Snel geleverd, snel geregeld. Heel fijn.

Slechte communicatie

Onduidelijke informatie..heb daarover gebeld,zou teruggebeld worden. Niet dus!!!

heel fijn..

aardige man. goed geholpen en uitgelegd. zeer tevreden

Behulpzame vriendelijke telefoniste: Een goede schone rolstoel te huur gekregen. Vriendelijke ophaaldienst. In een woord uitstekend

Goede producten en goede service

Het huren van producten voor na de bevalling ging gemakkelijk. Het is simpel om een breng of ophaal afspraak te maken en er werd netjes van tevoren gebeld dat de bezorger eraan kwam. Door de mogelijkheid een borstkolf te kunnen huren kun je voor weinig geld een kolf van goede kwaliteit uitproberen en beslissen of je er zelf één wil aanschaffen. Al met al dik tevreden.

Snel in huis en goed produkt

Had een alarm ketting besteld niewste model.. Makkelijk te plaatsen in oplader. Drukknop op zichtbare plek. Invoer telefoon nummers verzorgd via vegro, wel zo makkelijk. Werkt zoals beschreven. Abonnement p mnd niet te duur

Product comfort normaal luier van Tena werkt prima

Tijdens dag & nacht gebruik geen urine lekkages met dit luier type gehad.

Tot nu toe prima, klantgericht.

De bestelde spullen werden snel en professioneel geleverd. Er is ook veel keuze. We hebben pas sinds heel kort met medische hulpmiddelen te maken dus alles is nieuw voor ons.

Erg fijn en klantvriendelijk

Ze zijn praktisch ingericht. Kwamen de spullen thuis bezorgen en kon ook weer snel opgehaald worden. Echt top service!!

Goede en snelle service

Rolstoel werd snel geleverd. Vriendelijke medewerker die goede instructies gaf.

Snelle levering.

Snelle levering. En keurig op tijd.

Werkt

Het is best een groot ding voor aan de sleutelbos, moet vaak worden opgeladen en alarm neemt even tijd.

Enorm slecht.

Verschrikkelijke dienstverlening. Ook handig als de medewerker onderling op 1 lijn staan met de regels.

Was prima. Makkelijk en snel geregeld, zowel het bezorgen als het ophalen. Geen problemen gehad

Gewoon geweldig!

Je besteld wat je nodig hebt en het wordt thuisbezorgd en afgeleverd. Heel erg fijn en als je ermee klaar bent wordt het opgehaald! Super goede service! Heel.hartelijk dank voor het bruikleen. Ik heb er zeker baat bij gehad. Dan heb ik het over de papegaaienarm.

Super snelle levering

Ik belde 23.30 uur op vanuit het ziekenhuis. Na de operatie bleek dat ik toch de trap niet op kon. De volgende ochtend werd ik gebeld om alles te regelen. Om 15.00 uur diezelfde dag stond hij in de woonkamer

Top.. snelle levering

Correcte aflevering met duidelijke instructie.

Bestelling correct uitgevoerd, aflevering op afgesproken tijdstip en duidelijke instructie van de bezorger.

Gemak en eenvoud

Online een kinderrolstoel besteld (lenen) volgende dag gebracht. Bleek alleen een peuter rolstoel te zijn en geen kind. Op bon stond nummer van kind. Week later hadden wij een afspraak in het ziekenhuis en de rolstoel was niet meer nodig, terug gebracht naar de winkel in Lisse. Hier laten weten dat we de rolstoel hadden omgeruild als we hem langer nodig hadden gehad. Fijn geholpen en snel geregeld dus toch een positieve ervaring.

Chauffeur zelf was zeer vriendelijk

Het bed ben ik niet tevreden over,zelfs over gebeld maar eigenlijk afgescheept met dat het zo hoort. Niet eens de moeite neme om ff te kijken valt mij erg tegen. Dus gaan we volgend jaar als het weer nodig is ergens anders kijken Mvg Wim van Leeuwen

Prima service, snelle levering op de afgesproken tijd

Goed service, snelle levering op de afgesproken tijd, tot in de hal naar binnen gebracht. Erg tevreden.

Vindt prima kruk

Erg blij met de douchekruk

Snelle levering, top service

Bestelling verdwenen uit systeem

Jammer, hoe zoiets zomaar kan gebeuren. Alles geregeld, maar gewoon voor niets.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE