VerbeterpuntenGeen
Dankuwel voor uw perfecte recensie!
Pluspunten
Goede bezorging. Overzichtelijke site
VerbeterpuntenTe veel herinneringen voor het invullen van deze enquete. Ik voel me gepusht deze enquete in te vullen om van de emailtjes af te zijn.
Bedankt voor uw recensie en het verbeterpunt.
Pluspunten
Goed onderhouden product geleverd met goede voorwaarden.
VerbeterpuntenCommunicatie via mail als slecht ervaren. Bijv. Borg betaald voor scootmobiel, later na ophalen is het huurbedrag verrekend met de borg en teruggestort. Hier geen verrekening van ontvangen. Ook is er nergens goed terug te lezen hoe het werkt met de berekening en afschrijving van huur. Ik als jongere kan deze dingen zelf invullen, maar voor ouderen hebben jullie echt nog veel werk aan de winkel qua duidelijke communicatie.
Dankuwel voor uw recensie en de verbeterpunten. Wij gaan hier zeker mee aan de slag om in de toekomst zo duidelijk mogelijk iedereen van dienst te kunnen zijn.
Pluspunten
Informatie verstrekking
VerbeterpuntenHouden aan de voorkeur tijdsblokken.
Dankuwel voor uw recensie en de verbeterpunten.
Pluspunten
bestelling via internet was binnen 3 dagen in huis Goed verpakt en product voldoet naar wens
Wat fijn dat het product naar wens is. Dankuwel voor uw recensie.
Dankuwel voor deze 10.
Een vrijwel perfecte beoordeling! Dankuwel.
Dankuwel voor dit mooie cijfer.
Bedankt voor dit cijfer!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit. Leuk ook die shopper als extraatje.
Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent.
Pluspunten
Volgende dag geleverd, in elkaar gezet en verpakking afgevoerd. Perfect.
Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
The delivery was on time and the rollator and the wheelchair exactly what my mother needed.
Thank you for your feedback and the amazing grade! We are very pleased to hear that you appreciate our services.
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Bedankt voor dit mooie cijfer. Als we iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat graag!
Fantastisch: een 10! Dankuwel.
Bedankt voor uw beoordeling, en het cijfer.
Dankuwel voor het fantastische cijfer.
Pluspunten
Ik vond het telefonisch contact zeer prettig. Alles werd goed uitgelegd en een super service.Top!!
VerbeterpuntenGeen
Wat een mooi cijfer! En heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenAls er iets niet voorradig is een berichtje sturen of bellen
Dankuwel voor de beoordeling, en het mooie cijfer. Excuses, dat u geen bericht heeft ontvangen dat het door u bestelde artikel niet op voorraad was. Normaliter wordt er een mail gestuurd, naar het bij ons bekende e-mailadres, met daarin de verwachte levertijd.
Pluspunten
goede en snelle service
Verbeterpuntenga zo door !
Hartelijk dank voor uw mooie feedback, en het eveneens mooie cijfer.
Pluspunten
Zeer bekwame medeweker, volgens afspraak van te voren gebeld
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de Vegro. Wat een prachtig cijfer!
Pluspunten
Ze doen hun best je te helpen
VerbeterpuntenGeen
Wauw, een 10! Hartelijk dank.
Pluspunten
Snelle levering, handig online te bestellen.
Bedankt voor de mooie feedback!
Fantastisch: een 10! Bedankt.
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer!
Pluspunten
Merkartikelen worden snel en op afgesproken tijd geleverd
Dankuwel voor de beoordeling, en het geweldige cijfer!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE