Heel blij met de snelle levering
Heel fijn om te lezen. Bedankt!
Makkelijk reserveren online, keurig op tijd thuis bezorgd en nette materialen.
Hartelijk dank voor de perfecte beoordeling.
De jongens waren keurig op tijd en hebben het bed vakkundig geplaatst
Bedankt voor het mooie compliment.
Goede en snelle levering. Goed produkt.
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer.
Volgende dag geleverd en een zeer vriendelijke, behulpzame bezorger
Wat een mooie complimenten. Bedankt!
bestelling gedaan via telefoon,goed geholpen en snelle levering.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Goede. Service. Afspraak keurig nagekomen.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Na meer dan 14 dagen geleden besteld te hebben nog niks ontvangen.
Beste, Onze excuses dat u uw order nog niet heeft ontvangen. Wij hebben via de mail hierover contact met u opgenomen, maar zijn nog in afwachting van uw reactie. Hopende spoedig van u te horen zodat we dit kunnen oplossen!
Makkelijk te bestellen en snel en vakkundig geleverd.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Binnen 24 uur werd wc verhoger geplaatst met duidelijke instructie.
Super om te horen. Bedankt.
Goeie artikelen, betrouwbaar en deskundigheid.
Wat een mooie complimenten. Bedankt!
Snelle levering en goed product
Bedankt voor het prachtige cijfer!
goed geholpen
Bedankt!
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. En al op maat afgesteld, heel fijn!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Zie hier boven
Wat een prachtig cijfer! Bedankt.
Door de sneeuwval had mijn man een wandelstok nodig. Door de late bezorging heeft hij haast niet buiten kunnen lopen helaas. Maar de geleverde stok is in orde.
Beste, Allereerst natuurlijk onze excuses hiervoor. Door het slechte weer ervaarden wij helaas ook problemen met onze bezorgtijden. Natuurlijk erg vervelend voor u, maar in dit geval was het helaas overmacht. Hopende op uw begrip in deze situatie en dat dit in het vervolg niet meer zal gebeuren.
Voor mijn moeder moest ik een aantal ‘thuishulp’ artikelen huren. Waaronder een hoog/laag bed, speciaal matras, po-stoel enz. Heel vriendelijk en duidelijk telefonisch te woord gestaan door een mevrouw. En de volgende dag alles al geleverd ! Nu niet meer nodig en binnen 2 dagen heel netjes en vakkundig opgehaald. Een dikke pluim voor de vriendelijkheid en de super service !
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent. Hartelijk bedankt!
Zerr snelle leveringcin weekend zelfs
Bedankt voor de goede beoordeling!
Normaal even zeggen wat dat kost. Helemaal niets gezegd. Als ik meer weet zou ik niet kopen. Dus gelddief en erg oneerlijk
Beste Martin, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact met je is opgenomen vanuit de desbetreffende winkel om dit op te lossen. Als er verder nog vragen zijn horen wij dit natuurlijk graag.
goede voorlichting en prima levering.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer!
Keurig verzorgt snem beszorgt
Dank voor de goede review!
Wij hebben een bed, sta-op fauteuil, slofpan en postoel geleend. Deze werden binnen 1 dag geleverd. Zeer vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als aan de deur. Topservice
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor het prachtige cijfer.
Goede kwaliteit wandbeugel, eenvoudige montage en zeer snelle levering.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Goede service snelle af handeling en vriendelijk
Fijn om te horen. Bedankt voor de review!
Onbeschofte filiaalmanager, zeer behulpzame dame in het filiaal Voorburg dat dan weer wel. Nog steeds mijn 90, 40 euro niet terugvan de brace die niet goed was en daar heb in geleverd terug gekregen. Kort om Niet tevreden! Mvg Gwendela Stroo
Beste, Allereerst onze excuses voor dit voorval. Wij hebben uw klacht doorgezet naar de juiste afdeling en zullen dit intern verder oppakken. Uw terugbetaling is inmiddels in order gemaakt en kunt u binnenkort verwachten.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE