Rolstoel voldoet aan verwachtingingen

Rolstoel goed te demonteren voor in d3 auto

Zeer vlotte sevice

Het bestelde hulpmiddel werd keurig op de beloofde tijd bezorgd. Prima service!!

Heb bestelling nog niet gekregen

HEB BESTELLING NOG NIET ONTVANGEN!!!!

Waardeloos

Op 3 december een rollator bij Vegro besteld en betaald (ordernummer VO20819726). Een paar uur later krijgen wij bericht dat de rollator niet voorradig is en dat er een levertijd van 5 tot 10 werkdagen is. Hierna horen wij niets meer. Op 16 december dan maar eens checken hoe het ermee staat en dus telefonisch contact opnemen met Vegro. Ook toevallig, de rollator is net aangekomen en wij komen die volgende week dinsdag bij u thuis afleveren. WAT ???? Vandaag is WOENSDAG en jullie willen de rollator na 13 dagen vertraging pas volgende week DINSDAG afleveren ? Hebben jullie ooit van SERVICE gehoord ?????? Volgende week dinsdag, de dag dat het jullie goed uitkomt om onze aankoop te leveren, zijn wij de gehele dag in het MUMC+ voor bloedonderzoek, consulten en infuus met chemo.

Snelle en complete hulp/service

We werden snel geholpen met hulpartikelen (te leen/huur) voor mijn ouders, ook ruilen was geen probleem.

Prima snelle levering

Prima snelle levering.

binnen 24 uur geleverd

snelle en klantvriendelijk af gehandeld

Ik kon heel eenvoudig artikelen lenen, deze werden thuisbezorgd. Wat een service.

Valt tegen

Het ademen is wat lastig, het mondkapje plak bij inademen tegen neus en mond, voelt niet prettig. Jammer. Het zit wel prettig, maar daar heb je niet zoveel aan

Snel bezorgd

super alles gekregen zoals het hoort te zijn

alles gekregen wat ik besteld heb en snel en op tijd geleverd

Supersnel!

Volgende dag al thuisbezorgd!

Zeer slecht en onvriendelijk

Ging met mijn dementerende partner 3 spotters kopen. In de winkel aangekomen zijn we zo onvriendelijk verwelkomt dat we direct zijn omgekeerd. Nou is dit niet de eerste keer dat we constateren dat het personeelbzononaardig is. Ik ben al eerder weggelopen en bij mijn zus is al een keer een manager bijgekomen die dat toen heel prettig oploste maar zo'n gedrag van de medewerkers moet er toch niet toe leiden dat telkens de bedrijfsleider erbij moet komen. Ik draai me gelijk om want ik kan dit soort gedrag niet aan. Ik vraag mij oprecht af hoe dit soort mensen dergelijke functies kunnen bekleden. En wat nog erger is, het nieuwe personeel dat binnenkomt wordt dan ook zo onvriendelijknopgekeid. Slechte keus van personeel.

Goede service, op afgesproken tijd bezorgd, netjes uitleg erbij door vriendelijke bezorger.

Snelle levering, goede service

‘s avonds besteld en de volgende dag in huis. Er werd nog na gebeld of we geen kussen bij de rolstoel wilden.

Tevreden

Prima prijs, zorgvuldig verpakt en een snelle levering.

Geweldige service

In de avond een sta op hulp gevraagd en de volgende morgen om tien uur al bezorgd geweldig

heel handig en makkelijk bevestigd

Bestelling snel in huis

De postoel bevalt prima !

Jammer dat ik in de winkel niet mijn bestelling kon doen :( en maar zelf het online moest bestellen.

zeer tevreden

Door multifeatures aan mijn been heb ik een tippelstoel bestelt meer thuis te kunnen doen. De bezorger bracht de stoel tot in de keuken en zelfs eerder dan de afgesproken tijdstip.

Werkt niet

Verwarmbare bord 1x gebruikt Houd absoluut niet langer warm en is voor artrose handen moeilijk om deksel eraf te halen en je kunt hem ook niet goed leeg schudden na gebruik! Al met al de slechtste aankoop ooit en erg zonde van mijn geld.

top

Prima website en snelle leverening!

Supersnel alles geregeld, krukken en rolstoel het stond ook al klaar om mee te nemen, ondanks dat ik t zelf in eerste instantie dag later had geplanned. Ook toen ik later een douchekruk bestelde werd die ook de volgende ochtend op tijd bezorgd. Bedankt voor de goede service

Goede produkten en snel geleverd

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE