Alles Uitstekend

Klantvriendelijk en deskundig

Hier is de klant koning ,niets wordt je opgedrongen !

snel, goede kwaliteit

nvt

perfect: goed product, goede levering

Het bestelde product werd goed geleverd en voldoet goed aan de verwachting

Was via de site snel besteld Goede service

Goede service, grote voorraad.

Fijne mensen die het probleem aanvoelen. Veel dingen op voorraad of anders snel leverbaar.

Snelle levering. Goede service!

Op zondag online besteld. Werd al op maandag bezorgd!

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Tevreden over artikel, prijs en levering

Vlot geregeld en artikelen snel bezorgd.

Nvt.

Geweldige service

Vroeger moest je de hulpmiddelen ophalen en dat was soms heel lastig als je met iets zat waarvoor je de hulpmiddelen nodig had. Heel fijn dat ze gebracht worden. Alles was ook in goede staat.

Goede levering en goed artikel

Netjes gebeld wanneer de levering plaatsvindt. Levering in het appartement van het verzorgingstehuis met aansluitend het uitpakken en op goede hoogte stellen van de rollator. Bedankt.

Het is een goed artikel zit goed

alleen jammer dat de belijnen steeds omhoog kruipen en dat ik geen rekening heb gehad om het te declarenen.

Snelle levering. Spullen zijn schoon en netjes.

Prima.

Snel en duidelijk. Goede service.

Goede snelle levering

Super geregeld. Laatst een bed geleend. Netjes volgens afspraak geleverd en opgehaald. Goede middelen. Helemaal top.

snel en duidelijk

mijn ervaring is een normaal bedrijf met normale service en dat is wat een mens wil

Snel en goed geleverd

Heb voor mijn partner een item besteld, tijdens het proces was niet geheel duidelijk dat ik dit namens mijn partner moest invullen dus even moeten laten corrigeren, uitstekend geholpen verder.

Prima geregeld

Efficiente bestelling en correcte en snelle verzorging

Betrouwbaar, snelle levering en goede service

Betrouwbaar, snelle levering en goede service

Bestelling ging heel eenvoudig en de levering was op afgesproken tijd.

Ik heb een huur rolstoel besteld voor mijn vrouw omdat zij momenteel niet zo goed ter been is en we moesten naar het ziekenhuis voor controle. Het ziekenhuis is normaal ongeveer 5 minuten van ons huis. Mijn vrouw heeft Parkinson en door een val had zij haar rechterarm gebroken. Een paar jaar eerder had zij haar linkerarm gebroken daardoor durft zij niet zo goed meer te lopen.

snelle reactie en prima materiaal

Toen mijn partner uit het ziekenhuis kwam na een heupoperatie, bleek de aangeschafte fauteuil toch te laag te zijn, en een gewoon kussen veroorzaakte doorzitwondjes. Online bij Vegro nagekeken en een decubituskussen gevonden dat prima voldoet! Zondagmiddag besteld en maandag vroeg in de middag ontvangen!

Makkelijk besteld online, op tijd geleverd.

En toen bleek dat ik niet het goede besteld had, heeft Vegro het zonder problemen dezelfde dag nog omgeruild.

Bestelling heel gemakkelijk te plaatsen online en het werd ook op de afgesproken tijd geleverd door een heel vriendelijk bezorger. Tot nog toe heel tevreden

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE