Snel en zeer adequaat handelen van het personeel, in de winkel aan de telefoon en de bezorgdienst. Ze hebben zorg voor ons.
Mooie woorden. Dank voor de review!
Na bestelling werd het product de volgende dag bezorgd. Het product (postoel) is prima.
Goed om te horen. Dank!
Alles goed en snel geregeld!
Dank voor het prachtige cijfer!
Ik heb krukken en een rolstoel. En ik ben er erg blij mee, dat ik hierdoor meer “vrijheid “ heb
Fijn om te horen. Bedankt voor de review!
Ik had mijn been gebroken en heb die middag online bij Vegro aangegeven dat ik graag een rolstoel met de benodigde attributen wilde lenen. De volgende ochtend werd hij al geleverd. Echt fantastisch!
Bedankt voor de goede beoordeling.
Snelle service en prima behandeling
Dank voor het mooie cijfer!
De service was erg goed en de artikelen werden de dag na bestellen al bezorgd. Vriendelijk personeel.
Fijn om te horen! Bedankt daarvoor.
Goede service en snelle levering!!
Bedankt voor de beoordeling!
In het ZH de bestelling gedaan en de volgende dag in huis, goede service
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Snel geholpen, goeie kwaliteit spullen.
Fijn om te horen. Dank!
Niet helemaal duidelijk op de website of alles vergoed werd door de verzekeraar door de vragenlijst en wist ook niet zeker welke soort ik moest kiezen (comfort zitje, comfort been steunen etc. Wat is het verschil met standaard). Bezorger was erg vriendelijk, dacht met me mee toen bij het bezorgen de verwachting anders bleek.
Bedankt voor de review!
Goed ontvangen en op tijd geleverd
Bedankt voor de beoordeling!
Besteld andere dag geleverd. Echt heel handig
plezierig
Dank voor de goede review!
Prima.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Ales verliep prima. Goede uitleg gehad bij het afleveren. Vriendelijk personeel.
Goed om te horen. Bedankt!
Snel thuis bezorgd!
Dank voor het mooie cijfer!
ik ben tevreden. het was fijn dat de medewerker de oude matras weer mee terug nam. die had ik destijds in assen gekocht en hem hem plm. 7 jaar gebruikt.
Bedankt voor de review!
Snel, volgens afspraak, netjes
Dank voor het mooie cijfer!
Nette levering van een bed, matras en rolstoel. In het weekend besteld, maandag al geleverd. Echter, ik heb 1 nacht op het matras gelegen en ik vroeg me af waar de rooklucht vandaan kwam als niet roker. Dat was dus het matras. Die was duidelijk bij een roker in huis geweest. Dit telefonisch gemeld, en dezelfde dag is deze omgeruild. Goede service!
Goed om te horen dat er snel is gehandeld en nogmaals excuses voor het ongemak! Bedankt voor de beoordeling.
Alle hulpmiddelen waren snel in huis. Vriendelijke en meedenkende klantenservice.
Bedankt voor de beoordeling!
Bij mij werd een trippel stoel geleverd welke niet was afgesteld. Vervolgens een telefoontje gepleegd ,antwoord de stoel kan niet lager want dan beschadigd de vloer(er was 20 cm vrije ruimte).Ik zet u op de wachtlijst voor een lagere stoel. Vervolgend een mail met foto;s gestuurd. Dinsdag twee berichten 1,Er komt een hulpmiddelen specialist. 2.De stoel wordt opgehaald. DE chauffeur die hem kwam ophalen was geweldig hij keek naar de stoel en 5 minuten later had hem goed ingesteld.Die heeft verdiend een pluim.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat het niet helemaal naar wens is verlopen. We zijn wel blij te horen dat het positief voor u is afgesloten.
Ik ben erg tevreden over de Vegro, de hele procedure van lenen, bezorgen, in elkaar zetten. Het meest stel ik op prijs dat toen ik 's nachts belde om het overlijden van mijn man door te geven en te vragen of het bed en de andere spullen met enige spoed opgehaald konden worden, in verband met de thuisopbaring van mijn man, de wagen al de volgende ochtend voorreed en alles vlot en netjes werd opgehaald.
Beste Paula, Allereerst gecondoleerd met het verlies van uw man. Het is onze taak alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u kan focussen op wat echt belangrijk is. Fijn dat we u z.s.m. konden ontzorgen. Wij wensen u veel sterkte komende periode.
Verkeerde verwachting van mijn aankoop. Er is een klantvriendelijke en coulante oplossing geregeld.
Wat fijn dat we alles goed op hebben kunnen lossen. Bedankt voor uw beoordeling.
Keurig geholpen en vriendelijke te woord gestaan
Een 10! Wat fijn dat u goed geholpen bent.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE