Dank voor de review!
Was erg blij met hem dat hij het probleem voor mij opgelost heeft...
Wat goed om te horen, bedankt voor de review!
De dag na de bestelling werd de rolstoel al gebracht. Toen bleek dat een steun niet goed paste, werd die de volgende dag al omgewisseld. Klasse!
Bedankt voor de mooie review!
Ik ben recent in Gorinchem komen wonen en miste wat belangrijke attributen in de badkamer om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Ik was dan ook blij verrast dat dit binnen een dag geregeld werd door uw bedrijf! Mijn complimenten hiervoor.
Wat goed om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Vandaag besteld morgen in huis
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Duidelijke uitleg van de dame die mij geholpen heeft met het kiezen van een bloeddrukmeter.
Goed om te horen, bedankt voor de review!
Werk goed
Bedankt voor de beoordeling!
Mooie spullen gehuurd en alles snel gebracht.
Bedankt voor de review!
Op tijd geleverd, schoon
Bedankt voor de review!
Je hebt maar de keuze om 1 opklapbare rolstoel te kiezen om te lenen. Wat nu als deze niet goed zit of te moeilijk te duwen is?
Bedankt voor de review, we hopen dat de rolstoel naar wens is. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 0800 - 288 77 66.
We waren erg blij met de rolstoel voor een dag voor m'n vriend op de roze zaterdag in Leeuwarden. Het geeft er voor gezorgd dat we heerlijk de stad in konden Mijn vriend is moeilijk ter been en zinder rolstoel zouden we maar zeer beperkt geweest zijn in onze activiteiten. Mooi op tijd bezorgd door een heel aardige chauffeur Onze hartelijke dank!!
Wat fijn dat u dankzij de rolstoel een heerlijke dag hebt gehad. Daar doen we het voor! Bedankt voor uw mooie verhaal.
Heel fijn om dit voor een bepaalde periode, gratis te mogen lenen
Fijn dat het gratis lenen u heeft geholpen. Bedankt voor uw beoordeling.
Kreeg een badkruk waar een pootje niet goed van werkte. Zonder problemen omgeruild.
Wat fijn dat alles uiteindelijk is goed gekomen met het hulpmiddel. Bedankt voor uw recensie.
Had per ongeluk twee artikelen online besteld. Telefonisch is dit in orde gemaakt.
Wat fijn dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen. Bedankt voor uw beoordeling.
Ik zou er niet zonder kunnen. Biedt goede fysieke ondersteuning bij het opstaan.
Wat fijn dat de hulpmiddelen u zo goed kunnen helpen! Bedankt voor uw beoordeling.
Dik te vrede
Bedankt voor uw perfecte cijfer!
Ik heb goede ervaringen, zoals vriendelijkheid en begripvol. Dat kan ik niet altijd zeggen over de reparatieafdeling. Ik vind dat dat veel beter kan
Bedankt voor uw recensie en de feedback. Deze hebben we doorgezet naar de juiste afdeling zodat ze de dienstverlening verder kunnen verbeteren.
Artikelen staan duidelijk omschreven op website. Deze zijn makkelijk te bestellen en worden snel geleverd en geplaatst.
Bedankt voor het compliment en de recensie!
snelle en correcte bezorging. voorwerp schoon en goed verpakt.
Wat fijn dat alles naar wens was. Bedankt oor uw beoordeling.
Prima service goede uitleg
Bedankt voor de mooie review.
Ik ben in afwachting van de compensatie van mijn retourzending
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling. Uw vraag wat betreft de terugbetaling van de retourzending heb ik doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Zij zullen u verder hierover informeren.
ik ben uitermate vriendelijk en goed geholpen
Dat lezen we graag! Bedankt voor de beoordeling.
Had medicijnendoosjes bestelbaar die sluiten niet of onvoldoende af springen steeds weer open xonde van het geld.
Beste Nadine, Wat vervelend dat het medicijndoosje niet bevalt. Gelukkig hebben we een ruim aanbod van medicijndoosjes. Ik heb uw opmerking doorgestuurd naar onze afdeling Verkoop, en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken.
Snelle levering.
Hartelijk dank voor de review.
Ik ben verhuist en had een nieuwe douchestoel nodig. Op zondagmiddag besteld en maandag rond 11 uur werd deze, helemaal afgesteld, afgeleverd. Topservice
Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Veel woonplezier in uw nieuwe woning!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE