Supergoed

Ik ben heel blij met dit product. Het maakt mijn leven makkelijker

Goed assortiment & snelle levering

Ik heb snel gevonden wat ik zocht en er waren diverse keuzemogelijkheden. De levering was op korte termijn en dat is zeer prettig.

Retour sturen: duur en onduidelijk

Graag wilde ik mijn product retour sturen. Ik heb de aanwijzingen gevolgd zoals ze beschreven stonden. Echter bij post NL bleek dat er ruime kosten (7,-) hieraan verbonden waren. Dit stond niet duidelijk vermeld bij het bestellen van het product. Het retour sturen is daarmee bijna even duur dan het product zelf incl verzendkosten.

Hij helpt me ontzettend goed.

Hij helpt me ontzettend goed bij het zitten. En ik vind dat heel erg mooi dat er een winkel is die de mensen die het nodig hebben zo goed helpt.

Super service

Fijne service, netjes op tijd en netjes gebeld zoals afgesproken

Online makkelijk te reseveren. En ze komen het nog langsbrengen . Dus prima

heb er goede hulp aan

heb er goede hulp aan voel me er wat vrijer door

Alles goed geregeld, snel in huis

Service is goed.

Snel geregeld en snel de spullen thuis!

Snel geleverd na het bestellen en goede service

Snelle levering en fijne service

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen, snelle, nette bezorging

snel, makkelijk en goed

ruime sortering, makkelijk te begrijpen website en hele snelle levering, kortom, aanbevolen !

duidelijk advies

vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers van de klantenservice

Wees duidelijk in je communicatie dat het maar 1 kruk is

Wees duidelijk in je communicatie dat het maar 1 kruk is

Prima en vlotte levering

Het was lastig om jullie te vinden. Ik had geen ervaring met het lenen van verpleegartikelen. Een medewerker van de omringwinkel heeft mij verder opberg geholpen.

De tekst in dit blokje is niet te lezen!!!!!

Bij deze ook niet. Slechte ervaring met een zachte toiletverhoger. Ging binnen een jaar al stuk

Netjes,beleeft en vakkundig

Zijn erg meelevend met de thuissituatie. In 1 woord geweldig.

uitstekend

Erg tevreden

Zeer tevreden, vriendelijk en goede service!

Snelle levering in goede staat

zie boven

Op en top gemak!

Het bestellen was heel makkelijk, vragen worden via chat heel goed beantwoord. Enige minpuntje is dat je op de dag van bezorging geen bevestiging meer krijgt dat je bestelling onderweg is, dat zou net iets meer zekerheid geven!

Uitstekend.

Alles telefonisch kunnen regelen en de volgende dag werd alles bezorgd en geïnstalleerd. Prachtig . Prima service.

Slecht

Slechts klant service hele dag wacht thuis .. niemand gewist later gebeld zit je in wacht woord opgehangen en tot nou niet bezorgd niet gebeld..

Prima en erg vriendelijk

Alles prima op tijd