Levering op afgesproken tijd. Vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als ik ter plaatse. Goede uitleg over functies en gebruik van het geleverde artikel en ook over de 24/7 service, als er toch onverhoopt iets misgaat.

Snel en makkelijk hulpmiddelen besteld

Ik had na mijn operatie een rolstoel nodig. Deze heb ik gemakkelijk online kunnen bestellen met aanvullende hulpmiddelen. De bestelling werd de volgende dag gelijk geleverd. Alles verliep gemakkelijk en soepel en was niet moeilijk om te doen. Aardig mensen die de spullen aan huis kwamen brengen.

Direct en uitmuntend geholpen

Ik had met spoed een relator nodig, geen probleem, en op de juiste tijd geleverd.

Ik heb artikelen besteld. Degene , die mij te woord stond , gaf goede advies. De artikelen werden goed afgeleverd. Ben dus erg tevreden.

They were quick to deliver and quick to do the pick up. :-)

I needed a hospital type bed with high/low ability and extra length after hip surgery. Because of extra orthopedic problems with my spine I also needed a special mattress. This was all easy to arrange and was delivered on time and picked up on time. The delivery service was friendly and quick to assemble and dissemble while respecting special needs due to Covid 19 rules. (Distancing and gloves) Very well organized!

Vriendelijk, snel en kundig

Vriendelijk, snel en kundig Alles zo geregeld, goede spullen, vriendelijk personeel

Makkelijk bestellen, bezorging prima, zelf op de 4e verdieping zonder lift. Heb het nog niet gebruikt omdat ik nog niet bevallen ben.

Hele goede service

Als je wat wil lenen en je belt heb je het de volgende dag binnen. Ook de service met installeren is goed

Overnamekosten buitensporig

Na een trauma hadden we een rolstoel, looprek en krukken nodig. Levering van producten uitstekend. Geen klachten hierover. Na 2 maanden een looprek gehuurd te hebben bleek dat het herstel toch langer ging duren en wilden we het looprek overnemen. Aangezien de kostprijs van het looprek al ruim aan huur betaald was, verwachtten we een schappelijk overnamebedrag. Helaas, de volledige nieuwprijs wordt gevraagd ter overname. Voelt een beetje alsof je na 4 jaar autolease je wordt aangeboden de auto te kunnen overnemen als je alsnog de nieuwprijs betaalt. Contractueel snap ik het, maar het voelt oneerlijk.

snelle service, goede kwaliteit.

na mail, dag later geleverd

Snelle levering van druppelbril

Snel gevonden op internet en al eerder in Meander winkel bezocht.

Snel en vriendeljk

Verhoging voor m'n bed was binnen een dag binnen en bezorgd met een glimlach.

Goed.

2 artikelen (bloeddrukmeter en weegschaal) na elkaar besteld. Waren niet op voorraad. Dan duurt het best wel lang voordat ze werden geleverd (+/- 14 dagen) Heb ze met after pay betaald. En dat ging goed.

Slecht

Ik heb een bestelling gedaan en betaad, maar er wordt niet geleverd.

Top, super snelle levering!

Een duidelijke overzichtelijke site, ook voor telefoon! Super snelle levering

gewoon goed

zeer goede ervaring van het geleverde en de bezorger

Snelle levering, vriendelijke mensen ! Geweldige service

Snel

Snel en super fijn dat het thuisbezorgt werd Op de site kon je een tijd aangeven wanneer je wilde dat ze het kwamen brengen Maar in de praktijk klopte dat niet helemaal, gebeld naar het nr die wisten daar niks vanaf Later op de dag werd het wel gebracht

Het artikel bevalt me heel goed.

Niet ze best

5 tot 7 dagen levertijd en na ruim 14 dagen nog niet het bestelde ontvangen

goed en vlug

alles schoon en netjes afgeleverd

Prima bezorging en artikelen

Uitstekende service, artikelen tot volle tevredenheid

Goede en snelle bezorging

Prima artikelen en een vlotte afwerking en bezorging

Prima douche stoel en perfecte service!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE