloten om te kjjken of hij het echt niet deed zit de stekker er wel goed in. Ik werdt zo boos en zei ik hoop toch wel dat je dat andere bed bij je hebt waar ik om heb gevraagd en die ging hij dan uiteindelijk maar pakken Dus nee voor mij heen Vegro meer
Beste, Allereerst wil ik u onze excuses aanbieden voor het niet goed werkende bed dat de eerste keer is gebracht. Dit had niet gemogen. Hopelijk werkt het bed nu naar tevredenheid. U heeft inmiddels een mail ontvangen van mijn collega's. Mocht er toch wat zijn met de hulpmiddelen wil ik u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.
14 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging nog steeds niks geleverd. Na contact met klantenservice wordt er nu (wel) aan gewerkt.
Beste, Allereerst onze excuses dat er nog niets is geleverd. U heeft inmiddels telefonisch contact gehad met één van mijn collega's, waarin u is verteld wat er mis is gegaan. Uw bestelling is direct opgepakt en wordt zo spoedig mogelijk bij u geleverd. Hierover wordt u nog geïnformeerd.
Netjes en vriendelijk personeel
Snelle levering en ruime sortering.
Ik had na mijn bestelling Vegro gebeld.Toen vertelde ze mij dat de rollator door Vegro bezorgd werd en thuis werd klaar gemaakt voor gebruik.Ik kreeg de rollator bezorgd door postNL.Dat viel mij tegen ook omdat ik de rollator zelf moest klaar maken voor gebruik.Mijn eerder bestelde rollator werd thuis klaar gemaakt voor gebruik.Ik heb nu een duurdere rollator en die moet ik dan zelf installeren..Vandaar mindere sterren.
Allereerst onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat er inmiddels contact met u is opgenomen per mail. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen via 0900 - 2 88 77 66.
Zie boven
Artikelen (rubber doppen voor krukken en een inklapbare stok) gekocht in de vestiging in het ziekenhuis van Veendam. Zeer prettige bediening. Artikelen bevallen goed.
ineens zit je met een gebroken knie,gelukkig zijn we lid van de vierstroom en kunnen we alles lenen wat we nodig hebben
Snelle levering en professioneel
Product prima maar lange levertijd
Via internet aangevraagd en de borg en transportkosten vooruit betaald. Krijg een week later bericht dat deze kosten niet betaald zijn. Na telefonisch contact ge bestelde uiteindelijk gekregen. Door een systeemfout was de bestelling niet aangemeld.
Excuus voor de verwarring vanuit onze kant. We willen u desondanks veel succes wensen met uw bestelling.
Als je in bed ligt ,niks kan en denkt dat dat nooit meer kan, is het fantastisch om een vriendelijke stem te horen die je verzekerd dat hij je gaat helpen je ongemakken te verlichten. De spullen kwamen snel binnen , mooi hygiënisch verpakt. Ik ben nu weer op de been. gelukkig., hartelijk dank voor jullie service.
Opdracht onmiddellijk en correct uitgevoerd. Toen leverdatum voor ons moest veranderen zeer flexibel ingespeeld. Kortom prima dienstverlening.
Uitstekend telefonisch advies! Vervolgens woensdag voor Hemelvaart de rolstoel online besteld en dinsdag afgeleverd. Sneller en beter gaat het niet!
Mijn ervaring is goed.
ik heb al geruime tijd geleden een aanvraag gedaan voor een tillift voor op vakantie. de vakantie is volgende week en ik heb nog steeds geen duidelijkheid of er een tillift geleverd kan worden. geen tillift --> geen vakantie. waarom moet dat zo lang duren?
Allereerst wil ik onze excuses aanbieden voor de late reactie op uw aanvraag voor een tillift. U heeft ondertussen contact gehad met mijn collega. Mocht u verder vragen hebben dan horen wij dat graag.
I had placed an online order, payment was successfully completed but order was not delivered and no refund has been made yet.
Our apologies. You will be personally contacted.
Gebruiksvriendelijke Website
Hele proces, van aanvraag indienen tot en met levering en de informatievoorziening over dat proces, verliep efficiënt en correct
Goed geregeld
13 Vennestraat