Ivm bezoek van schoonmoeder rolstoel geleend. Online alles geregeld en de rolstoel kon zelfs thuis worden afgeleverd. Rolstoel werd keurig op afgesproken dag en tijdstip afgeleverd. Jammer dat er geen zitkussen bij was,...onduidelijk of we dat bij de reservering apart als extra hadden moeten reserveren. De volgende keer even opletten dan maar. Maar voor een kort bezoek voldoet een kussen van de tuinstoel ook nog wel.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Wij zijn elke dag bezig om onze dienstverlening te verbeteren en zullen deze input hierin meenemen.
In de winkel in Groningen kwam ik om te lenen, mevrouw zei dat een rollator €135,00 koste, nee zei ik, wij willen huren, dat kost €2.20 per dag, ik zei maak maar in orde, toen ineens kon ik lid worden voor €15,00 per jaar, en kon ik de rollator gratis lenen.ik ben lid geworden. Waarom dit niet in het begin van ons gesprek vertelt, dan kom je veel duidelijker over
Beste, Ik begrijp dat dit enigszins vreemd overkomt. Excuses voor de onduidelijke informatie hieromtrent. Fijn dat u uiteindelijk lid bent geworden van de Vegro klantenkaart. Hiermee kunt u o.a. twee keer per jaar gratis loophulpmiddelen lenen, zoals krukken en een rollator. Alle voordelen van de Vegro klantenkaart vindt u hier: https://www.vegro.nl/webwinkel/vegro-klantenkaart.
Bezorging op tijd! Goede service!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Kan niets anders zeggen dan dat het in een woord zeer goed was.
Wat een fijne review. Hartelijk dank!
Goede bereikbaarheid en advies Duidelijke website Snelle service Vakkundige hulp
Bedankt voor de mooie beoordeling.
De dame die me geholpen heeft in Gouda nam de tijd om alles goed voor me uit te zoeken.
Bedankt voor de mooie review!
heb een douchestoel en kruk besteld voor mijn moeder die een week bleef logeren bij mij. Het hele adres goed ingevoerd en op de orderbevestiging stond ook het adres goed ingevoerd. Komt de order bij mijn zus aan de andere kant van het land aan. Vervolgens gebeld zou de order weer bij mijn zus 2 dagen later opgehaald en zou de douche stoel maandag bij mij afgeleverd worden. Ipv de stoel werd er een kruk afgeleverd. 4 x gebeld en 2x gemaild ivm de kosten maar tot op heden totaal geen reactie. Zijn ondertussen al 2 weken verder. Waardeloos bedrijf. Hier bestel ik niets meer
Beste, Ten eerste excuses hoe dit is verlopen. Hier zijn meerdere zaken goed fout gegaan. Mijn collega's van de Klantenservice nemen per mail contact met u op, aangezien in ons systeem geen telefoonnummer van u bekend is.
Op 10/09/'20 gebeld om de gehuurde rolstoel op 11/9 op te laten halen op ons vakantieadres. Op 11/9 nogmaals gebeld om te melden dat er 's morgens onverwacht niemand aanwezig zou zijn om de rolstoel af te geven. Er werd contact opgenomen met de al onderweg zijnde chauffeur om hem te laten weten waar hij de rolstoel kon vinden. Zou in orde komen. Tot hun verbazing vonden de verhuurders van de vak.woning bij thuiskomst een briefje in hun brievenbus aan met de mededeling dat de chauffeur hen niet thuis had getroffen, terwijl de rolstoel op de afgesproken plek stond. Zij hebben contact opgenomen met Vegro en afgesproken dat de rolstoel maandag 14/9 zou worden opgehaald. Dit betekent 3 extra dagen huur. Wij dachten het goed geregeld te hebben. maar helaas!
Bedverhogers en toiletstoel besteld via de site. Kon zelf een datum en tijdvak kiezen. Volgende dag geleverd.
Wat een mooi cijfer, bedankt!
Dag bellen, dag later stond bed opgesteld in de woonkamer
Bedankt voor de mooie reactie.
Een velletje met 4 kleine haak stikjetjes voor 10 euro ex 3.95 verzendkisten is behoorlijk duur voor iets wat gewoon door de brievenbus past
Dankuwel voor de beoordeling en uw feedback.
Bestelling gedaan snel geleverd
Hartelijk dank voor de fijne review.
ik ben tevreden
Bedankt voor de beoordeling.
Geen problemen
Snel geleverd. Goede artikelen ruime keus.
Hartelijk dank voor de mooie review.
De enkelband is prima goede steun maar de zoomrand die heb ik er af moeten knippen en zelf weer gefestoneerd.
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Het is niet de bedoeling dat u de zoomrand eraf moet knippen, om goed gebruik te kunnen maken van de enkelband. Ik zet uw bericht door naar onze afdeling Verkoop. Zij nemen vandaag nog contact met u op.
En snel geleverd!
Bedankt voor de fijne beoordeling.
En snel geleverd!
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Snelle en goede levering
Bedankt voor de mooie review.
Begin van de week besteld en eind van de week in huis, ondanks het feit dat het product niet op voorraad was.
Hartelijk dank voor uw positieve recensie.
zie boven
Hartelijk dank voor de positieve review!
zoals een mens verwacht
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Levertijd is redelijk,maar wij vinden het artikel erg duur naar verhouding van het materiaal waarvan het is gemaakt! De beleinen schieten er steeds uit, wat het draag comfort niet bevorderd!
Beste, Allereerst bedankt voor de beoordeling. Aan de prijs kan ik helaas niets veranderen. Dat de baleinen uit de bandage schieten lijkt mij niet de bedoeling. Ik heb uw bericht doorgestuurd naar onze afdeling Verkoop. Zij nemen contact met u op.
De medewerkster was deskundig en vriendelijk bij het uitkiezen van het artikel.
Bedankt voor de mooie review.
Vrijdagavond een rolstoel met beenligger besteld, zaterdagmiddag in huis. Echt top geregeld
Wat goed om te horen. Bedankt voor de mooie review!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE