Snel geleverd en opgehaald

Snel kunnen regelen dat we een hulpmiddel konden huren. Hulpmiddel werd thuis afgeleverd en keurig opgehaald toen we het niet meer nodig hadden. Helemaal prima.

Deskundig advies

Vriendelijk geholpen en meedenken in sutuatie.

Ik ben er tevreden.

Ik ben er tevreden over de producten en de bezorging.

Bevalt goed.

Bevalt goed.

Top bedrijf

Keurig verzorgd allemaal en alles op zijn plaats gezet en geïnstalleerd.

Het kussen zonder middenstuk zit fantastisch zacht. En perfecte aankoop.

Een heel goed product.

uitstekende service en service gericht vriendelijke medewerkers.

Zowel de medewerkers, winkel, kantoor en degene die de benodigde transfer middelen leveren zijn zeer deskundig prettig in de omgang en klantgericht vriendelijk.

Ben sinds lange tijd met mijn vriendin gaan winkelen. Blij dat ik deze stap eindelijk genomen heb. Genoten.

Service snel en prima

Echter..... De palletjes van toiletverhoger zitten muurvast. Zijn amper te verstellen.

Advies

Artikel nog niet ontvangen !

De artikelen die ik nodig had, waren eenvoudig te bestellen via de website. De volgende dag konden ze al geleverd worden. Was zeer fijn dat dit mogelijk was.

Snel en vriendelijk

Goede service alles perfect geregeld en bijzonder vriendelijk personeel met het bezorgen en ophalen van de spullen.

Goed product, snel geleverd

Ik heb online een douchekruk gereserveerd en die werd direct de volgende dag gratis aan huis afgeleverd. Erg blij mee! De douchekruk zelf is stabiel en degelijk.

prima snelle bezorging

zeer snel

Prima geregeld snelle bezorging

Prima service snelle afhandeling en bezorging

Super snel

Ik had een beensteun voor de rolstoel besteld. Kwam de bezorger met 2 verschillende. Voor het geval de ene niet paste! Super en goed over nagedacht

100 punten

gemakkelijk besteld en perfect bezorgd.

Uitstekend!

Prima ervaring. Snel geleverd en toen ik het product niet meer nodig had heb ik het ook snel en efficiënt kunnen inleveren.

Betrouwbaar, snel, vriendelijk en behulpzaam

Voordat mijn moeder weer thuis kwam na het herstel van een CVA was dit voor mij de eerste keer dat ik in contact kwam met een organisatie voor de uitleen van hulpmiddelen. Dat was even wennen, zoeken, bellen, nog een keer bellen, vragen, nog een keer vragen maar altijd even behulpzaam! Ook werd er meegedacht bij de keuze van de artikelen en eventueel aanvullende accessoires om het gebruik ervan te vergemakkelijken. In tegenstelling tot andere bezorgdiensten was het service tot achter de voordeur.. Fijne organisatie!

snel en meedenkend

op het laatste moment een bed geregeld en de volgende dag bezorgd.

Snel geholpen met alles wat ik nodig heb!

Prettige behandeling van mijn verzoek en snel geleverd; spullen zijn van goede kwaliteit! Fijn dat ik de spullen tijdelijk kan huren en niet hoef te kopen!

Heel goede en snelle service.

Ik vind de service snel en goed.

Fijne communicatie

Hele fijne communicatie via de klantenservice. Er was een artikel niet geleverd en na een telefoontje was alles weer goed geregeld en lag het klaar in de winkel. In de winkel ook de krukken omgeruild want dat waren ook niet helemaal de goeie. De medewerkster was niet heel vriendelijk en werkte ook niet heel actief, maar uiteindelijk is het goed gekomen.

In de avond gereserveerd volgende dag in de voormiddag al gratis thuisbezorgd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE