Goede en snelle levering

geleverd op de afgesproken tijd

Duidelijke communicatie en de artikelen worden snel geleverd.

snel en vriendelijk

Materialen werden snel bezorgd, in elkaar gezet door zeer vriendelijk team. Ook het ophalen snel, conform afspraak en door een ander en heel vriendelijk team.

Alles verliep prima.

Het geleverde produkt voldeed geheel aan de verwachtingen.

Uitstekende service

Meteen de dag na bestelling is het artikel geleverd

Duidelijke site, snel geleverd

Voor mijn zwangerschap had ik klossen nodig om het bed te verhogen. Al een dag later werden ze bezorgd en binnen gezet zodat ik ze niet hoefde te tillen. De bezorger wenste me zelfs nog succes met de laatste loodjes. Kortom: snel en vriendelijk. Blij mee.

Prima maar ter verbetering vatbaar

Niet duidelijk dat je krukken per paar besteld Heb dus nu 2 paar krukken gekocht Levertijd zou in een dag volgens de website echter was dit 2 dagen

Zeer goede ervaring

Goede levering, snelle levering, Ben zeer tevreden, altijd al geweest, al regelmatig Verpleeg hulpmiddelen geleend.

Bestelde artikelen werden steeds de volgende dag geleverd (ook op zaterdag), goede kwaliteit van artikelen, groot assortiment, plezierig personeel, zeer tevreden!

Netjes en vriendelijk personeel.

Goed product en snel geleverd.

Prima.

Zie boven

Prima maar meer voorlichting had ik op prijs gesteld

Ik heb een rolstoel gevraagd ivm een gebroken enkel. Ik kwam er pas na weken achter dat er ook een verhoging van de wc bestond. Als je dat niet weet kun je er niet om vragen. En een lage wc is een rampbij handicap. Enige informatie, mondeling of schriftelijk zou best wel handig geweest zijn. Misschien zijn er nog meer adviezen te geven.

Aardige mensen

Gemakkelijk, toegankelijk, superieur

Wat een service! Gemakkelijke bestelprocedure, goede service, prima artikel

TOP

TOP SERVIES

Professioneel en cf afspraak

Het is onze eerste ervaring , en die is goed

Zie boven

Werd goed en snel geholpen alles is keurig geregeld

Klantvriendelijkheid en snelle levering

Ik heb een positieve ervaring qua levering van de leenrolstoel en de telefonische informatie.

Bestelling heel eenvoudig geplaatst

De bestelling van de leen artikelen was heel snel geplaatst en de levering kon op een moment wat mij uitkwam. De bezorgers waren exact op het afgesproken moment aan de deur. Top!

correct

de bestelling ging vlot en naar wens

Prima douchestoel

Handige inklapbare douchestoel. Snelle levering

Ik gebruik het toiletkussen. Vind het zeer fijn in gebruik. Het enige nadeel is dat hij de neiging heeft om snel te gaan scheuren

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE