Prima.
Wat een mooi cijfer. Bedankt!
Omschrijving op de website is volledig. Verzendkosten tijdelijk gratis en de levering was snel. Al met al top!!
Wat fijn dat het hele proces naar wens was. Bedankt voor uw bestelling en mooie recensie.
Goed geregeld en goede brengservice
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Vlotte bezorging.
Wat fijn dat de bezorging naar wens was. Bedankt voor uw beoordeling.
Korecte service
Bedankt voor uw bestelling en positieve beoordeling.
Besteld en snel ontvangen in keurig verpakkingsmateriaal
Bedankt voor uw mooie recensie.
Het bestellen van de rolstoel ging erg snel en makkelijk. Levering super snel
Wat fijn dat de levering naar wens is. Bedankt voor uw beoordeling.
Via de website op 1e kerstdag besteld, werd keurig de volgende ochtend geleverd.
Wat fijn dat de snelle service zo naar wens is. Bedankt voor uw beoordeling.
Snel besteld, snel geleverd
Bedankt voor uw mooie beoordeling
Snel bestellen en goede informatie op de site. Daarnaast werd ik verrast door een persoonlijk kaartje in de bestelling! Voor zorgartikelen zal ik zeker weer gebruik maken van Vergo!
Wat fijn dat onze bestelling volledig naar wens was. Bedankt voor uw mooie recensie.
simpel snel en afspraak is afspraak.
Dankuwel voor de mooie beoordeling.
Ik heb , lang geleden, een trippelstoel gekocht. Deze is nog niet geleverd.
Beste, Wat vervelend dat de trippelstoel nog niet is geleverd. U heeft vandaag (5 januari) contact gehad met onze woonconsulent, en hij komt de trippelstoel vandaag nog bij u bezorgen. In verband met de feestdagen heeft het iets langer geduurd dan in eerste instantie aangegeven. Excuses hiervoor. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Zeer nette producten en advies omtrent aanbevolen artikelen.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Mooi aanbod, snel online geregeld. Zeer snelle levering!
Hartelijk dank voor de zeer fijne beoordeling.
Ga zo door
Dat gaan we doen! Bedankt voor de mooie review.
Goede juiste tang
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Heel erg tevreden
Fijn om te lezen, bedankt voor de mooie review.
slecht voor iemand met een bochel en wond op de rug, hierdoor gaat de wond nog verder open, dus ook slecht tegen dit soort wond genezing. raad het niemand aan zonde van het geld
Beste, Wat vervelend dat het hulpmiddel niet voldoet aan uw verwachting. U heeft mijn collega inmiddels telefonisch gesproken en afgesproken dat u het zitkussen retourneert. Als wij verder nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dat natuurlijk graag.
Duidelijke website mey goede apparaten. Eenboudige bestelling en levering.
Hartelijk dank voor de super mooie beoordeling. Heel fijn om te lezen.
Je voorbereiden op een ongeluk kan niet. Daarom is het fijn dat de medewerkers van de Vegro zo goed met je meedenken. Er wordt goed geluisterd en in overleg worden de hulpmiddelen besproken. Fijn dat het ook thuisbezorgd kan worden.
Dit is precies waar wij voor staan: luisteren naar de klant, en met een passende oplossing komen. Juist in lastige en moeilijke tijden, zoals na een ongeluk. Hartelijk dank voor de mooie complimenten over onze medewerkers. Sterkte met uw verdere herstel.
duidelijke website,snelle levering en goed product geleverd. Top!,
Dankuwel voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
Netjes en correct
Bedankt voor de fijne review.
Daar mijn wandelstok gebroken was ben ik op mijn scootmobiel naar de vegro thuiszorgwinkel aan de maastadweg gegaan om een stok te kopen die ik na een herseninfarct gebruik voor transfers te maken en korte stukjes te lopen, daar aangekomen liet ik mijn gebroken stok zien en vroeg om dezelfde stok die op uw website staat, bij hoog en bij laag werd daar beweerd dat deze stok niet meer werd geproduceerd en boden mij de vervanging aan, maar deze had een dames handvat die voor mij als man veel te klein is, toen werd er nog een koolvezelstok aangeboden maar dat was niet waar ik om vroeg, de stok heb ik via de webwinkel besteld en geleverd gekregen, maar ik was enorm verbaasd over de onkunde en onzin die in de winkel werd verkondigd.
Laat ik voorop stellen dat het inderdaad zeer onprofessioneel overkomt als er gezegd wordt dat iets niet meer geleverd kan worden, terwijl het desbetreffende product wel te bestellen is in onze webshop. Dit had de betreffende medewerker op z’n minst kunnen controleren, via ons hoofdkantoor. Mede omdat het online aanbod van hulpmiddelen - zo ook wandelstokken - veel uitgebreider is dan in onze winkels. Dit ga ik intern dan ook verder oppakken. Ik wil u bedanken voor het delen van deze ervaring, en eveneens bedanken voor de voldoende die u desondanks geeft. Ook fijn om te lezen dat de wandelstok u goed bevalt.
Snel en betrouwbaar.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
makkelijk te bestellen , snelle levering
Bedankt voor de mooie beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE