Vlotte levering

Goede zaak

Perfecte levering

Internet zo als het bedoelt is.... Snel en simpel

Prima online ervaring met Vegro. Alles is simpel en duidelijk uitgelegd. Snelle levering.

Vegro werkt snel

Goede service, goede produkten

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service. Bezorger nam de tijd om alles rustig uit te leggen.

Snelle levering en goede kwaliteit van product.

Snelle levering perfecte service

Makkelijk online een bedpapegaai besteld om te huren. De volgende dag al thuis gebracht en zelfs onder het bed geplaatst. Ik ben zeer tevreden

Goede verzending, artikel, doet volledig aan mijn verwachtingen.

zie boven

We hebben nog geen artikelen ontvangen

Geen artikelen ontvangen

Snelle levering zonder poespas

Eenvoudig te bestellen via website zonder al te veel moeilijke vragen te beantwoorden. Levering binnen 24 uur!! Wow dat was echt top!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk personeel en erg behulpzaam met spullen op hun plaats zetten.

Behulpzaam en vriendelijk!

Erg snelle leveringen, zeker nu is dit erg gewaardeerd. Inderdaad netjes gebeld wanneer hij aan de deur zou zijn, en heeft mij keurig te woord gestaan. Ook toen ik merkte dat mijn schoenlepel die ik had gekocht er niet bij zat. Maar die werd apart verzonden.

Knap beroerd

Wij hadden een hometrainer bij u gehuurd. Degene die het apparaat bracht wist ons er niets over te vertellen en er was ook geen gebruiksaanwijzing bij. Die hebben we zelf op internet op moeten zoeken. Vervolgens bleef het apparaat dag en nacht met tussenpozen staan piepen zodat we hem in een kamertje moesten "opsluiten" met de deur dicht. We hebben dit apparaat weer laten ophalen en omgeruild voor een ander. Volgens de man die hem kwam brengen zat er dit keer zeker een gebruiksaanwijzing bij. Dit bleek echter een handleiding te zijn om het apparaat in elkaar te zetten. Kortom: slechte ervaring.

Ontzettend snelle levering!

Ik ben zeer tevreden. Ik had een bestelling gedaan in de avond en de volgende dag werd het al bezorgd!

Vlotte levering en prima kwaliteit

Prettig contact bij de levering van de hometrainer. Bovendien was het de goedkoopste prijs!

Supersnelle levering

Goede informatie over de artikelen

Top service volgens afspraak geleverd

Snel en behulpzaam

Bij bezorging bleek dat ik een verkeerd product had aangevraagd. De bezorger was zeer behulpzaam en stelde zelf voor even te bellen met de Vegro winkel of er een juist exemplaar op voorraad was. Dit was er niet. Daarom heeft hij voor mij de bestelling oomgezet en ervoor gezorgd dat de volgende dag het juiste product werd geleverd. Top!

Het artikel gekregen zoals afgesproken.

Prima ervaring

Snelle levering en goede loopstok

Helemaal goed

Online besteld wat ik nodig had. Werd thuisbezorgd op korte termijn die ik zelf kon kiezen. Vriendelijke medewerker. Top service.

25 januari besteld 4 februari nog niets ontvangen zelfs geen update

nog niets afgewerkt / ontvangen

Hoog laag bed heb ik geleend en die is prima bezorgd alleen jammer dat jullie geen tijd indicatie geven hoelaat de bezorger er ongeveer is. Maar bed is netjes geïnstalleerd en uitleg gekregen.

Goede snelle service

Klossen besteld volgende dag al in huis.

Snel

Bestelling was er snel en netjes verzorgd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE