Dienstverlening is goed, materiaal lijkt al afgeschreven

Het bed en matras is erg oud en afgeleefd. Andere aanbieders leveren nieuwer materiaal. Dat verschil is groot. Er zat onbedoeld een bedverlenger tussen, daar kwam de volgende dag al iemand voor langs, dus de service is goed.

Niet geschikte mobiel

Koop een mobiel ‘fysic’ voor mijn oude moeder, hij zou heel geschikt zijn voor ouderen..... enorm onhandig, heel veel stapoen voor je er uberhaupt iets mee kan dien. Geen aanrader voor oudere mensen! Helpdesk was zeer onvriendelijk en onbehulpzaam. Wist niks van artikelen die werden verkocht en weigerde me in eerste instantie door te verbinden tot ik dreigde de telefoon terug te sturen.....toen kon het ineens wel..... Uiteindelijk telefoon teruggestuurd. Dat werd wel goed gecommuniceerd! Vraag mij af of Vegro wel goed nadenkt over de geschiktheid van de producten die ze verkopen.....

Altijd vriendelijk geholpen , goede ondersteuning bij bestelling . Goede producten en snelle levering !

Niets gekregen

Ik heb mijn bestelling een week verzet, dus beoordeling komt te vroeg.

Snelle levering alleen comfort is niet al te best

Levering is snel, alleen de matras is geen goed idee. Als je op het bed ligt voel je het metalen bedbodem door de matras. Misschien is het een idee om er een rol bedbodem over het metale bodem te doen. Rolstoel geen op of aan merkingen over.

super snelle service

Fantastisch snelle levering van de op internet gevraagde spullen. Heerlijk dat alles door hen geregeld wordt ook met de verzekering.

Goed product, snelle levering

Product spina bag geweldig. Mijn oude is 16 jaar meegegaan.

snelle bezorging en goede kwaliteit!

Online besteld en de volgende dag al in huis! Ook is de dribbelstoel van goede kwaliteit.

alles klopt

Hoewel mijn bestelling klein van aard was ben ik door Vegro toch groots behandelt.

Bestellen via website ging prima, levering snel en correct.

Goed.

Super service, snelle levering!

Gemakkelijk online bestellen, snelle levering en ophaalservice waren perfect!

uitstekend contact en afwikkeling.

Tijdens aanvraag via telefonisch contact werd ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Over de levering ben ik zeer tevreden. Om me aan te melden via de webmail ben ik wat minder te spreken omdat het inloggen niet lukte.

Slecht

Krukken geleend. We moesten eerst de schroeven nog aandraaien. Bij telefonisch overleg voor overname krukken wordt me gezegd dat de huurprijs eraf gaat. Bij het ontvangen van de factuur blijkt dat ik de huurprijs wel moet betalen, bel ik hierover dan zegt de heer die me toen heeft geholpen dat hij dit niet heeft gezegd, wordt het een kinderachtig wellus nietus spelletje aan de telefoon. Erg slecht dit allemaal.

Artikel niet op voorraad

Een week na mijn bestelling heb ik per mail geïnformeerd wanneer de bestelde wandelstok Hugo Derby geleverd zou worden. Hierop kreeg ik per mail van Vegro te horen dat de betreffende wandelstok niet op korte termijn geleverd kon worden omdat deze niet op voorraad was. Jammer, omdat ik deze snel nodig had vanwege een medische ingreep aan mijn rug. Ik heb hierdoor van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de bestelling te annuleren. Het reeds betaalde bedrag zou worden teruggestort.

Goede en snelle levering.

Zoals ik al zei goede en een een snelle levering. Bezorgers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering.

Een mail gestuurd het weekend en de maandag werdt ik al gebeld het was zo geregeld. En op de afgesproken tijd afgeleverd

geweldig en snel

rolstoel besteld en we hadden hem al de volgende dag...

Snel geleverd. Zelfs met extra artikelen voor de zekerheid uit eigen initiatief.

Op tijd volgens afspraak en behulpzaam

Goed, volgens afspraak, rollator wordt gebruiksklaar gemaakt.

Alles goed gelopen snelle verzending.

Vriendelijke vrouw en meedenken in oplossingen

Niet volgens hun op de website beloofde termijn geleverd

Moest zelf achter de levertermijn bellen. Als ze de op hun website beloofde termijn niet kunnen waarmaken, horen hun uit zichzelf de klant te informeren.

Alleen maar tevreden

Alleen maar tevreden

Zeer snelle levering

Duidelijke website. Zeer snelle levering.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE