Alles top!!!

Alles zoals afgesproken. Mooi op tijd geleverd, mooi op tijd opgehaald.

goed snel en super resultaat

goed te vinden op de website, bestellen gaat gemakkelijk snelle levering.

Snelle levering, prima producten

Snelle levering, prima producten, goede communicatie

Comfortabel herstellen

Zonder deze hulpmiddelen en belemmering in mijn zelfzorg.

Uw administatie klopt niet

Uw administratie klopt niet, ik heb het hulpmiddel GELEEND en niet GEKOCHT. Dat staat ook duidelijk op de papieren die bij de levering zaten!

Levering volgens afspraak

Online de spullen besteld. De planning voor de levering moest aangepast worden en na telefonisch overleg was dit geen probleem. Dus alles is netjes geleverd op de afgesproken tijd.

Alles volgens afspraak.

Gelet op de huidige situatie is de aflevering en de overdracht snel en op de juiste manier verlopen.

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

ik heb de stoel voor mijn vader besteld zodra ik wist op welke dag hij het ziekenhuis mocht verlaten. Goede tijd vakken zodat ik sowieso een van de tijdvakken echt thuis kon zijn. 30 minuten voor de levering gebeld en er kwam een vriendelijk bezorger.

Goede en snelle bezorging. Klantvriendelijk ook.

Fijne die rolstoel en een snelle aflevering.

Makkelijk en duidelijk te bestellen via internet de dag erop wordt het geleverd. Super !

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening en snelle levering! Heel fijn

Snelle levering prima product

Na bestellen leenproduct levering de volgende dag. Prima.

Eenvoudig via internet heb ik een bed besteld. Dit ging probleemloos. Ben blij met het bed.

Super ervaring.

Snelle levering. Vriendelijke benadering.

Super snelle service. Online een gemakkelijk formulier invullen en de volgende dag de spullen al in huis. Netjes een telefoontje vooraf.

Super service!

Ik heb een bed gehuurd bij Vegro. Het formulier is gemakkelijk in te vullen, er kan worden gekozen voor het moment van levering en je wordt van tevoren gebeld om te vertellen dat ze onderweg zijn. Zetten het bed op de juiste plek en gaan pas weg als je tevreden bent.

geweldig apparaat!!

Ik zit elke dag 3 x op de hometrainer. Het bevalt me heel erg goed. Na mijn heupoperatie is het heel belangrijk om heel veel te bewegen, heb ik gemerkt. Hoewel ik liever buiten fiets, is deze hometrainer een uitkomst voor als het weer niet lokt om naar buiten te gaan. Bovendien i.p.v. 's avonds op de bank te hangen en tv te kijken doe ik dit nu (deels) op de hometrainer.

geweldig de service en het advies

zeer correct en vriendelijk en meedenkend

Zoals verwacht

Product uitgezocht, besteld, betaald, geleverd en in orde. Precies zoals van te voren verwacht

Goed product en op tijd

Ipad poef voor op schoot en in bed gebruik is goed afgewerkt en bij de VEGRO minder duur dan elders. Vlotte levering ook.

goed product

redelijk snelle levering,was niet in zn geheel voorradig, goed product

uitstekend

Artikel is conform bestelling geleverd in een redelijk korte termijn. Goed verpakt. Product voldoet prima.

ik heb alleen een wandelstok besteld. Deze was ok.

Goede en snelle levering.

Ben zeer tevreden met het artikel dat is geleverd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE