Snelle goede service

Netjes en snel bezorgd met de uitleg van de aardige meneer.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Goede producten

Het kan allemaal net iets sneller. Levering en communicatie over de levering. Een bedrijf als Coolblue is hierin een echt voorbeeld.

Prima ervaring

Ik heb de ene dag een rolstoel besteld en de volgende dag werd hij keurig afgeleverd. Ik was vergeten via de website een beensteun aan te vragen, maar toen de chauffeur belde en ik hem dat vertelde, is hij er nog 1 gaan halen bij een vegro winkel. Heel fijn!

Duidelijke website, levering volgens afspraak. Prima leenproducten (douchestoel en rugsteun).

nooit van gehoord,maar goedbedrijf.

kreeg het vlot en netjes geleverd.

bestelling voor iemand anders snel geregeld

Ik had voor mijn ouders materiaal besteld bij de Vegro. Dit verliep allemaal prima

Snel en goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Het produkt is naar verwachting. Past goed en het is van fijne kwaliteit.

Alles snel in huis

Perfect alles snel en goed in huis

prima service en gelijk bezorgd

alles direct gekregen en super vriendelijk

Snelle levering , netjes schoon. Voor de deur gezet ...

Snel, accuraat en goede communicatie.

Er werd snel en vakkundig geleverd. Goede uitleg over bediening van de verpleegartikelen.

De producten die ik had besteld waren op, heb netjes een mail gekregen. Toen waren ze wel op voorraad en toen gelijk een mail gekregen of ik het nog wilde!!! Echt top service

Snelle en correcte levering van een Kettler fietstrainer. Prijs en kwaliteit goed alhoewel na 3 keer gebruik begon de fietstrainer te piepen. Na een smeerbeurt probleem opgelost.

Snel geleverd en volgens verwachting

Het bestelproces was duidelijk en het artikel werd snel thuisbezorgd.

Supersnel geregeld en ook nog thuis bezorgd.

Op vrijdag besteld en op zaterdagochtend al in huis. Echt een aanrader als je snel een medisch hulpmiddel nodig hebt.

Prima geholpen

Dames die weten waar ze het over hebben.

is goed

alleen jammer dat ik niet de stoel kreeg waar ik om gevraagd had, ik heb namelijk een zeer kleine douche en kan nu niet alleen douchen

Prima service en goederen

Snel en keurig aan de deur afgeleverd

Snel en goed geholpen

Duidelijke site, makkelijk vinden wat je nodig hebt. Bestelde product werd de volgende dag al geleverd en voldoet aan de verwachting - maakt mijn leven makkelijker!

De service was goed maar het product was anders dan op het plaatje

uiteindelijk kon ik er niets mee helaas. ik beveel het toch aan vanwege de service.

Snelle klantenservice, goed geregeld.

Goede ervaringen met Vegro

prima artikelen bij Vegro / vriendelijke meedenkende klantenservice

Heb nog niet veel ervaring omdat ik nog in het ziekenhuis lig.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE