Dankuwel voor uw recensie. zijn er nog zaken waarmee we uw winkelervaring nog beter kunnen maken?
Pluspunten
Zeer prettig geholpen in de winkel, goede informatie gekregen
VerbeterpuntenEen klantenkaarten gekocht om 10% korting te krijgen op aankopen, maar dit werkte niet bij de online aankoop die ik deed (omdat het product niet in de winkel aanwezig was)
Dankuwel voor uw mooie cijfer. Wanneer u tegen dergelijke problemen aanloopt in de webshop, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij proberen u zo goed mogelijk te helpen.
Verbeterpunten-
Wat fijn dat u onze snelle levering bedankt met een 10. Dankuwel.
Dankuwel voor de 8. Hier zijn we ontzettend blij mee.
Pluspunten
staan gelijk voor je klaar als je per direct artikelen nog bent!
Wat fijn dat onze snelle service u goed is bevallen. Bedankt voor uw mooie recensie.
Pluspunten
koud en warm kompres besteld, degelijk product, en was snel geleverd.
Wij danken u voor deze perfecte score!
Pluspunten
Gebeld en geen lange wachttijd Duidelijke uitleg en snelle levering
VerbeterpuntenHet matras van het bed was te zacht waardoor je de stang van de bodem voelt, als je veel in bed zit met het hoofdeind omhoog dan had je echt last van de stang onder het matras. Opgelost door een extra matras erop te leggen, nadeel bed werd dan wel te hoog, advies, bestel niet het basis matras
Bedankt voor uw perfecte score en duidelijke feedback. Wanneer u vragen of klachten heeft over één van onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Bedankt voor uw mooie cijfer!
Pluspunten
Snel en goed geleverd door een behulpzame chauffeur. Goede service vanuit Vegro, niets op aan te merken.
Wat goed om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer en uw reactie.
Bedankt!
Pluspunten
De snelheid waarmee alles wordt geregeld.
VerbeterpuntenOp de site vermelden of een rolstoel al dan niet goedgekeurd is voor vervoer in een rolstoelbus.
Bedankt voor het mooie cijfer en uw reactie. We gaan kijken of we deze melding toe kunnen voegen. Goed verbeterpunt!
Pluspunten
VerbeterpuntenRekening overzicht. Rolstoel werdt vergoed maar op bij geleverde nota staat en bedrag. Ik dacht zelf rekening te moeten indienen bij dsw. Na wat na bellen blijkt gewoon vergoed tot mei daarns gaat dat bedrag in. Had wat duidelijker vermeld kunneb worden
Bedankt voor het cijfer en de feedback. We gaan kijken of we hier een aanpassing in kunnen doen.
Pluspunten
vriendelijk, schoon materiaal, materiaal op voorraad.
Bedankt voor het prachtige cijfer.
Pluspunten
Een mailtje was voldoende, rolstoel keurig op de genoemde tijd gekregen, goede uitleg, kortom...prima..!!
Fijn om te horen! Veel gemak gewenst met de rolstoel.
Een 10! Een cijfer om trots op te zijn. Bedankt hiervoor.
Bedankt voor uw reactie. Kunnen we nog iets voor u betekenen?
Bedankt voor het mooie cijfer.
Een 10! Wat zijn we hier trots op. Bedankt.
Heel fijn. Dank u.
Pluspunten
Alles zeer goed geregeld.
Wat super om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer en de beoordeling.
Het zou handig zijn als er nog meer productdetails op de website verschijnen, zo nodig onder een kopje 'extra details'/ 'meer informatie'. Ik denk dan aan precieze afmetingen, kwalificatie als 'steriel/nat afgenomen/droog afgenomen' etc.
Bedankt voor het cijfer en de feedback. We werken continu aan onze productteksten, dit nemen we hier zeker in mee.
Een 9! Erg fijn. bedankt.
Pluspunten
snel en correct geleverd,
Bedankt voor deze geweldige beoordeling.
Pluspunten
Superhandig nest wordt geinstalleerd door monteur die weet wat-ie doet...de definitie van "service."
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor het mooie cijfer en de beoordeling. We geven het zeker door aan onze collega's.
Pluspunten
Keurig zoals afgesproken alles geleverd en geïnstalleerd Een min puntje de urinaal was er niet bij na eenbelletje was dit keurig opgelost
VerbeterpuntenGa zo door
Dat is fijn om te horen. Bedankt voor het cijfer en de feedback.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE