Gewoon helemaal goed.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Snelle levering en netjes gebruiksklaar gemaakt
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hele goede service , super vriendelijke medewerkers die de rolstoel voor mijn dochtertje kwamen brengen!
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling.
Zeer professioneel, goede administratie.
Dankuwel voor de mooie review.
zeer snel geleverd en hoge kwaliteit voor een beschaafde prijs
Bedankt voor uw fijne beoordeling.
In één woord geweldig. Zeer professionele klant gerichte medewerkers.
Wat een ontzettend fijne review. Dankuwel!
Artikel is niet op voorraad... Gebeld en vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster. Zij zou proberen om het artikel op te laten sturen door een winkel in Leiderdorp waar het wel op voorraad was. Dit is echter niet gebeurd en ik heb niets meer gehoord.
Beste, Wat ontzettend vervelend dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Ik heb vandaag (24 februari 2020) een en ander laten uitzoeken, met als resultaat dat de bestelling zo spoedig mogelijk - door PostNL - bij u wordt afgeleverd. Een exacte afleverdatum kan ik helaas niet geven, maar ik verwacht deze week. Nogmaals onze excuses voor hoe dit is gegaan.
Doordat het ontslag moment uit het ziekenhuis onduidelijk moesten wij sneller dan verwacht een ziekenhuisbed hebben. Het was er een dag na onze bestelling. Keurig op tijd en vakkundig en netjes geleverd. Zeer tevreden dus.
Dankuwel voor uw fijne beoordeling.
Vanwege bekkenpijn heb ik een rolstoel en een Badplankje gehuurd. Ik ben net beiden super tevreden. Nadeel rolstoel is dat ie eigenlijk te klein is voor mijn vriend om mij te duwen en is niet in hoogte verstelbaar. Het Badplankje stonk heel erg naar urine dus was niet goed gereinigd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bij de rolstoelen in ons leenassortiment zijn de handvatten meestal niet in hoogte verstelbaar. TIP! Huur een set handvatverhogers. Middels deze verhogers kunnen lange(re) mensen in een goede houding achter de rolstoel lopen. Een set handvatverhogers huurt u voor € 1,15 per dag. Dit kunt u via onze Klantenservice regelen. Dat de badplank naar urine ruikt staat absoluut niet voor de kwaliteit die u kunt en mag verwachten van onze hulpmiddelen. Excuses hiervoor! Een medewerker van de Klantenservice neemt vandaag nog contact met u op.
Redelijk ruime keuze, duidelijke omschrijving en snelle levering.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Het artikel was niet leverbaar in de winkel, dus via webshop besteld wat ik eigenlijk niet wilde omdat er dan weer afleverings kosten bij komt ,maar ja had het wel nodig. In de middag kreeg ik echter een mail dat er nog een op voorraad was in een ander filiaal. Heb het daar toen gelijk opgehaald en mijn bestelling werd netjes geannuleerd. Kortom prima service. Groet
Wat fijn voor u dat het artikel nog wel voorradig was in een andere winkel. Hartelijk dank voor de beoordeling.
Ik bestel vaker bij Vegro, snelle levering tegen concurrerende prijzen. Gaat niet vaak mis maar als het mis gaat lost Vegro het naar tevredenheid op.
Wat een fijne review! Dankuwel.
Bestelling werd compleet en vlot geleverd
Bedankt, voor de fijne beoordeling!
Per abuis had ik een linker hand-/pols brace ontvangen. Na 1 telefoontje werd alles direct geregeld. Ik kon de brace gratis retourneren, en de volgende dag had ik de correcte brace binnen ! Dat is pas service.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Het spreekt voor zich dat wij een foutieve levering kosteloos laten retourneren, maar fijn om te lezen dat u dit zo waardeert.
Prima ervaring! Goed bereikbaar en goede afspraken. Vriendelijke en meelevende mevrouw aan de telefoon.
Dankuwel voor de fijne review.
besteld en kreeg bericht dat het onderweg was naar mijn adres en ook goed en netjes bezorgd
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
De snelheid van levering en de deskundigheid van de medewerker is zeer positief.
Bedankt voor uw fijne beoordeling.
Eenvoudig online te bestellen en daarna werd ik netjes gebeld om een en ander door te spreken. Een medewerker kwam langs en dacht met mij mee. Ook het leveren van de hulpmiddelen was snel en werd vakkundig gemonteerd. Niets dan lof!!
Wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank!
Makkelijk online te bestellen. Snelle service en de bestelde producten zien er netjes uit en functioneren goed!
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling.
Ik had op een donderdagmiddag een hulpmiddel besteld welk als voorwaarde diende dat mijn vrouw het aankomend weekend thuis bezoek mocht komen vanuit een revalidatiecentrum. Na de bestelling kreeg ik direct een bevestigings-email. Een half uur vóór levering (dag na bestelling) ontving ik een vriendelijk telefoontje van de chauffeur met de mededeling dat ze naar ons onderweg waren. Het artikel werd brandschoon en netjes ingepakt geleverd.
Dankuwel voor de mooie beoordeling. Voor alle leen- en huurartikelen geldt: vandaag besteld vóór 21.00 uur, de volgende werkdag in huis. Sterkte voor uw vrouw met haar herstel!
Ik heb twee doppen voor krukken besteld. Deze waren eenvoudig te vinden op de site, sneller geleverd dan aangegeven en prima van kwaliteit
Wat een fijne beoordeling. Dankuwel!
Ik heb twee opvouwbare helping hands besteld. Deze werden snel geleverd. Het type helping hand dat aangeboden werd is van goede kwaliteit. Ik heb inmiddels ervaring met meerdere merken en de door Vegro aangeboden helping hands werken goed. Je kunt er prima zaken mee van de vloer oprapen.
Fijn dat u zo tevreden bent over de Helping hands in ons assortiment. Hartelijk dank voor de beoordeling.
Goed georganiseerd, prima aflevering met bellen vooraf.
Dankuwel voor de fijne review.
Goede service. Prima producten. Snelle levering. Kortom erg fijn dat mogelijk is.nicoline
Wat een mooie complimenten. Hartelijk dank!
Deugdelijk product. Snelle service volgens afspraak.
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE