Na een half jaar lenen zelf een toiletstoel gekocht. Ik ben er zeer tevreden mee
Bedankt voor het mooie cijfer!
Gewoon goed goede service. Wordt altijd keurig geholpen.
Bedankt voor de fijne review.
Webshop zou iets overzichtelijker en moderner kunnen worden ingericht wat mij betreft. Maargoed; als ik iets bestel voor een prima prijs en het wordt snel geleverd, heb ik niets te klagen.
Bedankt voor de beoordeling, en feedback. Dit zullen wij zeker meenemen als onze site geüpdatet wordt.
Ik wou via de site een hulpmiddel bestellen. Bij het invullen kreeg ik de gegevens in het scherm van mijn vorige aanvraag van andere client en die heb ik vervangen voor de gegevens van mijn desbetreffende client. Toen ik ter bevestiging een mail krijg stonden daar tot mijn schrik de gegevens van mijn vorige client weer op en NIET van mijn desbetreffende client. Ik heb gelijk gebeld met Vegro en na 20 minuten aan de telefoon te hebben gehangen zou het in orde komen werd er tegen mij gezegd. Ze zouden de gegevens aanpassen. Ik kreeg telefonisch een nieuw ordernummer. Geen bevestiging via mail Tot mijn verbazing is het artikel geleverd ( gelukkig wel op het goede adres) met de oude ordernummer en met de onjuiste gegevens van de client. Hoe moeilijk kan het zijn
Beste, Wat gek dat dit op deze manier is gegaan! Onze oprechte excuses hiervoor. Het lijkt een fout te zijn in het systeem. Wij hebben dit intern doorgezet en hopen het zo snel mogelijk op te kunnen lossen.
en uitgevoerd???? Niet door twee sterke mannen, maar door een jonge vrouw, die dit bed opstelde in no time, waarvan ik echt versteld stond. Na zo een werk moeten twee mannen even bij komen maar deze dame deed dit in een tempo, waarvan ik helemaal stil werd en reed dan gewoon weer met haar grote vrachtauto er van door. Dit is onze toekomst,,,geen gezeur met dat kan een vrouw niet! Een vrouw kan meer dan twee mannen, en dan ook nog eens perfect zonder gezeur van het lukt niet. Mijn grootste respect voor deze dame en proficiat voor de vegro met zo een topaanwinst in uw bedrijf. Ik had dit ook al eens op Google geplaatst bij uw bedrijf maar dubbel geplaatst is dit bedrijf heel zeker waard. Zeurders hebben we altijd er tussen zitten.
Wat een ontzettend fijne, positieve review! Hartelijk dank! U heeft helemaal gelijk: 'Dit is onze toekomst ... geen gezeur met dat kan een vrouw niet!'. Ik zorg ervoor dat deze review bij mijn collega terechtkomt.
ik heb geen ervaring met Uw firma, ook deze bestelling was voor een bewoner van dit appartementencomplex. Deze meneer stond erop om bij Uw firma de bestelling te plaatsen, aangezien hij reeds eerder bij Vegro artikelen besteld had. Meneer was vol lof over Vegro, betreffende service en levering.
Wat goed om te horen! Erg bedankt voor het mooie cijfer.
Na mijn ongeluk heb ik direct de eerste dag een douchekruk aangevraagd bij Vegro. Deze werd direct de volgende dag bezorgd en kon zonder eigen bijdrage geleend worden. Dankzij de douchekruk kan ik zelfstandig douchen. Fijn in deze periode van fysieke beperkingen :-)
Wat fijn dat u zo snel geholpen bent! Erg bedankt voor de goede beoordeling.
Geweldig goed en snel geholpen, volgens afspraken.
Bedankt voor de fijne beoordeling!
De huur- en leenartikelen werden op de afgesproken tijd geleverd, zijn van goede kwaliteit. De bezorger gaf bij afgifte nog even kort wat aanwijzingen op een prettige manier. Goede ervaring. Nog even afwachten hoe de verdere afhandeling bij teruggave gaat.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u veel succes met de hulpmiddelen.
Hele snelle en goede service en goed mee gedacht.
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Ik bestelde online 2 wc verhogers voor huur. Per omgaande werd ik gebeld dat 1 verhoger vergoed was door de basisverzekering en de 2e niet, dus een kleine huurbijdrage. Ik werd geadviseerd de bestelling enige dagen uit te stellen dat mij scheelde in de kosten. Zo gedaan! Ik heb de bestelling geserveerd en datum afgesproken waarop de reservering kon komen afhalen. Dank!
Dank u wel voor uw mooie reactie. Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen.
Binnen twee dagen na bestelling stond de bestelling op de stoep.
Wat fijn dat uw bestelling snel bij u op de stoep stond. Dank u wel voor het mooie cijfer.
Goede en snelle afhandeling met bestellen en bezorgen van het bed dat we besteld hebben via mail en telefonisch
Wat fijn dat het hele bestelproces naar wens was. Dankuwel voor uw recensie.
Alleen jammer dat er ruim een week leveringstijd aan zat.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Alles was snel geregeld
Bedankt voor de mooie review!
In de winkel in Tiel diverse spullen gehaald. Aardig personeel. Later nog via internet besteld en de volgende dag in huis!
Wat fijn om te horen, bedankt!
Netjes verpakt en gebruiksvriendelijk
Bedankt voor het mooie cijfer.
de kousen aan doen handschoenen en zak maken het een stuk gemakkelijker.
Fijn om te horen. bedankt voor het mooie cijfer.
Ik ben zeer tevreden over Vegro Bonnen 1 dag is de bestelling er Top
Bedankt voor de mooie review!
Goed geholpen via de telefoon en spullen netjes thuis gebracht.
Bedankt voor deze fijne beoordeling.
Goede levering en service
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
mijn product was niet meer voorradig werd mijn een aander beter product aangeboden super bedankt
Wat fijn om te horen. Bedankt voor de goede beoordeling!
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Website is overzichtelijk. Makkelijk te bestellen. Het is alleen raar dat ik 1 product huurt en de ander leent( hoef je volgens de website niet te betalen. Dat er op het formulier die je krijgt bij aflevering dat je wel 2 x huur geld moet betalen.
Excuses, dit is niet juist. Wij hebben dit uitgezet bij onze Klantenservice. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Op het moment van bestelling was ik nog in verpleeghuis maar alles perfect afgeleverd voor dat ik thuis kwam Ook artikelen waren keurig schoon gemaakt en zijn fijn in gebruik
Bedankt voor dit mooie cijfer!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE