kan niet beoordelen,zit al 10 dagen te wachten op mijn kniewarmers.
Beste, Wat vervelend dat u zo lang op de kniewarmers heeft moeten wachten. Onze excuses daarvoor. Wij zien erop toe dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. We hebben begrepen dat u uw bestelling inmiddels heeft ontvangen. Desondanks nogmaals onze excuses voor de lange wachttijd.
Ontzettend fijn dat Vegro al deze spullen te leen heeft. Jammer dat de chauffeur die het kwam brengen zo ontzettend onaardig was. Er moest een tafel een paar meter verplaatst worden maar daar kon hij niet aan beginnen! Ik had 10 euro als dank voor de hulp in mijn zak maar ja daar kon ik toen natuurlijk ook niet aan beginnen. Jammer.
Dankuwel voor uw fijne recensie, en het mooie cijfer. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons aanbod hulpmiddelen. Graag licht ik toe waarom de chauffeur de tafel niet heeft verschoven: de chauffeur mag niet aan uw eigendommen komen. Indien er iets beschadigd wordt of stuk gaat zijn zij hier verantwoordelijk voor, en daarom is besloten om deze regel te handhaven.
online geregeld daags erop netjes geleverd
Hartelijk dank voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Ik zag dit pas bij de bevestiging. Ik heb direct gebeld en het werd zonder problemen aangepast. En de bestelling wordt snel geleverd.
Bedankt voor uw mooie review, en het fantastische cijfer. Een vergissing kan gebeuren ;-)
We hebben een Wuzzi apparaat besteld.Mijn dochter heeft via internet alles geregeld.Ging gewoon vlug.Geen problemen gehad.Even startproblemen gehad omdat ik (92) dat natuurlijk wilde uitproberen. Verder zeer tevreden.
Dankuwel voor uw fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
Had po-stoel besteld in het weekend voor de kerst lever tijd 3 a 4 werkdagen dacht zelf zal dan wel na de kerst bezorgd worden maar stonden al voor de kerst op de stoep. PostNL leverancier was onbeleefd maar dan heeft niets met de Vegro va doen.
Hartelijk dank voor uw mooie review, en cijfer! Wat fijn dat de postoel eerder is bezorgd dan verwacht. Vervelend dat de bezorger van PostNL zo onbeleefd was.
Bed werd snel bezorgd en netjes in elkaar gezet door 2 vriendelijke oudere heren. Top geregeld!
Bedankt voor uw fijne feedback, en het geweldige cijfer!
Rolstoel is redelijk. Banden zijn goed. Duwen gaat soepel. Niet verstelbare handvaten is echt niet van deze tijd! Mijn man krijgt pijn in zijn rug van het duwen waardoor ik minder vaak en minder lang naar buiten ga als ik zou willen. Zijkant van de rolstoel zit een plastic beschermplaat. Deze is gebroken waardoor mijn jas er tussen komt en er een constant ratelend geluid te horen is als je er mee rijd.
Dankuwel voor uw beoordeling, en feedback. Het klopt dat de handvatten van de rolstoelen in ons leen-/huurassortiment niet allemaal in hoogte verstelbaar zijn. U kunt desgewenst handvatverhogers huren, zodat degene die de rolstoel duwt comfortabeler achter de rolstoel loopt. Een set handvatverhogers is te huur vanaf € 1,15 per dag. Een kapotte plastic beschermplaat daarentegen staat niet voor de kwaliteit die u van onze hulpmiddelen mag verwachten. Excuses hiervoor. Er wordt vandaag nog contact met u opgenomen om de rolstoel te vervangen.
De service was prima, bestelling ook snel ontvangen. Top! Maar die krukken en de rolstoel kunnen echt niet meer... Het zijn 2 verschillende krukken, waarbij verstellen onmogelijk is voor iemand met minder kracht. Zelf ik haalde m’n vingers open met verstellen. Die rolstoel is nog erger... De handvaten kunnen niet versteld worden, waardoor je (als je boven de 1.50 meter bent) je als Quasimodo de rolstoel vooruit moet duwen. De wielen hadden geen stevigheid of enig profiel, een bruggetje omhoog is echt een ramp. Mijn zoon is er zelfs 2 keer uitgekieperd bij een klein drempeltje. Nu was het voor ons niet zo’n ramp aangezien ik (de ruwer) gezond ben en mijn zoon zichzelf goed op kon vangen met 1 been). Maar, vooral voor ouderen(!), echt niet te doen.
Beste, Wat ontzettend vervelend dat u zo'n nare ervaring heeft gehad met de producten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben uw bericht dan ook doorgezet naar onze afdeling kwaliteit. We komen hier op korte termijn op terug om een passende oplossing voor u te zoeken. Onze excuses voor deze gebeurtenis.
Mijn bestelling is snel geleverd . En was zorgvuldig ingepakt.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
De bookseat was goedkoper dan in ander webshops. Snelle bezorging en het bezorgadres was van iemand aan wie ik het cadeau wilde doen. Ze was heel verrast en werd niet lastig gevallen met de factuur want dat is niet zo leuk als het om een cadeautje gaat...
Bedankt voor de positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de bestelling zo goed is ontvangen.
Artikel zorgvuldig verpakt, op afgesproken tijd bezorgd, artikel goed ingesteld! Verpakking meegenomen!
Hartelijk dank voor de positieve feedback!
We kregen prima advies bij de aanschaf van een nieuwe rollator. Omdat de oude rollator niet meer goed functioneerde, was het jammer dat het zo lang duurde voordat de nieuwe bezorgd werd. Temeer daar de vestiging van de Vegro in dezelfde plaats was als het zorghotel waar mijn moeder verbleef.
Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat het even duurde voor u de nieuwe rollator mocht ontvangen. Wij zetten ons in om dit in het nieuwe jaar te verbeteren!
Bestelde artikel snel ontvangen. Goed verpakt.
Hartelijk dank voor de positieve review!
Bestelling en bezorging worden netjes afgehandeld !
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Gemakkelijk via de website te bestellen. Goede en snelle levering en prima service. Bellen voor ze langs komen met een meer exacte tijd. Hebben het bed en rolstoel keurig in elkaar gezet en uitleg gegeven over de werking.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling!
goede en snelle service
Bedankt voor de mooie review.
Ruime keuze op de website, heel makkelijk bestellen en supersnel geleverd.
Heel erg bedankt voor de mooie waardering.
Ondanks dat het met de bestelling niet helemaal goed was gegaan (zelf een fout gemaakt) is het perfect afgehandeld.
Wat een mooie review, heel erg bedankt!
Na online bestellen keurig gebeld geworden, op uitstekend advies bestelling aangepast. volgens afspraak producten keurig op tijd afgeleverd en opgebouwd, vriendelijke medewerkers.
Wat goed om te horen, en wat een mooi cijfer!
Als je dan toch als 31 jarige voor de 2e een bed moet regelen na een hernia OK, dan is de Vegro een goed adres hiervoor! Prettig goed bereikbaar bedrijf dat afspraken nakomt!
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo snel van het bed gebruik kon maken.
Geleverd volgens afspraak .
Dank u wel voor het mooie cijfer!
Fijn personeel niets is teveel om je te helpen
Dank u wel voor de mooie feedback!
Bedankt voor het mooie cijfer!
De artikelen zijn makkelijk te vinden op de website, de levering was snel, precies volgens afspraak en door een zeer vriendelijke medewerker. De artikelen voldoen prima in het gebruik
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE