Super snelle levering en prima kwaliteit
Wat een fantastisch cijfer. Dankuwel!
Gebruiksaanwijzing montage onduidelijk uitleg, onduidelijke tekening, stappen niet helder. Heel kleine letters van de tekst en de tekening.
Dankuwel voor de beoordeling. Wat vervelend dat de gebruiksaanwijzing niet duidelijk is. We gaan kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht u verdere uitleg wensen horen wij het graag.
Ik vind dat ik uitstekend en heel snel geholpen ben in mijn vervelende langdurige behandeling met mijn gebroken been.
Bedankt voor de beoordeling, en het prachtige cijfer. Fijn om te lezen dat wij u zo goed en snel hebben kunnen helpen in een voor u vervelende periode.
Erg vriendelijk, deskundig, meedenkend en flexibel personeel
Wat een geweldige beoordeling. Hartelijk dank!
De levering is eerder binnen gekomen dan het aangegeven tijdsbestek, maar fijn dat het zo snel geregeld is.
Dankuwel voor de beoordeling, en het prachtige cijfer!
Mijn moeder gebruikt de wuzzi allert. Gemakkelijke bediening dus goed uit te leggen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer. Erg fijn dat de Wuzzi u zo goed bevalt!
Mijn ervaring was top!!! Bestelling was zo gedaan en heel snel geleverd een hoog laag bed en matras zodat ik weer normaal uit mijn bed kan komen. Heb aantal hernias dus dit was topzo geregeld via, de CZ en vegro.
Dank u wel voor uw beoordeling en het mooie cijfer. Fijn om te horen dat u zo tevreden over onze diensten bent!
Goede ervaring, bestelde artikel werd supersnel geleverd, sneller dan aangegeven
Wat fijn dat u uw bestelling zo snel mocht ontvangen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Na eerst telefonische informatie en bereidwilligheid te hebben ontvangen, werd op zeer korte termijn het bestelde artikel afgeleverd. Artikel werd thuis gemonteerd; afgesteld en uitgelegd door een zeer vriendelijke medewerker. Klasse!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, en het geweldige cijfer!
Direct hulp en duidelijk
Bedankt voor uw beoordeling, en het geweldige cijfer!
Ik wacht al meer dan 7 maanden op de stoe op maat. Helaas heeft de aanvraag alleen al ZEVEN maanden op zich laten wachten. Vervolgens hebben ze geen idee Hoelang het maken duurt. Ik heb al maanden last en er is geen excuus vanaf gekomen. Die stoel moet wel heel goed zitten?!
Dankuwel voor uw review. Ik heb intern contact gehad, en ik begrijp uw frustratie en ongenoegen volkomen. Dit is absoluut niet zoals de procedure normaliter verloopt. Ik heb begrepen dat u deze week contact heeft gehad met de betreffende afdeling, en dat zij u een update hebben gegeven. Via deze weg willen wij u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden, en hopen dat de stoel zo snel mogelijk wordt geleverd.
Online bestelling plaatsen gaat simpel en snel. Bestelde binnen leveringstermijn in huis! Ophalen ook netjes tussen de afgesproken tijd! Erg tevreden
Wow: wat een mooie beoordeling, en wat een geweldig cijfer. Dankuwel!
Duidelijke website en snelle levering.
Dankuwel voor de review, en het mooie cijfer!
alles wordt heel snel geregeld en de berichtgeving is heel nauwkeurig. wanneer je met een gebroken been thuis zit is dat soort service heel prettig. kan niet beter! ik beveel vegro iedereen aan
Hartelijk dank voor uw review, en het mooie cijfer! Sterkte met uw herstel.
Op basis van mijn behoefte voor een douchestoel was het na het aanmaken van een account simpel om een keuze te maken en werd de stoel ook binnen 2 dagen geleverd. Supersnel en goed.
Dankuwel voor de beoordeling, en het prachtige cijfer!
Via de website 3 leenartikelen besteld. De levering was keurig op tijd, zoals afgesproken. In de emmer van de toiletstoel zat een barst, na dit te hebben gemeld is de volgende dag een andere emmer bezorgd. Ik ben zeer tevreden over het verloop van het bestelproces en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.
Hartelijk dank voor uw review, en het mooie cijfer. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het verloop van het bestelproces, en dat de kapotte emmer zo snel is omgeruild.
Ben tevreden met de rolstoel
Bedankt voor de beoordeling.
Wij hebben overigens geen aankoop gedaan. 'Slechts' een rolstoel geleend voor x-aantal dagen. Hoe lang we deze mogen gebruiken weten we zelfs niet eens. We dachten hem nodig te hebben voor onze vakantie in Groningen. Echter maar een keer gebruikt. Dat ligt niet aan de rolstoel, niet aan Vegro, maar aan de weersomstandigheden op de dagen dat wij gepland hadden al wandelend rond te kijken in de stad. Veel dank, Gerrit van den Toren
Dankuwel voor uw beoordeling, en het mooie cijfer. Ook klanten die een product via onze site lenen of huren ontvangen het verzoek om een review te plaatsen. Vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) kunt u diverse hulpmiddelen - waaronder een rolstoel - maximaal 26 weken gratis lenen. Meer informatie hierover leest u hier: https://www.vegro.nl/advies/lenen.
Kan ik nog niks over zeggen
Nee, dan kunt u inderdaad nog niets over uw bestelling en de levering zeggen. Deze mail wordt automatisch (vanuit KiyOh) een x-aantal dagen na uw bestelling verstuurd. Soms is het bestelde artikel helaas niet op voorraad, en duurt de levering wat langer. U kunt uw review altijd herzien, ná de levering van uw bestelling.
Mooie kwaliteit rollator met duidelijke uitleg en instructies. Zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen. Dit geldt eveneens voor de mooie lichte reisrolstoel en de toilet-verhogers van degelijke kwaliteit
Wat een mooie complimenten! Dankuwel, en ook voor het prachtige cijfer.
Na aanmelding kreeg ik de volgende dag al de rolstoel in prima staat thuis bezorgt, met een goede uitleg over het gebruik.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u uw hulpmiddel al zo snel in gebruik kon nemen!
Rolstoel besteld voor hotelbezoek met mijn moeder die slecht ter been is. Perfecte service,zowel het afleveren en ophalen!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat uw moeder een goede ervaring heeft gehad met onze leenservice.
Handig uit te zoeken, te bestellen en heel snel geleverd.
Wat een mooie beoordeling, en wat een fantastisch cijfer. Dankuwel!
naar mijn zin
Juiste spullen alleen beetje duur en sommige zijn moeilijk uit hun verpakking te krijgen.
Bedankt voor uw review, en het mooie cijfer. Uw feedback nemen we mee. Dankuwel daarvoor!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE