Uitmuntend!!!

Op een avond een rolstoel bestellen, een dag later thuisbezorgd!!!

Goede kwaliteit en snelle service

Winkel met ervaring. duidelijke omschrijving en snelle levering

Snelle levering, goede service,

Alles prima volgens afspraak

Wij hebben de juiste artikelen ontvangen en ook binnen het afgesproken tijdsbestek. Prima service. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Rolstoel is veel te klein

In het revalidatiecentrum kreeg mijn man direct een andere stoel omdat deze veel te klein is.

geweldig goed

zeer goed

prima douchestoel

Ik zocht een goede wc/douchestoel en vond deze zo goed dat ik deze via de WMO (weliswaar met een iets aangepaste zitting) kon bestellen

Duidelijke website en artikel snel binnen gekregen.

Zie boven

Op tijd,vriendelijk,behulpzaam.

De geleende toestellen voldoen aan de verwachtingen.

netjes vriendelijk

uitleg prima en erg behulpzaam

Vegro is een prima bedrijf voor orthpedische hulpmiddelen

Ik heb krukken, een douchestoel , een rollator en een home trainer bij hen gehuurd. Prima middelen, snelle levering, 24/7 bereikbaar, grote voorraad en billijke prijzen. U vraagt, zij draaien. Klasse.

Prettig telefonisch contact

Snel een bed en een rollator kunnen lenen voor medio april na een operatie. Duidelijke afspraken gemaakt over de levering van e.e.a..

Zeer goed en klant vriedelijk

Juiste hulpmiddel en supersnel geleverd!!

Snel en correct

Bij inleveren in de winkel waren zij niet op de hoogte van de mogelijkheden.

prima service

Snelle en correcte levering en uitleg

Snel, makkelijk en efficient

Wegens een operatie heb ik een rolstoel met beensteunen nodig. Deze heb ik eenvoudig via internet besteld bij Vegro, en de volgende dag stonden ze met de rolstoel aan huis. Ik heb uitleg gekregen van het gebruik van de stoel, en een overzicht van hoe het met de kosten zit. Aangezien die voorlopig vergoed worden door de zorgverzekering, hoefde ik niets anders te doen dan de stoel dankbaar in ontvangst te nemen. Super simpel. Ik ben zeer tevreden!

Het bestelde product volgens afspraak netjes afgeleverd.

Snelle levering, goed product

Mijn moeder was op zoek naar een nieuwe sokaantrekhulp. Jullie hadden precies degene die zij zocht. Bij levering bleken het exact dezelfde te zijn. Super!

Helaas een slechte ervaring

Vrijdag voor Pasen gesproken met een medewerkster. Afgesproken dat ik ook tijdens het paasweekend, een bed kon laten bezorgen voor mijn zus die terminaal is maar het nog moeilijk vond om een bed beneden te krijgen. Was fijn gesprek. Toen ik zaterdag belde om het bed te laten bezorgen was de (andere) medewerkster alle gegevens kwijt? Weer opnieuw alles besproken. Even later een telefoontje. Het kon wel na middernacht (!) worden dat het bed bezorgd kon worden. Ik gaf nogmaals aan dat mijn zus terminaal is. Niets aan te doen,, het was druk en was allemaal bezorging voor terminale patiënten. Gevraagd of het dan zondag kon. Nee, ze reden nooit op zondag? Dat was mij vrijdag niet verteld. Ook moest ik ineens binnen 5 werkdagen een verwijsbrief van mijn huisarts regelen anders geen vergoeding? Heb een bed besteld bij een ander bedrijf. Toen ik annuleerde bij weer een andere medewerkster kon zij wel de aantekeningen van vrijdag vinden, ook zei zij dat er wel op zondag gereden werd? Hoe zit het nou?? Wat een vervelende ervaring

Snelle levering!

Snel geleverd en vakkundig te woord gestaan.

Snelle en goede service

Ik had binnen 2 dagen een verpleegbed nodig, en ik had voor 3 uur besteld, de volgende dag was deze gebracht en in elkaar gezet. Wat een service!

Koop was snel gemaakt op de website. Helaas was het apparaat niet te gebruiken en kon ik deze kostenloos retourneren wat via PostNL prima is verlopen.

fanstastich

prima thuiswinkel

Snelle service en goede producten

Goede informatie over produchten. Goede kwaliteit en schappelijke prijzen. Snelle levering. Tevreden klant

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE