Bestelling zou geleverd worden op vrijdag. Niets ontvangen op aangekondigd tijdstip. Gebeld. Er wordt geen poging gedaan om fout goed te maken en volgende dag af te leveren. Levering vindt pas op maandag plaats van een douche stoel en een rolstoel.
Wat vervelend om te horen. Onze excuses hiervoor. Wij zullen dit intern doorzetten.
Service qua snelheid perfect. Bed en matras geleverd. Matras volgende dag terug vanwege ruiken naar rook. Inmidels 2 weken later en nog geen matras.
Bedankt voor uw bericht waarin u aangeeft geen goede ervaring te hebben gehad met het naleveren van het matras. Het matras was bij ons even niet op voorraad. Helaas kan het dan voorkomen dat het even duurt voordat we kunnen leveren. Ik zie dat het matras nu op voorraad is en dat we hem laten vanmiddag bij meneer Verwoert gaan leveren. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Hierdoor kunnen wij kijken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen en zo onze service te verbeteren. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen via 0900 - 2 88 77 66.
Ik heb een hometrainer geleend die bleek stuk te zijn. De display werkte niet goed. Onduidelijke gebruiksaanwijziging zat erbij! Chauffeur wist ook niet hoe het werkte. Goede service na telefoontje. Ik kreeg meteen een nieuwe hometrainer. Ook deze chauffeur kon niet uitleggen hoe deze hometrainer werkte. Uiteindelijk wees dit apparaat zich vanzelf.
Beste, Onze excuses dat er een aantal dingen mis zijn gegaan bij uw bestelling. We zetten uw opmerking intern door, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Hopelijk bevalt de hometrainer u wel! Nogmaals onze excuses.
Nvt
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Snel geleverd en uitstekende kwaliteit van het bestelde product.
Wat een mooie beoordeling. Bedankt!
Correct geregeld alles
Bedankt voor de beoordeling!
Hele traject prima gelopen
Super om te horen! Bedankt.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer.
De artikelen, die nodig waren na mijn val werden snel geleverd. Wat niet door ons zelf teruggebracht kon worden, is ook weer opgehaald. Al met al een goede service.
Dank u wel voor de goede beoordeling.
We hebben al meerdere hulpmiddelen van Vegro betrokken en dat loopt allemaal prima. Kwestie van 'bestellen' online en binnen enkele dagen zijn de spullen binnen. Prima spullen ook, meestal nieuw of nauwelijks te onderscheiden van nieuw.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van uw ervaringen.
Vegro heeft een goede service. Ze snappen meteen wat je bedoelt als je een vraag stelt en ze geven een duidelijk antwoord. De communicatie verliep zeer duidelijk en efficiënt en de levering was goed volgens afspraak.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, en het prachtige cijfer.
Prima service en duidelijke instructie met papier wat te doen wanneer de klossen weer opgehaald kunnen worden.
Bedankt voor de fijne recensie.
Bedankt voor de review.
De benodigde hulpmiddelen voldeden (en voldoen nog steeds) aan de verwachtingen. Een beroep op service werd tijdig uitgevoerd.
Goed om te lezen! Bedankt voor de beoordeling.
Snel geleverd en prima sevice
Bedankt voor de fijne review.
In het weekend besteld en het werd maandagochtend bezorgd. Plaatsing was snel geregeld en na een korte uitleg was alles duidelijk. We bleken achteraf iets teveel hulpmiddelen aangevraagd te hebben en het te veel werd, na een telefoontje, snel ingepland voor afhalen. Zeker een aan te raden bedrijf voor zorghulpmiddelen.
Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank daarvoor.
bestelling goed verlopen en netjes volgens afspraak afgeleverd
Dat lezen we graag. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Van het hele bestelproces tot aan de aflevering van een bed, gisteren was een hele positieve ervaring! Ik werd gebeld over het verkeerde matras dat ik had gesteld en de verpleegkundige die langs moest komen voor een beoordeling en het hele gesprek was vriendelijk en gericht op mij verder helpen. De man die het bed bracht was heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Alles werd in elkaar gezet, hij dacht mee over de plek en alles was goed geregeld. De hele ervaring was zeer positief. Klasse!!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele bestelproces tot aan de bezorging. Bedankt dat u deze ervaring via deze weg deelt.
Overzichtelijke website. Grote keuzemogelijkheid en snelle bezorging.
Alles klopte!
Bedankt voor de review.
Ik ben goed geholpen.
Heel fijn om te lezen. Bedankt voor de beoordeling.
‘S Avonds de producten besteld en de volgende dag werden ze geleverd. Hele fijne snelle service en vriendelijke mensen. Als je een goede aanvullende verzekering hebt zijn veel producten gratis te lenen, dat is extra fijn!
Hartelijk dank voor de mooie review, en het fantastische cijfer!
Snelle en makkelijke service, ben zelfs terug gebelt met een beter advies over de spullen die ik aangevraagd had.
Dankuwel voor de mooie recensie.
Makkelijk om te regelen en snel geleverd door een vriendelijke meneer.
Goed om te lezen! Bedankt voor de mooie beoordeling, en het prachtige cijfer.
Dit product is echt handig om je sokken aan te trekken mijn vader kan moeilijk bukken met dit handige hulpmiddel krijgt hij zijn sokken handig aan
Wat fijn dat uw vader met dit hulpmiddel zijn sokken weer makkelijk kan aantrekken. Bedankt voor het delen van zijn ervaring.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE