Perfecte hulpmiddelen voor in huis
Bedankt voor de goede beoordeling!
Ik heb uiteindelijk geen gebruik gemaakt van uw diensten maar wel een rekening betaald en nog geen bedrag terug ontvangen. Op de dichtstbijzijnde locatie was het hulpmiddel niet beschikbaar
Beste, Allereerst onze excuses hiervoor. Dit is een foutje en uiteraard niet de bedoeling! We hebben uw opmerking inmiddels doorgezet en begrepen dat de terugbetaling dinsdag zal plaatsvinden. U zult het bedrag dus volgende week op uw rekening terug ontvangen. Hopende dat het hiermee opgelost wordt!
Goede uitleg en zeer vriendelijk personeel. Mijn man kwam onverwacht snel terug uit het ziekenhuis. Vanwege de corona maatregelen moest hij verdere nazorg thuis krijgen. Binnen 24 uur contact en snel geholpen. Heel veel dank en waardering voor jullie snelle reactie en service.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. We zijn heel blij dat u zo tevreden bent. Veel succes gewenst voor uw man met het herstel.
Gemaild op maandag, geleverd op dinsdag. Je wordt netjes gebeld als ze eraan komen. Zelf teruggebracht naar Wassenaar waar de dame heel vriendelijk de rolstoel terug in ontvangst nam en daarna alles netjes afhandelen. Top service!
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Wel een mailtje gekregen dat het product niet op voorraad is, maar dat is inmiddels lang geleden. Ik wacht nog steeds..
Beste, Allereerst excuses voor deze gebeurtenis. Wij hebben uw opmerking doorgezet en begrijpen dat er contact met u is opgenomen. Hopelijk wordt het hiermee naar tevreden voor u opgelost. Nogmaals onze excuses!
heel snelle fijne service
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hulpmiddelen op tijd geleverd.
Alvast dank voor de beoordeling!
Snelle en goede service met de daarbij behorende uitleg!
Bedankt voor de mooie review!
Een uiterst vriendelijke heer kwam mijn bestelde leen spullen brengen. Kreeg netjes van te voren een berichtje hoe laat dhr er zou zijn. En dat klopte ook..
Wat fijn om te horen, bedankt voor de mooie beoordeling!
Duidelijke informatie op de website. Artikel bestellen ging makkelijk. Aflevering ging soepel.
Goed om te horen. Dank voor de review!
Zeer tevreden met het lenen van zorgbed enz. Voordeel was ook dat ik het bed alvast op het nieuwe adres kon laten leveren voordat mijn moeder verhuisde
Bedankt voor de review!
Snelle service, ook het nabezoek was fijn.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Alles was makkelijk te regelen zowel on-line als in de winkel goed geholpen en direct mee te nemen of geleverd.
Fijn om te horen. Dank voor de beoordeling!
bed verhogers van 7 cm voldoen, zijn bedoeld voor mijn moeder zodat zij makkelijker in en uit bed komt
Bedankt voor de review!
Had na een val een rolstoel nodig, de eerstvolgende dag stond die er al via Vegro, ondanks dat het een zaterdag was. Bezorger was ook vriendelijk.
Goed om te horen. Bedankt voor de beoordeling!
bestelde douchestoel is netjes en snel geleverd
Bedankt voor de goede review!
Mijn artikelen werden snel thuisbezorgd. Vriendelijke service
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
Prima product en dienstlevering
Bedankt voor het mooie cijfer!
Netjes thuis gebracht aardige man hulp zaam top.
Bedankt voor de goede review!
Ontzettend fijne service, denken met je mee! Misschien tip voor de website is, onderaan bij het bestelde product advies geven voor bijvoorbeeld een ander handig product die er hij hoort. Bed en bedtafel? Verlengd bed bij gebroken been etc. Service van de jongens die leveren is ook echt geweldig. Dank daar voor!
Bedankt voor de tip en goede beoordeling!
Super snel besteld , zeer vriendelijke chauffeur, erg tevreden .
Bedankt voor de beoordeling!
Toen ik via Meander werd doorverbonden naar Vegro kon ik gelijk aangeven wat ik nodig had. Het kon in de middag al opgehaald worden. Er werd zelfs nog meer aangeboden, waar ikzelf nog niet aan had gedacht. Op de maandag nog een trippelstoel gevraagd via de webshop. Deze werd meteen op dinsdag geleverd. Top!
Dank voor het prachtige cijfer!
Via internet is een hoog kussen besteld met meer kamers dan dat is geleverd. Geleverd is een lager kussen met grotere en daardoor ook minder kamers zonder dat dit overlegd is met degene die het besteld heeft.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend te moeten lezen dat het kussen dat geleverd is niet naar wens was. Graag leg ik een en ander uit: we hebben in de uitleen verschillende types van zitkussens in omloop. Doordat er verschillende types in omloop zijn kan het gebeuren dat u een ander type ontvangt. Er staat duidelijk op de online productpagina vermeld dat het geleverde artikel kan afwijken van de getoonde afbeelding, specificaties etc. Het geleverde artikel heeft wel altijd hetzelfde effect, en voldoet aan dezelfde eisen. U ontvangt vandaag (woensdag, 2 februari) ook nog een persoonlijk bericht hierover per mail.
De uitleg het plaatsen de vriendelijkheid uitstekend klasse
Bedankt voor de goede beoordeling!
Het valt mij erg tegen dat medewerkers het niet mogelijk maken een nieuw in intacte verpakking zittend tunnelglijzeil te retourneren en de factuur te crediteren. Het bezoeken van een winkel is bezwaarlijk ivm afstand.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Qua retourneren maken we een uitzondering voor u. Meer informatie hierover ontvangt u (vandaag, 2 februari) per mail. Nadat we het artikel retour hebben ontvangen zullen we de factuur crediteuren. Hopende u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE