Snel geholpen, levering op de afgesproken dag, prima materiaal!
Hartelijk dank voor uw fijne feedback, en het prachtige cijfer.
Diverse keren slechte ervaring meg bestellen gehad nu in 1x gelukt. De 10 % korting die u nu belooft is dat extra korting op mijn 10% korting omdat ik vierstroomlid ben. Zoniet dan is het blij maken met een dooie mus.
Wat vervelend dat u diverse slechte ervaringen met ons heeft gehad. Kan ik hierin wellicht nog iets voor u betekenen? Fijn om te lezen dat deze bestelling wel goed is gegaan. Laten we dat vasthouden! Wat betreft de korting: het is helaas niet mogelijk om twee kortingscodes te verzilveren in onze webwinkel. Dit betekent dat u niet profiteert van een extra korting bovenop de 10% korting als Vierstroomlid. Excuses hiervoor!
Krijg te veel email voor een beoordeling incl herhaal e mail Mijn gegevens hebbeb jullie van het ziekenhuis en is daar niet voor bedoelt Spammen bij mensen die ziek zijn is vervelend! Mijn smaken waren eenzijdig Geen 4 veeschillende maar 3 Had mijn dietiste van het sfz wel aangevraagd Ik kan verder over 1x leveren niet veel zeggen. Maar vind opdringerigheid zwaar irritant Ik moet nu weer zie ik mijn email geven Is niet leuk Maak er geen misbruikvan Hoop nu door het ingevuld te hebben geen herrinering voor referentie door te geven te krijgen
Allereerst excuses dat wij als opdringerig op u overkomen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Graag leg ik u de procedure uit: ongeveer 10 werkdagen na uw onlinebestelling ontvangt u per mail het verzoek om een beoordeling te geven n.a.v. de bestelling. Indien er geen beoordeling wordt gegeven ontvangt u enkele dagen later eenmaal een herinneringsmail. Mocht u de herinneringsmail vaker hebben ontvangen dan horen wij dat graag, gezien dit niet hoort te gebeuren. Tevens wil ik graag benadrukken dat het ziekenhuis uw gegevens niet met ons heeft gedeeld. Dit zullen zij nooit doen.
Alles werd snel geleverd wat ik met spoed nodig had. Service en vriendelijkheid was prima. Succes verder
Dankuwel voor de fijne feedback, en het mooie cijfer.
Ik heb tijdens mijn vakantie mijn enkel op 4 plekken gebroken. Ik ben geopereerd en kreeg 11 schroeven en een plaat. Mijn leven was een nachtmerrie geworden, ik heb mijn vrijheid en privacyi kwijtgeraakt, ambulances, medische vluchten, mijn been moest verplicht horizontaal blijven, thuis ging het ook niet beter. Ik was beperkt! Ik ging zoeken naar een rolstoel en zo heb ik jullie gevonden Ik heb het formulier ingevuld voor een rolstoel met been houder. Binnen twee dagen werd het bezorgd, de bezorger heeft het netjes naar binnen gebracht en helemaal ingesteld. Ik was zo blij, ik kon weer rond het huis rijden :) ik kon de deur uit en boodschappen doen. Na een maand heb ik de spullen naar de dichtbijzijnde winkel teruggebracht want ik kon alweer een beetje lopen, al ging het best moeilijk! Nu, 3 maanden later na de operatie kan ik weer goed lopen, ik ben weer bezig met sporten om mijn enkel weer soepel te krijgen. Ik kan jullie echt niet genoeg bedanken, jullie zijn echt een top bedrijf
Fijn dat wij u - middels een rolstoel en beenhouder - zo goed hebben kunnen helpen in een voor u zeer vervelende periode. Wat ontzettend naar om een enkel te breken, en vooral op vakantie. Blij om te horen dat u inmiddels weer goed kunt lopen! Sterkte met het verdere herstel.
de 2de dag dat mijn moeder in de rolstoel met beenplank zat is hij omgekiept reden was dat de verkeerde beenplak mee geleverd was en bij mij afgegeven was. maar naar het bellen dat ze hem op konden halen hebben ze wel excuus gemaakt aan mij , en de chauffeurs die hem weer op kwam halen hebben ook nog excuus gemaakt naar mijn moeder
Nogmaals excuses dat de verkeerde beenplank is geleverd. Het spreekt voor zich dat dit absoluut nooit had mogen gebeuren.
Zij geven goed advies en leveren goede kwaliteit
Wat een fijne feedback. Dankuwel!
mijn ervaring is goed
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en cijfer.
Nette prettige service. Fijn een belletje van tevoren hoe laat de chauffeur er zou zijn. Top!
Dankuwel voor de fijne feedback, en het fantastische cijfer.
Voor ik de bestelling plaatste ben ik al goed telefonisch geholpen, daarna kwamen de hulpmiddelen vanwege de zwangerschap al snel en werden netjes binnen afgeleverd. Ook de medewerker die kwam bezorgen was heel hartelijk.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling, en het geweldige cijfer.
Omdat de bestelling/levering perfect is verlopen maar ik een 10, oftewel 5 sterren, een béétje overdreven vind :-) Vandaar een mooie 4-sterren.
Met 4* zijn wij ook ontzettend tevreden. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Snel geregeld
Dankuwel voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Communicatie was goed. Werd op de afgesproken tijd bezorgd.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, en het prachtige cijfer.
Bestelling snel en goed afgehandeld
Heel hartelijk dank voor de fijne feedback.
de verplegers waren zeer betrokken met de client, behulpzaam, meegaan, en ervaren
Dank u wel voor de mooie beoordeling!
De bestelling via de website ging prima, was duidelijk en de bezorging verliep vlekkeloos! Keurig zoals afgesproken.
Wow: een 10! Dankuwel, en eveneens bedankt voor de mooie feedback.
Zowel aan de telefoon als in de winkel (Zuidplein) goed geholpen. Levering van alle artikelen was snel en voorzien van een duidelijke overzichtelijke pakbon. Enige nadeel was dat de bezorger het matras niet naar boven wilde brengen waardoor ik moest wachten tot einde van de dag de hulp kwam.
Dankuwel voor de mooie beoordeling, en het fantastische cijfer. Eveneens bedankt voor uw feedback. Dit nemen wij mee in onze evaluatie.
In de winkel werd ik goed geïnformeerd over het product dat ik ging huren. Heel tevreden
Hartelijk dank voor uw mooie feedback.
zeer snelle levering na 2 dagen ben er erg blij mee
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dankuwel voor uw beoordeling, en het prachtige cijfer.
mijn ervaring is dat alles snel en efficient wordt geleverd
Dankuwel voor uw fijne beoordeling, en het prachtige cijfer.
Als er wat gebeurd met mij zelf hebben ze alle gegevens bij de hand.
De NoodKaart kan zeker van belang zijn. Hartelijk dank voor uw review.
Duidelijke website en prima service.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
Tevreden klant
Wat fijn om te lezen. Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Online alles geregeld en supersnel uitgeleverd. Niet is teveel voor de medewerkers, chapeau!
Wat een fijne beoordeling. Hartelijk dank!
Super snelle levering en ontzettend vriendelijke mannen die het bed afleverde.
Dankuwel voor uw mooie feedback, en het fantastische cijfer.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE