‘s Morgens Gevro gebeld en ‘s middags werd het hooglaag bed stipt op tijd bezorgd. Inclusief goed advies en instructie. Heel erg blij mee!
Wat een fijne beoordeling, en prachtig cijfer. Hartelijk dank!
Verder geen commentaar
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer!
Zo kan ik mijn steunkousen makkelijk aantrekken
Hartelijk dank voor de beoordeling, en het fijne cijfer.
prijs is aantrekkelijk
Hartelijk dank voor uw fijne review en cijfer!
Goede service, al ging er wat mis in de communicatie en levering. Toch de spullen op tijd gekregen
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer. Excuses voor de miscommunicatie omtrent de levering van uw bestelling. Gelukkig hebben wij de bestelling toch nog op dezelfde dag kunnen leveren.
via klantencontact werd ik vriendelijk en meteen geholpen.
Dankuwel voor uw mooie beoordeling en cijfer.
Vegro site, erg handig. Keuze uit hulpmiddelen bijvoorbeeld te leen. Vegro neemt contact op met zorgverzekering en meestal dag na aanvragen wordt het hulpmiddel al geleverd. Erg prettig!
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
Geweldig geholpen bij Vegro Kastelenplein Eindhoven bij de aankoop van een smartphone. Dames hadden alle tijd voor ons, we konden het toestel op ons gemak aan tafel uitproberen met een kopje koffie erbij.
Wat een mooi compliment voor de dames bij Vegro Eindhoven. Ik zal dit met hen delen. Hartelijk dank!
Voor mijn vrouw oa een toilet geleend die ik op de website had gezien. Deze is snel geleverd en wij zijn er erg blij mee.
Wat een fijne beoordeling en mooi cijfer. Dankuwel!
Alles top, geen op- of aanmerkingen
Wat een mooi cijfer en fijne beoordeling, hartelijk dank!
Voor mijn vader aantal zaken aangeschaft/geleend. Vriendelijk en snel geholpen en ook nog snel bezorgd.
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Bestellen makkelijk online geregeld met keuze van datum wanneer je wil. Later nog een bestelling gedaan voor dezelfde datum en alles kwam gewoon tegelijk binnen bezorgd door fijne bezorger. Ben zeer tevreden Sandra
Dankuwel voor uw fijne review, en het mooie cijfer.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
de spullen ok maar heb geen rekening gezien en die moet ik hebben
Beste, De factuur ontvangt u achteraf, ongeveer twee weken na de levering van uw bestelling. Ik heb zojuist contact gehad met onze Financiële Administratie: de factuur is deze week naar uw postadres gestuurd. Excuses, voor de verwarring hieromtrent, en hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, via 0900 - 2 88 77 66.
23 December heb ik een aangepaste pen besteld, deze is tot heden ten dagen nog niet geleverd. Vrijdag gebeld, geen verklaring waarom pen nog in distributiecentrum ligt. Nu al een beoordeling gevraagd, artikel nog niet binnen..
Beste, Onze excuses dat uw bestelling nog niet is geleverd. Ik heb een en ander voor u uitgezocht. Het door u bestelde artikel is geen voorraadhoudend artikel. Dit houdt in dat wij het artikel bij de leverancier hebben besteld. Echter was de leverancier i.v.m. de feestdagen gesloten. Deze week wordt het artikel bij ons geleverd, en daarna - via PostNL - bij u bezorgd. Wat betreft het verzoek tot een beoordeling: dit is een geautomatiseerd bericht, die elke onlineklant twee weken na zijn/haar bestelling ontvangt. Helaas is dit (nog) niet anders in te stellen. Nogmaals excuses dat u zo lang op uw bestelling moet wachten.
Prima service echter helaas niet allen op 1 lijn wat beetje stress geeft. Duidelijkheid is belangrijk...
Duidelijkheid is inderdaad erg belangrijk. Excuses, dat wij hierin tekort zijn geschoten. Wel ben ik blij om te lezen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling.
Toiletstoel en triplestoel besteld .levering de volgende dag ..omdat klantenservice lange wachttijden heeft heb ik mailje gestuurd ..binnen een uur werd ik al teruggebeld en beide artikelen de volgende morgen opgehaald door een uiterst vriendelijke chauffeur..
Bedankt voor uw fijne beoordeling, en het prachtige cijfer. Excuses voor de lange wachttijd aan de telefoon. Slim opgelost, door een mail te sturen!
Wij hebben 30 december een douchekruk besteld en 31 (!) werd hij netjes thuisbezorgd, daarnaast konden de krukken meteen retour en hoefden we dat niet opnieuw aan te vragen, fijne bezorger en hele goede en snelle service. Wij zijn zeer tevreden.
Wat een super mooie beoordeling! Dit horen wij graag. Hartelijk dank!
Met recht vandaag besteld morgen in huis. Klasse
Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer!
Vandaag besteld en ook echt morgen in huis. Snelle levering
Dankuwel voor uw fijne beoordeling, en het geweldige cijfer!
In de winkel en aan de telefoon altijd prima geholpen. Maar een toiletstoel voor naast het bed, 2 dagen op moeten wachten. Dat mijn man niet meer kon lopen was geen reden tot snelle bezorging. Dan moet je terminaal zijn! Zeer akelig antwoord vond ik dit. Ik kon de stoel wel zelf af komen halen in de winkel, wat niet handig is als je geen auto hebt. Ondanks dit, wil ik Vegro toch een aanbeveling geven voor de hulp in de winkel en aan de telefoon als de medewerker die ik nu trof weg is.
Beste, Onze excuses voor deze vervelende situatie. Begrijpelijk dat u niet tevreden bent. U heeft inmiddels contact gehad met onze afdeling kwaliteit om deze gebeurtenis te bespreken. Hopelijk kon het zo toch nog opgelost worden. Desondanks willen wij u bedanken voor uw positieve feedback. Dat wordt erg gewaardeerd. Nogmaals onze excuses.
Voor mijn vader een kussen moeten regelen om op te zitten. Dit heb ik makkelijk via de website gedaan en bij hun thuis laten bezorgen. Snelle en makkelijke service. Mits je natuurlijk alle gegevens bij de hand hebt. Ouders hebben geen computer dus je moet zorgen dat je alle info hebt.
Bedankt voor uw fijne beoordeling, en het mooie cijfer! Voor alle onlinebestellingen dient u inderdaad in het bezit te zijn van alle gevraagde gegevens.
doordat mijn zusje voor de kerst naar huis mocht hadm ik snel een verpleegbed nodig, dus vegro gebeld en kon dag erna al en bed leveren. top geregeld dus.
Dankuwel voor de mooie review, en cijfer!
We hadden snel een actieve tillift nodig. Vegro heeft het de volgende dag al geleverd! We mogen het een halfjaar kosteloos gebruiken. Daar zijn we erg blij mee. Dank!
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
Alles is naar wens gegaan. goede pagina, snelle levering.
Wat een mooie complimenten. Dankuwel!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE