Fantastisch: een 10! Dankuwel.
Snelle levering, goede productomschrijving.
Wat een fantastische cijfer, en mooi compliment! Dankuwel.
het bestelde artikel was snel in huis en voldeed aan onze verwachtingen
Wow: een 10! Dankuwel.
Prima en snel
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer.
alles op tijd bezorgd
Bedankt voor uw review, en het mooie cijfer!
De bestelling liet wat lang op zich wachten omdat het product niet op voorraad was. Maar na een telefoontje werd het direct opgelost en was de bestelling de volgende dag binnen. Super!
Hartelijk dank voor uw review, en het prachtige cijfer. Helaas komt het soms voor dat iets niet op voorraad is bij ons. In dit geval zijn wij afhankelijk van de leveringssnelheid vanuit de leverancier. Gelukkig heeft u uw bestelling inmiddels ontvangen!
Staan gelijk voor je klaar ben heel blij mijn rollator doet het goed die ik bij u pas geleden heb bestelt , goede service , ben 87 jaar . Hartelijke dank voor alles en de hartelijke groeten van mij . Mevr . B.H.A.Okkerse - Hafkamp , v, Z v Nijeveltstraar 505 , 2242 MC Wassenaar , Telf 070 - 5121197
Dankuwel voor uw mooie beoordeling, en het geweldige cijfer! Geen dank, wij helpen u graag. Daar worden wij weer blij van. Groeten terug, en veel plezier van uw rollator. Graag verzoeken wij u om uw adresgegevens te verwijderen uit de review.
Online bed besteld. Bleek het XL model te zijn wat dus niet nodig was. Had de volgende morgen een mail of ik contact kon opnemen. Werd aan de telefoon allemaal netjes afgehandeld ook bleek dat ik de matras was vergeten. Diezelfde dag werd het bed met matras nog netjes geleverd waarbij een uitermate vriendelijke bezorger het afleverde Bedankt voor de goede service
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor het mooie cijfer!
Zins Vegro de verpleegartikelen ok van welzorg heef over genomen bestelt ik producten bij Vegro en past heb ik Vegro vier krukdopen bestelt en die zijn netjes verpakt aan gekomen. En daarom kan ik Vegro aan bevelen aan anderen want de service en de bezogering is uitstekende.
Bedankt voor de goede review!
Wat artikelen aangevraagd voor in de herstelperiode na een operatie. Keurig op het gevraagde tijdstip geleverd. Het functioneert prima. Dat maakt een wat lastige periode toch wat gemakkelijker.
Heel erg bedankt voor de goede review.
Snelle correcte levering.
Wat een mooie review, dankuwel!
Op vrijdagmiddag besteld, en zaterdagochtend voor 9 uur geleverd. Wij stonden paf. Over het apparaat zelf gaan we nog even contact opnemen, want dat werkt niet naar verwachting.
Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het mooie cijfer!
Snel en goed geleverd. Zelfs ondanks het feit dat mijn moeder de huisdeur niet meer zelf kan opendoen. Gewoon geregeld met het verplegend personeel.
Bedankt voor de mooie review!
online bestellen ging goed en de aflevering ook. Ben trouwens lid geworden. Vegro heeft veel meer keus dan de andere thuiszorgwinkel waar ik lid van was.
Dankuwel voor deze goede review!
Snelle en accurate bezorging
Bedankt voor de goede waardering, wat een mooi cijfer!
Snelle service, geen gedoe, zelfs zware apparaat 2 hoog met de trap naar boven gebracht en 2 dagen later opgehaald. Goede service.
Bedankt voor de mooie review.
De ene dag besteld andere dag in huis, ondanks levertijd 3 (werk) dagen !
Bedankt voor het compliment!
Prima service, goed product, snelle levering.
Dankjewel voor het mooie cijfer!
's avonds besteld volgende dag in huis! super.
Wat een fijne review, bedankt.
Prima verpakt en redelijk snel geleverd.
Een rolstoel geleend, volgende dag geleverd, top
Bedankt voor het mooie cijfer.
Ze doen alles perfect en heel snel.
Wat een geweldige review! Dankuwel.
wordt gepromoot met fysieke winkels op de website. Helaas zijn daar weinig producten en kunnen ze daar ook niks laten komen omdat fysieke winkel geen account heeft. (laverhof schijndel). verder snelle levering en concurrerende prijzen.
Dankuwel voor uw review. In Schijndel hebben wij geen winkel, enkel een uitleenpunt. Bij een uitleenpunt kunt u alleen terecht voor het lenen en huren van onze hulpmiddelen (let op: niet alle uitleenpunten hebben ons volledige leen- en huurassortiment). Het koopassortiment vindt u alleen in onze winkels, verspreid door heel het land. De dichtstbijzijnde winkel voor u vindt u in Tilburg: https://www.vegro.nl/onze-winkels/tilburg-julianapark.
Online besteld en keurig volgens afspraak geleverd.
Fantastisch: een 10! Dankuwel.
Zeer snelle service. Zeer klantvriendelijk. Fouten worden snel opgelost.
Hartelijk dank voor uw review, en het mooie cijfer!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE