Uitstekende service

Netjes op tijd, monteren ging snel en voorzichtig met daarna goede uitleg

Vriendelijke hulp, meedenkend en komen afspraken na.

Goede postoel

Super geregeld voor mijn moeder snelle levering bedankt hiervoor toppie.

Gewoon goed en correct

Gewoon goed, snel bezorgd en helaas ook weer snel op moeten halen ( maar daar kunnen jullie niets aan doen)....

redelijk snelle levering

Helaas was ik allergisch voor de spalk en heb ik er veel mee getobt. Mijn hele huid onder de spalk was kapot door blaren en heeft veel pijn gegeven. Nog geprobeerd met een soort extra "kousje" er onder maar mocht niet baten.

prima service

goede behandeling

De stof is niet fijn.

Ik heb 2 duimbraces ,maar ik vindt ze Te plakkerig ik vindt deze stof te nylonachtig waardoor t zweterig is..Als ik ze aan doe voelt t gelijk plakkerig..niet fijn...ze zitten fijn..maar de stof trekt ook vuil aan. T zou fijn zijn als ze van katoen zouden zijn dat neemt ook transpiratie makkelijker op. Vr.Gr Mevr.Peeters Davids.

Goed geadviseerd en plezierig geholpen.

Volstrekt onduidelijk wat wordt geleverd

Ik had een rolstoel gereserveerd om te lenen. Van belang was dat deze geschikt was voor rolstoelbus: Excel G3 eco. Vreemd genoeg stond dit nergens in de productspecificatie. Als je op de gebruikershandleiding klikt eindigde dat in een dode link: page not found 404. Vervolgens maar gegoogled waaruit bleek dat deze stoel geschikt is voor rolstoelbus. De stoel was een dag voor vetrek aangeleverd en toen ik de volgende dag bij mijn moeder kwam om op reis te gaan bleek dat er een stoel was afgeleverd die niet geschikt was voor een rolstoelbus. In allerijl heb ik deze nog om kunnen ruilen locatie in de winkel omdat er toevallig nog één beschikbaar was anders hadden we een probleem gehad. De medewerkster gaf tot mijn irritatie ook nog aan dat op de website staat dat: Indien u dit artikel leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de omschrijving, getoonde afbeelding en genoemde productspecificaties op deze site. Een rolstoel die wel of niet geschikt voor een rolstoelbus vind ik iets wat totaal verschillend is want aan een ongeschikte stoel heb je niets, zeker niet met de nieuwe wetgeving. Het is bij vegro dus maar afwachten wat er wordt geleverd. Je zet er een disclaimer waar je iedere verantwoordelijk van de tafel veegt en klaar! Daarnaast werd mij ruim voor de afleverdatum al gevraagd wat mijn ervaring was met vegro. Goed dat ik nog even heb gewacht totdat de stoel werd afgeleverd.

Voldoende

ik heb duimbraces ..maar ik vindt ze te nylon achtig te plakkerig..ik zou ze niet aanraden.Ze passen goed..t trekt ook vuil aan en dat komt doordat t nylonachtig aanvoeld.

Binnen 1 dag geregeld

Douchestoel geleend en deze is binnen 1 dag bezorgd.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de vrouwenurinaal En over de service van Vegro

Uitstekende service

Vandaag besteld binnen 3 dagen inhuis

Blij met hoe alles is gegaan

Blij met hoe alles is gegaan

Matigmatig

Na heel lang heen en weer bellen met steeds de zelfde vragen werd eindelijk het hoog laag bed geleverd maar met de verkeerde maat.dit wrrd snel hersteld.

l

Snelle service, goed product

Zeer positief, fijne communicatie

Erg tevreden

Ik heb het artikel besteld, en heb er geen seconde spijt van! Ik ben invalide en het artikel helpt ij ontzettend!

Correct

Zeer goed geholpen

uitstekende service

Vriendelijke service!

Het werd snel gebracht en ook bij het terugbrengen was iedereen erg vriendelijk. Prettig tijdens alle 'ellende'.

Snelle service, volgende dag al geleverd.

precies wat ik nodig had en direct de volgende dag al bezorgd.

supersnelle service en goed assortiment

De rolstoel die ik mag lenen is erg fijn

Hij is licht, makkelijk te gebruiken en zit lekker

Snelle, fijne service. Degelijke spullen, gratis advies.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE