Ik had al eerder een ppostoel besproken , en had die uiteindelijk niet nodig. Afzeggen was geen probleem. Nu heb ik 2 prima looprekjes. Heel fijn
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Alles werd netjes binnengebracht en ingesteld en ik kreeg uitgebreide uitleg.
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Mijn zoon brak zijn been met voetbal. Op zondag kreeg hij gips en die avond hebben we een rolstoel besteld. Hij zou maandag bezorgd worden. Aan het eind van de middag was hij er niet en begonnen we ons zorgen te maken. De bezorger van de Vegro belde dat hij veel file had maar zeker langskwam. Toen hij langskwam was het al best laat en bleek het de verkeerde rolstoel! Ondanks het late tijdstip is deze man toch weer naar de zaak gereden om een nieuwe te halen voor onze zoon. Dat is pas service!
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Wij vinden het natuurlijk heel vervelend om te horen dat het in eerste instantie mis ging, maar gelukkig is het toch nog opgelost. Heel veel succes aan uw zoon gewenst met zijn herstel!
Een postoel voor naast het bed schaf je nou eenmaal niet voor de lange duur aan. Dat je dergelijke artikelen bij Vegro kan huren is een uitkomst.
We zijn blij om te horen dat u zo tevreden over ons bent. Bedankt!
Ik woon op 4 de etage zonder lift. Bij mij was een stoel/po geleverd. een dame had het naar boven gebracht zonder klachten. Wij maakte ook een hele gezellige praatje. Bewondering
Wat een fijne beoordeling. Hartelijk dank!
Makkelijk te bestellen en levering zoals afgesproken.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Snel besteld en keurig geleverd !
Bedankt voor de mooie review!
De Hometrainer was snel geleverd voor een hele leuke prijs
Bedankt voor de mooie review & veel succes met de aankoop!
alles prima en snel
Bedankt voor de review!
de spullen die ik besteld had zijn binnen een goede termijn ontvangen, ook hetgeen extra besteld moest worden, alles was stevig verpakt. het was ook fijn om snel een mailtje te krijgen met wat nog besteld moest worden. alle lof.
Hartelijk dank voor deze mooie review!
Goede en vriendelijke service. Niks op aan te merken.
Fijn om te horen. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Redelijk vlotte verzending. De factuur zat er niet bij; moesten we zelf om vragen.
Bedankt voor de beoordeling.
Snelle levering is fijn. Je hoeft er niet over in te zitten dat alles anders niet volgens planning geleverd wordt.
Snelle afhandeling en servicegericht
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
fijn goede service
Bedankt voor de goede review!
Nvt
Bedank voor het mooie cijfer!
Super goede service
Bedankt voor deze perfecte beoordeling!
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Vegro. Het enige puntje van kritiek zijn de extra bezorgkosten, het zou fijn zijn als die niet gerekend worden, of vanaf een lager bedrag.
Bedankt voor de beoordeling! Wij zijn elke dag bezig onze dienstverlening te verbeteren en zullen deze input daarin meenemen.
Bestelde artikel snel geleverd en voldoet aan verwachting.
Goed om te horen! Bedankt voor het mooie cijfer.
Hartelijk dank voor de perfecte beoordeling!
Voor een rollator 5 euro per dag dat is veel te duur. 30 euro borg en 16,50 euro bezorgkosten. Dus maar snel een rollator gekocht. Veel goedkoper.
Beste, Graag wil ik een toelichting geven op uw beoordeling: het klopt dat een rollator kopen goedkoper kan zijn dan een rollator huren. Dat hangt af van de periode dat u de rollator nodig heeft. Bezorgkosten (€ 16,50) betaalt u enkel wanneer u de rollator laat bezorgen. Haalt u de rollator op in een van onze winkels, dan betaalt u geen bezorgkosten. De borg wordt te allen tijde achteraf verrekend met de gemaakte huurkosten. Hartelijk dank voor het delen van uw mening, en fijn dat u bij ons de juiste (koop)rollator heeft gevonden.
Positieve ervaring en aanrader!
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
super
Goed om te horen & hartelijk bedankt voor het mooie cijfer!
Rolstoel is goed, trekt soms een klein beetje naar rechts maar daar is mee te leven.
Bedankt voor het mooie cijfer! Wat vervelend dat de rolstoel afwijkt naar rechts. Als u iets wilt repareren kunt u altijd bellen naar onze klantenservice via 0900 - 2 88 77 66.
Voor mijn wat wankele vader van 94 toiletsteunen besteld. Oerdegelijk en snel geleverd. Voldoen ruimschoots aan de verwachting.
Wat een fijne review. Hartelijk dank!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE