Dankuwel voor dit mooie cijfer.
Pluspunten
Snelle levering,. Mooie tas kado. Goedkoop
VerbeterpuntenKrukken moeilijk te verstellen. Twee knoppen tegelijk indrukken .te moeilijk voor een ouwe ***. Gelukkig had ik hulp van.mijn buurman.
Dankuwel voor de beoordeling. Wat vervelend dat de krukken lastig zijn te verstellen. Maar fijn dat uw buurman u heeft kunnen helpen. En veel plezier van de Vegro-tas.
Pluspunten
Klantvriendelijk - goed punt met voldoende parkeergelegenheid - ruim assortiment.
VerbeterpuntenBij leveringen van tevoren bellen naar klant, Leverafspraak maken, dit is door de klant gevraagd door niet thuis 1e levering. Dit scheelt veel voor bijde partijen aan ergenis en irritatie.
Dankuwel voor de beoordeling! In principe bellen wij altijd voor een leverafspraak, indien er iets thuisbezorgd wordt door één van onze chauffeurs. Grote(re) artikelen worden altijd door onze eigen chauffeurs bezorgd. Excuses, dat het niet gegaan is zoals het hoort.
Dankuwel voor het mooie cijfer!
Bedankt voor dit prachtige cijfer!
Pluspunten
Ze zijn allemaal heel klant vriendelijk en nemen de tijd voor je als je vragen heb Vrolijke mensen , waar je zelf ook heel vrolijk van word
Wat een geweldig compliment. Daar worden wij dan weer vrolijk van :) Dankuwel!
Pluspunten
Snel en deskundig
Bedankt voor uw beoordeling, en het zeer mooie cijfer!
Pluspunten
Dankuwel voor uw recensie. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Pluspunten
zeer snelle levering van geleend artikel
Wat fijn dat onze service u zo goed is bevallen. Dankuwel voor deze recensie.
Pluspunten
Goede service, bezorger heeft netjes alles op maat afgesteld. Mijn buurman is erg blij met de rollator.
Wij bezorgen inderdaad de verstelbare hulpmiddelen persoonlijk zodat u ze gelijk optimaal kunt gebruiken. Wat fijn dat uw aankoopproces zo soepel is verlopen.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en meedenkend.
Dankuwel, voor de recensie en het mooie cijfer!
Pluspunten
Alles snel en netjes geleverd en afgehandeld
Wow: een 10! Dankuwel.
Pluspunten
ik kende het bedrijf niet. Als 85/jarige maakte ik tot op heden gebruik van een thuiszorgwinkel plaatselijk, of in de regio )ziekenhuis Boxmeer) maar omdat deze winkels hier verdwenen waren was ik blij via google Vegro te vinden op internet en die leverde mij binnen 24 uur het gevraagde!
Dankuwel voor uw beoordeling, en het prachtige cijfer. Daar worden wij blij van! Wat vervelend; dat de thuiszorgwinkel bij u in de buurt is verdwenen. Maar gelukkig kunt u uw weg online goed vinden, en bent u bij ons terechtgekomen. Indien van toepassing kunt u voor de uitleen van hulpmiddelen in Boxmeer terecht bij: https://www.vegro.nl/onze-winkels/boxmeer-burgemeester-verkuylstraat.
Pluspunten
De verhogingen voor het bed was snel geleverd. Heel fijn!
VerbeterpuntenDaar kan niet op komen. Ik heb alleen de verhogingen besteld. Verder geen contact gehad.
Hartelijk dank voor de recensie, en het mooie cijfer. Fijn dat uw bestelling zo snel geleverd is!
Bedankt voor het geweldige cijfer!
Dankuwel voor het fantastische cijfer!
Pluspunten
Snel bestel en zo in huis. Prima.
Dankuwel voor de beoordeling, en het fantastische cijfer!
Pluspunten
Je wordt altijd vlug en goed geholpen
VerbeterpuntenGeen idee
Hier worden wij blij van! Dankuwel voor uw beoordeling.
Dankuwel.
Een 10! Dankuwel.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en meedenkend
VerbeterpuntenGeen passieve lift [ elechtrisch alles] voor de thuiszorg Marente op voorraad heel vervelend ...oorzaak personeel dat klachten krijgt en patient niet goed geholpen kan worden!!! Nu staan we op de wachtlijst maar hoe lang??????? Vind het een vervelende situatie! Wat nu????? Groet Joke
Dit is zeker een zeer vervelende situatie. Echter heb ik vernomen dat wij morgen (dinsdag 7 mei) de gewenste lift gaan leveren. Indien wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen wij dat graag.
Pluspunten
perfect geregeld aardige en vriendelijke chauffeur annex bezorger
Dankuwel voor uw recensie, en het mooie cijfer. En dank voor de complimenten aan onze chauffeur/bezorger.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke uitleg
Bedankt voor uw beoordeling, en het mooie cijfer.
Pluspunten
Alles is vanuit het ziekenhuis geregeld maar bij thuiskomst was wél alles in orde!
Bedankt voor uw beoordeling en het cijfer. Sterkte met uw herstel.
Pluspunten
Gemakkelijk alles online te regelen/bestellen. En anders kun je naar de winkel zelf gaan om eventueel nog dingen te halen.
Dankuwel voor de beoordeling! Fijn om te lezen dat u uw onlinebestelling makkelijk heeft kunnen plaatsen.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE