Het bed en matras is erg oud en afgeleefd. Andere aanbieders leveren nieuwer materiaal. Dat verschil is groot. Er zat onbedoeld een bedverlenger tussen, daar kwam de volgende dag al iemand voor langs, dus de service is goed.
Dankuwel voor uw beoordeling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses. Ik heb begrepen dat het bed en de matras inmiddels naar tevredenheid zijn omgeruild.
Koop een mobiel ‘fysic’ voor mijn oude moeder, hij zou heel geschikt zijn voor ouderen..... enorm onhandig, heel veel stapoen voor je er uberhaupt iets mee kan dien. Geen aanrader voor oudere mensen! Helpdesk was zeer onvriendelijk en onbehulpzaam. Wist niks van artikelen die werden verkocht en weigerde me in eerste instantie door te verbinden tot ik dreigde de telefoon terug te sturen.....toen kon het ineens wel..... Uiteindelijk telefoon teruggestuurd. Dat werd wel goed gecommuniceerd! Vraag mij af of Vegro wel goed nadenkt over de geschiktheid van de producten die ze verkopen.....
Dankuwel voor de review. Wat vervelend dat dit Fysic-toestel niet geschikt is voor uw moeder. Elk toestel dient eenmalig ingesteld/geprogrammeerd te worden, waarna deze gereed is voor gemakkelijk gebruik, zoals de fototoetsen en de SOS-noodknop. Onze excuses dat u niet naar tevredenheid bent geholpen door onze helpdesk.
Altijd vriendelijk geholpen , goede ondersteuning bij bestelling . Goede producten en snelle levering !
Wat een mooie complimenten. Dankuwel daarvoor! En ook bedankt voor het geweldige cijfer.
Ik heb mijn bestelling een week verzet, dus beoordeling komt te vroeg.
Ik begrijp dat dit raar overkomt. Graag leg ik het uit: het verzoek om een review achter te laten verloopt via een geautomatiseerd systeem. Een x-aantal werkdagen na het plaatsen van uw order wordt de KiyOh-mail automatisch (vanuit KiyOh) verstuurd. Dit is technisch niet aan te passen, vandaar dat u de mail (alvast) heeft ontvangen. Hopelijk wilt u uw review herzien nadat u uw bestelling heeft ontvangen?
Levering is snel, alleen de matras is geen goed idee. Als je op het bed ligt voel je het metalen bedbodem door de matras. Misschien is het een idee om er een rol bedbodem over het metale bodem te doen. Rolstoel geen op of aan merkingen over.
Hartelijk dank voor uw review. Wat ontzettend vervelend dat het matras niet comfortabel is. Dit is juist erg belangrijk voor een aangename nachtrust. Mijn collega heeft u een mail gestuurd, aangezien wij geen telefoonnummer van u hebben. Hopelijk kunnen we het snel oplossen.
Fantastisch snelle levering van de op internet gevraagde spullen. Heerlijk dat alles door hen geregeld wordt ook met de verzekering.
Dankuwel voor de prachtige beoordeling, en het eveneens prachtige cijfer.
Product spina bag geweldig. Mijn oude is 16 jaar meegegaan.
Dankuwel voor de beoordeling, en het prachtige cijfer! Hopelijk gaat deze Spina Bac ook 16 jaar mee!
Online besteld en de volgende dag al in huis! Ook is de dribbelstoel van goede kwaliteit.
Fantastisch: een 10! Dankuwel. Fijn dat de bestelling u goed bevalt.
Hoewel mijn bestelling klein van aard was ben ik door Vegro toch groots behandelt.
Haha, dat is mooi om te horen :) Dankuwel voor de beoordeling, en het geweldige cijfer. Een 10!!!
Goed.
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Gemakkelijk online bestellen, snelle levering en ophaalservice waren perfect!
Dankuwel voor de mooie beoordeling, en het prachtige cijfer.
Tijdens aanvraag via telefonisch contact werd ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Over de levering ben ik zeer tevreden. Om me aan te melden via de webmail ben ik wat minder te spreken omdat het inloggen niet lukte.
Dankuwel voor de beoordeling, en het fantastische cijfer! Wat vervelend dat u niet kunt inloggen op uw account. Ik zie dat er wel succesvol een account is aangemaakt, op uw e-mailadres. Voor hulp kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! Bel hiervoor met onze klantenservice (0900 - 2 88 77 66).
Krukken geleend. We moesten eerst de schroeven nog aandraaien. Bij telefonisch overleg voor overname krukken wordt me gezegd dat de huurprijs eraf gaat. Bij het ontvangen van de factuur blijkt dat ik de huurprijs wel moet betalen, bel ik hierover dan zegt de heer die me toen heeft geholpen dat hij dit niet heeft gezegd, wordt het een kinderachtig wellus nietus spelletje aan de telefoon. Erg slecht dit allemaal.
Hartelijk dank voor uw review. Laat ik voorop stellen dat het absoluut niet juist is dat u krukken heeft ontvangen waarvan u de schroeven nog moest aandraaien. Excuses daarvoor. Ook onze excuses voor de onduidelijkheid wat betreft de kosten voor het overnemen van de krukken ná een huurperiode. Ik heb begrepen dat u inmiddels contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice, en dat zij de situatie goed en duidelijk heeft uitgelegd. Bij verdere vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.
Een week na mijn bestelling heb ik per mail geïnformeerd wanneer de bestelde wandelstok Hugo Derby geleverd zou worden. Hierop kreeg ik per mail van Vegro te horen dat de betreffende wandelstok niet op korte termijn geleverd kon worden omdat deze niet op voorraad was. Jammer, omdat ik deze snel nodig had vanwege een medische ingreep aan mijn rug. Ik heb hierdoor van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de bestelling te annuleren. Het reeds betaalde bedrag zou worden teruggestort.
Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend dat wij de door u bestelde wandelstok niet op kort termijn kunnen leveren. Juist nu u een wandelstok zo nodig heeft. Ook vanuit de leverancier is er een leveringsprobleem op de Derby-wandelstokken. We hebben daarom besloten om deze wandelstokken tijdelijk niet aan te bieden via onze online shop. De terugbetaling is inmiddels in werking gezet, en ik verwacht dat dit binnen enkele dagen is teruggestort op uw rekening. Nogmaals onze excuses!
Zoals ik al zei goede en een een snelle levering. Bezorgers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor uw beoordeling, en het prachtige cijfer. En wat een mooi compliment!
Prima en snelle levering.
Fantastisch: een 10! Dankuwel.
Een mail gestuurd het weekend en de maandag werdt ik al gebeld het was zo geregeld. En op de afgesproken tijd afgeleverd
Wow: een 10! Dankuwel.
rolstoel besteld en we hadden hem al de volgende dag...
Geweldig: een 10! Wat een fantastisch cijfer; dankuwel!
Snel geleverd. Zelfs met extra artikelen voor de zekerheid uit eigen initiatief.
Dankuwel voor uw review, en het mooie cijfer. Wij denken graag mee met de klant, om het zo aangenaam mogelijk te maken.
Goed, volgens afspraak, rollator wordt gebruiksklaar gemaakt.
Fantastisch: een 10! Dankuwel. Alle grotere hulpmiddelen (o.a. rollators, rolstoelen etc.) worden gratis thuisbezorgd door onze eigen Vegro-chauffeurs, en gebruiksklaar gemaakt.
Super: een 10! Dankuwel.
Vriendelijke vrouw en meedenken in oplossingen
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Moest zelf achter de levertermijn bellen. Als ze de op hun website beloofde termijn niet kunnen waarmaken, horen hun uit zichzelf de klant te informeren.
Bedankt voor het mooie cijfer, we zullen de feedback intern meenemen. Excuses voor het ongemak.
Alleen maar tevreden
Wat fijn om te horen, en wat een goed cijfer. Heel erg bedankt!
Duidelijke website. Zeer snelle levering.
Wat een mooi compliment! Dankuwel.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE