Prima kwaliteit en snel geleverd.
Heel erg bedankt voor deze mooie review!
Bestelling was snel binnen.
Artikel besteld en heel snel geleverd ondanks de drukte. Chapeau.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Uitstekend geregeld.
Bedankt voor de fijne review.
Was de eerste kennismaking met jullie en tot nu toe geen klachten. Trippelstoel bevalt goed.
Goed om te horen. Bedankt voor de beoordeling!
We wilden de bezorgtijd aanpassen ivm verblijf in het ziekenhuis. Dit was een dag van tevoren niet meer mogelijk. Ook was het niet mogelijk om een inschatting te krijgen van de plek in de bezorgrit om zodoende iemand de spullen te kunnen laten opvangen. Al met al erg vervelend aangezien we de spullen juist lieten bezorgen ivm een operatie in het ziekenhuis en je niet dit soort extra zorgen erbij wilt hebben.
Beste, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring met Vegro heeft, betreffende het leveren van de hulpmiddelen. Helaas weet ik niet wat er allemaal besproken is tijdens het gesprek. Ik hoop dat mijn collega bij de planning heeft nagevraagd of het tijdsblok nog te wijzigen was. Dat had in ieder geval wel een mogelijkheid geweest. Voor wat betreft het concreter zijn over het tijdstip van bezorgen moet ik helaas zeggen dat dat niet mogelijk is. Wij werken met tijdsblokken van 4 uur. Aangezien we in de zorg werken weten we niet hoe de (volgeplande) rit van de chauffeur er precies uitziet. Er kan van alles uitvallen of bijkomen, waardoor een rit er volledig anders uit kan komen te zien. Wel kunnen we een half uur van te voren bellen dat de chauffeur onderweg is. Gelukkig is alles goedgekomen met het leveren van de hulpmiddelen. Wel zal ik uw ervaring intern doorgeven, en hoop ik dat er een eventuele volgende keer meer met u meegedacht wordt. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn hoor ik het graag.
Diverse producten en diensten van ze afgenomen. Echter toen ik 2 dagen na de retour termijn een verpakt en ongebruikt product inclusief bon wilde retourneren werd dit geweigerd.
Hoi Loes, Ik begreep van onze klantenservice dat het inmiddels met je is besproken en dat het bedrag terug is gestort. Als er nog vragen zijn horen wij dat natuurlijk graag.
Geen op of aanmerkingen. Tijdens de zoektocht naar hulpmiddelen goed te woord gestaan door een medewerker. Tijdens het brengen goede instructies gekregen en vriendelijke bezorgers. Snelle levering. Chapeau!
Wat goed om te horen! Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Handig via de website
Hartstikke bedankt voor de goede review!
Ik heb een douchestoel geleend, omdat ik een heupoperatie ondergaan heb. Met deze stoel kan ik alleen en veilig douchen.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Wij wensen u veel succes en sterkte met het herstel!
Ik heb een bestelling gedaan en kon dit dezelfde dag ophalen. Hier werd ik vriendelijk geholpen. De medewerker liep zelfs met mij naar de auto om de spullen in de auto te laden.
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u deze ervaring deelt! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Avond van te voren online geregeld en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Super fijn dat het wordt bezorgd en opgehaald.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor de goede review!
In de late middag een rolstoel via internet(duidelijk site) besteld. De volgende dag werd de rolstoel al in de ochtend bezorgd. Er werd uitleg gegeven over gebruik.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze site en service. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Ondanks dat ik in de ochtend na bestellen te horen kreeg dat hij uitverkocht was, werd hij toch dezelfde dag nog verstuurd. Super!
Dat is fijn! Ik vermoed dat wij dezelfde dag nog nieuwe voorraad hebben ontvangen, waardoor wij toch hebben kunnen leveren. Dankuwel voor de review.
Ik had een douchestoel nodig ivm een een gebroken arm. Die was eenvoudig online geleend en de volgende dag al geleverd.
Bedankt voor de fijne beoordeling. Sterkte met uw herstel!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Deze winkel met verpleegartikelen is heel netjes met de voorlichting van de artikelen bezig Rollator gekocht en badkruk keurig thuis bezorgd.
Wat een fijne review. Hartelijk dank, en veel profijt van de rollator en badkruk.
zeer tevreden,voor herhaling vatbaar
Goed om te lezen! Bedankt voor de beoordeling.
De bezorger kwam niet binnen het tijdvak (was zo'n 2 uur te vroeg) en het sms'je is niet bij mij aangekomen (of toch niet verzonden?). Wel een fijne bezorger en netjes alles in orde. Corona richtlijnen ook in acht genomen.
Excuses dat u geen sms'je heeft ontvangen. Dit is wel gebruikelijk. Bovendien excuses voor het feit dat er niet bezorgd is op het afgesproken tijdstip. Ook dit is niet gebruikelijk. U wordt hierover normaliter op tijd geïnformeerd. Fijn om te lezen dat u desondanks toch tevreden bent. Hartelijk dank voor de review.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
kwam op tijd binnen
Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling op tijd is geleverd.
Het bestelde artikel was snel binnen en was goed
Wat fijn dat uw bestelling zo snel is geleverd. Vooral in deze tijd, waarin levertijden iets langer duren dan normaal. Bedankt voor de fijne review.
hoef ik niet verder uit te leggen
Dat hoeft u zeker niet, de beoordeling is heel duidelijk en fijn. Bedankt daarvoor.
Snel levering
Bedankt voor de fijne review.
Zeer snelle service, vriendelijke levering was al de volgende dag.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE