Het was een prettige ervaring heel makkelijk te bestellen en ook op tijd abezorgdt
Wat goed om te horen! Bedankt voor de beoordeling.
Prima product, heerlijk zacht en super snelle service!
Bedankt voor de goede beoordeling!
Alles was heel snel geregeld. Heel fijn! Alleen had ik een bezorgafspraak gemaakt voor 14:30-18:30 maar ze stonden al om 12:30 voor de deur. En toen waren wij dus niet thuis..... Contact gelegd met de winkel en toen stonden ze uiteindelijk even later weer voor de deur. Dus goede service.
Excuses dat wij ons niet aan het afgesproken tijdstip hebben gehouden. Ik begrijp volkomen dat u rekening houdt met het afgesproken bezorgmoment, en niet verwacht dat wij dan eerder bezorgen. Fijn dat de bestelling uiteindelijk op de afgesproken dag én tijdstip is geleverd. Bedankt voor uw review.
Zaterdag aangevraagd, en maandagochtend vroeg al geleverd.
Hartelijk dank voor de mooie review!
31 oktober bij Vegro Rotterdam, Maasstadboulevard een senioren telefoon Fysic FM50 voor mijn moeder in het verpleeghuis gekocht. Snel geholpen en het toestel werkt en m'n moeder kan er mee overweg. Toestellen zijn in telefoonwinkels niet te koop.
Wat fijn dat u bij ons heeft gevonden waar u naar op zoek was. Het assortiment seniorentelefoons is bij ons - gelukkig - zeer uitgebreid. Bedankt voor de fijne beoordeling!
gewoon goed
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Ik heb voor het eerst wat online besteld bij de Vegro. De bestelling werd snel geleverd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De Vegro thuiszorgwinkel ga ik altijd naartoe voor mijn hulpmiddelen en advies, maar ook de webshop is uitstekend gebleken.
Wat een mooie beoordeling. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Bedankt!
Toiletstoel bij Vegro besteld via internet. In het aangegeven tijdsblok heeft geen levering plaatsgevonden (4 uur wachten of er wat komt, maar helaas niets). Naar Vegro gebeld, blijkt dat zij een fout hebben gemaakt, de levering hadden zij niet ingepland. Volgende dag wel levering maar helaas blijkt de toiletstoel incompleet, de po kan niet in de stoel bevestigd worden. Twee dagen later wordt de toiletstoel gewisseld maar helaas wordt de verkeerde po erbij geleverd. Daar wordt je wel droevig van, zoveel incapabele werknemers. Zo’n toiletstoel bestel je omdat je hem nodig hebt maar Vegro gaat er vanuit dat je blij mag zijn dat je wat krijgt ...?
Beste Moniek, Onze excuses voor deze gebeurtenis. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We hebben uw bericht doorgezet naar de juiste afdeling. Zij zullen contact met u opnemen om deze situatie door te spreken.
Ik had vooraf betaald 16,50 euro voor eelboog krukken 2 stuks, 50 cent voor de krukken en 11:50 admin kosten, na 10 dagen ging ik ermee terug en de vrouw daar zie je moet bij betalen het gaat om 50 cent per stuk niet per 2, oke dan is dat 5 euro toch, nee hoor niet bij Vegro daar is het weer 11 euro erbij, omdat het om een klein bedrag ging dacht ik mijzelf niet boos worden gewoon betalen en vervolgens nooit meer terug gaan, gebeurt dit bij elke klant?
Beste Chris, Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan het niet eens te zijn met de in rekening gebrachte (huur)kosten van de elleboogkrukken. Ik wil dit graag toelichten: op 28 september 2020 is er via onze webshop een bestelling geplaatst voor twee krukken. Op de website staat vermeld dat de prijs €0,50 per kruk per dag is. Er is aangegeven dat de krukken thuisbezorgd moesten worden. Aangezien het om een huurartikel gaat bedragen de verzendkosten voor het thuisbezorgen € 16,50. Dit staat vermeld in het bestelproces. De krukken zijn gehuurd van 29 september 2020 tot en met 9 oktober 2020. Dit zijn 11 dagen. Dit betekent totaal €11,- voor beide krukken. Een huurartikel wordt niet vooraf betaald, maar altijd achteraf. De kosten die bij het bestellen zijn betaald zijn de verzendkosten. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Erg tevreden, eerder geleverd dan verwacht. En super hulpmiddel in bruikleen gekregen. Toiletstoel voor mijn vader. Die is helemaal blij ermee en wij hebben geen angst hij s nachts stuk moet lopen naar de wc
Wat fijn dat u en uw vader zo tevreden zijn over de toiletstoel. Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Prima snelle en professionele service. Eén minpuntje voor het artikel dat spijtig genoeg iets te weinig stabiel op de rollator staat.
Bedankt voor de mooie review. Uw opmerking heb ik doorgezet. De desbetreffende afdeling neemt contact met u op.
Via de website bed en matras besteld. Levering volgens afspraak en product voldoet prima.
Wat een fijne beoordeling. Hartelijk dank daarvoor!
Toiletbril verhoger was er al de volgende dag en werd zelfs door de bezorger geplaatst.
Hartelijk dank voor de mooie review.
Alles was snel geregeld en zeer vriendelijk en kwaliteit spullen.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Het bestelde product is zoals het er op de foto uitzag Mijn vader is er erg blij mee dus ben ik het ook
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Het is aanbevelen
Bedankt voor de mooie review.
Overzichtelijke site, probleemloos bestellen, op tijd geleverd!
Bedankt voor de goede beoordeling.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze nemen er de tijd voor je vragen.
Hartelijk dank voor de fijne review!
Na de bestelling vlotte bezorging.
Bedankt voor de mooie review!
Dag van te voren besteld volgende dag binnen
Wat een mooi cijfer, heel erg bedankt!
Hartelijk dank voor de goede review!
kan met product goed overweg
Bedankt voor de perfecte beoordeling!
Levering was al de volgende dag en stoel zag er perfect uit!
Goed om te horen! Bedankt voor de beoordeling.
Duidelijke website, makkelijk bestellen. Zeer snelle levering, groot assortiment. Kortom uitstekend!
Wat goed om te horen! Bedankt voor dit perfecte cijfer.
Ik belde donderdagmiddag en had de volgende dag mijn spullen al.
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE