Snelle service, mooi rolstoeltasje, hoewel de klittenband om het te bevestigen wel iets langer had mogen zijn.

Vlotte levering

Duidelijke info omtrent product met goede prijsverhouding

Zeer tevreden!

Duidelijke website, snelle levering, goede uitleg...

prima behandeling bestelling

prijs/kwaliteit o.k. snelle levering bestelling

Fijne service

Bezorger was keurig op tijd en heeft het verpleegbed netjes geinstalleerd. De spullen werken naar behoren. Kortom; een fijne service.

TOP !

Uitstekend !

Snel, kundig en correct

Wij hebben snel het gewenste product thuis ontvangen. Dit voldeed aan alle eisen .

zeer snelle levering

Waardeloos bedrijf

Wat een ellende om hier iets op tijd in orde te krijgen .absoluut gaan deskundige mensen aan de telefoon en de ene onwaarheid na de andere en absoluut niet services gericht wat een drama zo,n spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan maar helaas pindakaas zit ik er aan vast

Niks op aan te merken

Bestelling voor bedklossen (kraambed) geplaatst, bezorgmoment gekozen en de chauffeur is binnen de afgesproken tijd gekomen. Het enige wat onhandig was, is dat ik 8 bedklossen los (los als in "niet in een doos, slechts op elkaar gestapeld") moest aannemen in de deur. De chauffeur had deze wel binnen mogen zetten. Was toch ietwat onhandig met mijn zwangere buik. Verder niks op aan te merken :)

Eerste bestelling niet doorgekomen, daarna snel binnen

Ik had online bedverhogers aangevraagd, leveringsdatum etc. gekozen. Bleek de bestelling niet te zijn doorgekomen. Aan de telefoon een nieuwe afspraak ingepland, ging prima. Er werd me wel herhaaldelijk om m'n telefoonnummer gevraagd zodat ik een sms kon krijgen van de verwachte aankomst spullen. Moest 3x aangeven dit niet te willen, ik zou toch de hele dag thuis zijn. Niet vervelend, wel opmerkelijk. De bezorger bracht de bestelling zelfs binnen zodat ik niet hoefde te slepen met de spullen, top service.

Bestelling en levering perfect

Alleen lastig telefonisch bereikbaar

Raar dat er bij een rolstoel geen kussen wordt geleverd, dat hoort er gewoon bij!

Belachelijk dat je bij t lenen van een rolstoel geen kussen krijgt. Ze zeggen: dat kun je in de winkel kopen.

Levering keurig: Op tijd en correct. Leenspul keurig in orde.

Supersnelle service!

Gemakkelijk on-line te bestellen. Steeds direct de volgende dag geleverd. Telefonisch contact super corrct en vrirndelijk. Medewerkers steeds uiterst begaan met de vervelende gezondheidssituatie. Bed zefs med spoed nog dezelfde dag gebracht.

Perfect, supersnel en keurig geleverd

Last minute een hoog/laagbed nodig, rolstoel, douchestoel en wc verhoger nodig omdat thuisverzorging anders niet mogelijk was. 's ochtends gebeld, 's middags geleverd en in elkaar gezet. Top!

Klein product met grote klasse

Kleine bestelling met gering bedrag prima afgeleverd. Zal vegro zeker aanbevelen

positief

vlug geleverd en netjes half uur van te voren gebeld voor aflevering hoog/laag bed

Goed op afgesproken tijdblok geleverd, werd netjes 20 min tevoren gebeld. Blij met de rolstoel, zo kan ik ook even mee naar buiten. Alleen erg jammer dat er geen mogelijkheid aan de rolstoel zit om mijn krukken mee te nemen. Dit maakt mij tijdens een uitje meer afhankelijk dan nodig. En om nu de hele tijd met krukken op schoot te zitten...

Tevreden

Er zou van tevoren gebeld worden als het werd afgeleverd, dat verliep niet goed, maar verder geen klagen

Snelle en correcte levering.

Ik bestelde op vrijdag een liesbreukband en kreeg de mededeling dat de levering binnen drie werkdagen zou plaatshebben: de dinsdag erop werd het bestelde , keurig verpakt thuis bezorgd.

Snelle levering en mooi op tijd

Geleverd in het aangevinkte tijdsblok vrij vroeg al dus erg fijn , werd netjes allemaal in elkaar gezet en goed uitgelegd.

Fijn dat de artikelen snel thuisbezorgd werden.

Ik heb naast bij de artikelen tijdens revalidatie na een ongeluk. Als ik beter ben laat is alles makkelijk weer ophalen.

Prima op tijd geleverd

Erg prettig dat je kunt kiezen voor laten bezorgen/ophalen of zelf afhalen/wegbrengen bij 1 van de winkels. Vriendelijke en deskundige medewerkers!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE