Snelle levering van de huur rolstoel. Had wel al betaald via ideaal maar moest de chauffeur nog een keer betalen. Gelukkig kreeg ik het bedrag zonder problemen terug. Telefonisch konden ze mijn reservering niet vinden, was ook niet zo behulpzaam en vriendelijk. Maar in de winkel wel heel vriendelijk. Overal tevreden en rolstoel was in goede staat.
Bedankt voor de review en de feedback. Wij zullen dit intern meenemen.
Prima bedrijf
Bedankt voor het mooie cijfer!
Service bestelde (leen + koop) producten prima.
Dankuwel voor uw beoordeling, en het prachtige cijfer.
Artikelen waren goed verpakt en kwamen heel snel binnen.
Heel erg bedankt voor deze mooie review.
Staan altijd snel voor mij klaar en helpen waar nodig.
Wat fijn dat u tevreden bent. Heel erg bedankt voor het mooie cijfer.
Mijn complimenten
Heel erg bedankt voor de geweldige waardering.
Goede en volledige communicatie. Snelle levering; goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heel erg bedankt voor het mooie cijfer.
Ik heb een rolstoel geleend. Het is fijn dat ze van tevoren bellen en laten weten hoelaat ze exact komen. Daarnaast is me gevraagd of ik uitleg wilde krijgen over het product. Ook het ophalen was snel en werd goed gecommuniceerd. Kortom; van begin tot eind positief ervaren.
Heel erg bedankt voor deze waardering.
niets toe te voegen
Bedankt voor de hoge waardering.
Zeer tevreden hoe snel de spullen werden geleverd en de uitleg die ik erbij kreeg was fijn.
Wat een fantastisch cijfer! Dank u wel.
ik ben bij jullie goed geholpen had een dubbelle bestelling gedaan dat is goed opgelost
Heel erg bedankt voor de goede beoordeling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Pluspunten
Makkelijk en snel. Zeer te vreden
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Word netjes gebeld met info
VerbeterpuntenDe site is niet erg duidelijk
Dankuwel voor de review, en het mooie cijfer. Ook bedankt voor uw verbeterpunt. Kunt u toelichten wat niet duidelijk is voor u? Wij horen het graag, zodat wij onze site kunnen optimaliseren/verbeteren.
Pluspunten
Een bed en rolstoel nodig en de volgende dag was het er al! Super service.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Dank u wel voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenBetere uitleg over de producten op de site ( krukdoppen ) want heb moeten gokken of de maat klopte en hoe ik het moet meten welke ik nodig had geen idee !!
Dankuwel voor de beoordeling en het mooie cijfer. Uiteraard ook bedankt voor uw verbeterpunt. We gaan bekijken hoe wij deze informatie kunnen optimaliseren/verbeteren.
Pluspunten
Alles was prima
VerbeterpuntenGeen
Wat een prachtig cijfer. Hartelijk dank!
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer!
Pluspunten
snelle levering en goed kwaliteit
Bedankt voor het mooie cijfer.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de positieve review.
Hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer.
Pluspunten
Het artikel was na 2 dagen binnen, top zoals afgesproken binnen 3 dagen levertijd
Wat een prachtig cijfer! Hartelijk dank.
Pluspunten
Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend personeel!
VerbeterpuntenVooral zo door blijven gaan :)
Hartelijk dank voor het fijne cijfer.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE