goed,snel en duidelijk

Gisteren besteld en zoals beloofd volgende dag inhuis

zeer snel en vriendelijk

artikel besteld , volgende dag geleverd, zeer vriendelijk behandeld.

klantvriendelijk

netjes advies en hulp.

prima verlopen

levering was prima evenals de stok

Super snel

'S avonds besteld, de volgende dag al in huis! De optie om een halfuurtje van te voren te bellen had ik wel aangevinkt, maar dat hadden ze niet gedaan. Materialen zijn netjes en schoon binnen gebracht. Erg fijn.

Goede en snelle service

Blij dat ik nooit lang hoef te wachten op een bestelling, website is ook prima

Goede, snelle levering van de bestelde artikelen, duidelijke website

Fijne hulpmiddelen

Zeer fijne en goede hulpmiddelen, snelle levering

Online voor 2 hulpmiddelen een verzoek ingediend om ze te lenen. Ze zijn op de afgesproken dag geleverd. De producten verkeerde in goede staat. Ook het inleveren ging erg soepel. Niets op aan te merken!

Prima service.

Online een triplestoel aangevraagd. Ging heel makkelijk. Stoel is op afgesproken tijd gebracht. En na een telefoontje mijnerzijds ook weer keurig opgehaald. En dat alles zonder kosten. Prima organisatie.

Fijne service!!

Gratis leenartikelen ontvangen, op tijd thuis afgeleverd en volgens afspraak. Niets op aan te merken. Fijn dat deze service er is!

BIjzonder SLECHTE behandeling

Klacht ingediend - maakt men zich met een Jantje van Leiden vanaf - wordt zelfs aan je integriteit getwijfeld- gevraagd om enige compensatie voor het ontstane leed- afgewezen - er is geen overkoepelend orgaan waar men als nog een klacht kan indienen- men keurt het eigen vlees- de STAF kwaliteitsmedewerkster heeft geen flauwe notie waar zij het over heeft- en haar BAAS de heer Kamerbeek hult zich in stilzwijgen. Men zegt er te zijn voor de kwetsbaren- genereert daar ook de inkomsten uit- maar als er dan wat aan de hand is- door een foutieve voorlichting gekneusde ribben en hand- tijdens een bijeenkomst van 35 mensen (!) valt men een hautaine behandeling ten deel

Goed 👍

Met Vegro gebeld ,... Artikelen besteld.... Uiterst vriendelijk en snel... Goederen bezorgd dus dankjewel 😊

Goede ervaring bij aankoop

Konden gewenste product uit voorraad leveren en met duidelijke gebruiksinstructies. Namen alle tijd vooruitleg.

keurig op afgesproken tijd afgeleverd

makkelijk te monteren hometrainer die goed werkt

Snelle service nette medewerker.

De rolstoel de volgende dag al in huis met een goede uitleg van de chauffeur erbij.

De tel. werken perfect

De tel werken perfect

Vriendelijk maar slechtte communicatie

Leen spullen besteld en koop artikelen via website. Leenartikelen netjes gebracht alleen aangegeven dat er een halfuur van te voren even gebeld moest worden omdat er op dat moment nog niemand in huis was. chauffeur wist van niets dus niet gebeld. De koop artikelen was een ramp, dat komt met DHL, omdat er niemand aanwezig was is het voor de deur gezet zonder dat iemand er vanaf wist, gelukkig door de buren gezien en binnen gezet, dat vond ik heel slecht. Het tweede koop artikel zou door Vegro zelf gebracht worden dus wij wachten, maar wat er kwam geen Vegro. Er werd gebeld dat hij biet door de smalle straatjes kon komen dus hij zou proberen een andere keer langs te komen met een kleinere auto. We waren het zat dus het artikel maar bij een winkel laten brengen en daar zelf opgehaald. De ene auto kan wel komen en de andere niet, Dus niet blij met alles.

Excellent help and advice

Hired a foldable wheelchair for a few days whilst in Amsterdam. My daughter had broken her toe so it made the trip so much easier to get around. I was so relieved to have found this place and grateful for the help received.

Snelle levering, omschrijving kan beter

Set stickers gekocht voor mijn rolstoel die de plaats van transport ogen. De kleur blijkt te slaan op de bedrukking, niet de achtergrond. Heb dat dus verkeerd aangenomen.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de producten.

Een toiletstoel en een opvouwbare douchestoel voor mijn ouders besteld. De volgende dag werden de stoelen al afgeleverd. Mijn ouders zijn in de 80 en mijn moeder heeft verschillende chronische ziektes en met behulp van deze stoelen, maakt het dagelijkse handelingen makkelijker, zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen. Ze zijn ontzettend blij met de stoelen.

Duidelijke website, snelle levering

Op de website kon ik goed vinden wat ik nodig had. Levering aan het begin van aangegeven tijdblok door vriendelijke medewerker die de voorwaarden voor de geleende producten goed uitlegde.

Heel tevreden.

Deskundig en prettig en wat omslachtig in afwikkeling

over het algemeen deskundig en prettig in advies en afwikkeling wel is omslachtig dat terug ophalen en leveren van verkochte spullen separaat gaat voor een enkel product heb ik ook alternatieve leverancier gekozen omdat die sneller was (Molift Raiser van Etac)

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer