Zeer snelle leveri

Duidelijke website, snelle levering, erg tevreden.

Geleverde voldoet niet

Nieuwe batterij nog niet ontvangen. Voor verbetering van de telefoon zou ik zeker voor de ouderen een bevestiging aan de telefoon maken voor een koord voor om de hals dan zijn ze overdag altijd bereikbaar

Ik ben heel goed geholpen

Prima product, vlotte levering.

Helaas was het vorige product stuk gegaan; gelukkig snel een nieuwe in een mooiere kleur geleverd gekregen door Vegro.

Perfect volgens afspraak geleverd

Alles goed geregeld, conform afspraak.

Uitstekende dienstverlening

Mijn had bed nodig en volgende dag werd deze gebracht volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers

Slecht. Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik zou eind januari het b=door mij bestelde artikel ontvangen, maar nee niets ontvangen.

Snelle levering goede service en uilleg.

geen goede info op de website

op de webshop stond niet dat het product tijdelijk uitverkocht was en ik 5-10 werkdagen moest wachten

Tot nu toe nog niet best

Ik heb helaas mijn bestelling nog niet binnen .

Goed product

Snel geleverd en de product voldoet aan onze verwachtingen

Snelle levering, goede kwaliteit

Het schapenvachtvel is erg prettig.

Materiaal was prima service ook

Goeden ervaringen

Bij Vegro heb ik nog nooit een slechte ervaring meegemaakt altijd goed geregeld .

Goed.

Het product is goed.

Komen afspraken na

Snelle accurate werkwijze

Keurige levering met uitleg

Aan de deur werd nog even goed uitgelegd hoe de toiletverhoger werkt. Hadden daarmee een feilloze opstart.

Helemaal tevreden

Levering was supersnel en artikel voldoet helemaal aan de verwachtingen

Bestelling kwijt, uiteindelijk ok

De medewerkers van Vegro zijn vriendelijk en hulpvaardig. Helaas schijnt de integratie tussen de teams of de systemen nog niet perfect; bestelling, helplijn en bezorging hebben in dit geval langs elkaar heen gewerkt. Uiteindelijk toch gelukt.

goed geregeld

Artikel besteld en betaald, daarna bericht dat het niet in voorraad is Toen opnieuw een alternatief besteld en betaald De eerste bestelling is geannuleerd (telefonisch) en binnen een week was de betaling retour geboekt Toch zou het handig zijn om als een artikel niet voorradig is dit voor de bestelling/ betaling te melden

Alles prima

Prijs, product, duidelijke informatie, vlotte afhandeling

Voor Wuzzi alert gekocht in webshop moet je toch naar winkel om te activeren.

Ik heb een Wuzzi alert in de webshop gekocht. Hier zat geen handleiding bij hoe hem te activeren. Ik moest er mee naar de VEGRO winkel, waar de dames daar ook niet wisten wat ze er mee aan moesten, want het artikel was niet in de winkel gekocht. Toen de Wuzzi helplijn gebeld. Deze vertelden de dames in de winkel dat ze het apparaat moesten activeren en dat zij alleen dit konden doen (de klant niet dus). Dat hebben zij toen gedaan en daarna kon ik het apparaat gaan gebruiken. Mijn advies is om een handleiding bij te voegen, die naar een pagina gaat op jullie website, waar de klant zelf de gegevens kan invoegen.

Zeer snelle levering!

Makkelijk online bestellen en alles werd direct de volgende dag geleverd binnen het tijdvak dat we hadden gekozen. Zeer tevreden.

3 dagen na bestelling geleverd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE