Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenOnduidelijkheid over huren of lenen. Op zaterdag bezorgen kon wel. maar ophalen in eerste instantie weer niet....
Bedankt voor uw beoordeling en het cijfer. Wij snappen dat het onduidelijk is. We gaan deze verbetering doorvoeren op onze website, zodat het voor een ieder duidelijk te vinden en begrijpbaar is.
Pluspunten
low cost, good product, delivery and collection.
VerbeterpuntenThere was some confusion regarding payments but after a short call this was resolved and refunds were made.
Thanks for the review! The deposit is refunded on the 8 of January.
Pluspunten
snel en vriendelijk
Verbeterpuntengeen, maar blijf zo doorgaan!
Dat is goed om te horen. We gaan zeker zo door! Bedankt voor de feedback en het mooie cijfer.
Pluspunten
Bestelproces eenvoudig. Datumklok werd sneller geleverd dan werd aangegeven op de site. Zijn ook zeer tevreden over klok, is gewoon heel duidelijk.
Hoe fijn is dat! Duidelijk en snel. Wij wensen u veel gemak met de klok.
Pluspunten
Alles prima geregeld
VerbeterpuntenGeen
Wat zijn wij trots met dit cijfer! Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Heb op 12-12-2018 een bestelling geplaatst maar nog binnen een half uur elefonisch geannuleerd. De betaling is wel van mijn creditcard afgeschreven. Heb ruim 3x gebeld voor terugbetaling maar konden niets vinden. Uiteindelijk mijn gegevens gevonden en iban opgegeven. Nu is het 01-01-2019 en nog geen terugbetaling. Erg slecht!!!!!
Bedankt voor uw reactie. Ik wil u melden dat het probleem inmiddels is uitgezocht. Er is iets misgegaan met de terugbetaling, waardoor u dus nog niets heeft ontvangen. Het openstaande bedrag is overgemaakt. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw beoordeling.
product vernieuwing
Bedankt.
Pluspunten
Snel geleverd goede prijs
Een 8! Dat is een prachtig cijfer. Bedankt voor uw review.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
KEURIG VERZONDEN, MET KERST KAARTJE ! WAT ATENT
VerbeterpuntenGEEN
Bedankt voor uw feedback en het cijfer.
Pluspunten
Heb weinig ervaring met dit bedrijf maar ben tevreden.l
Dat is goed om te horen. Bedankt.
Pluspunten
Je word vriendelijk te woord gestaan en de levering van artikelen is snel.
Bedankt voor het mooie cijfer en de beoordeling.
Een 10! Erg mooi. Bedankt hiervoor.
Pluspunten
VerbeterpuntenHulp bij het plaatsen als je zelf niks kan als patiënt
Bedankt voor het cijfer en de feedback. We gaan dit zeker intern oppakken.
Pluspunten
makkelijk te bestellen op internet bezorging op aangevraagde tijd
Dat is goed om te horen. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Prima service, snelle levering, goede producten, ruim assortiment
VerbeterpuntenDe track and tracecode mailen aan client, zodat client weet wanneer een product geleverd wordt.
Wij bedanken u voor het mooie cijfer en de beoordeling. Goede suggestie, we gaan dit zeker intern bekijken.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenWeet ik niet
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u het zo ervaren heeft.
Als je een tijdsvenster opgeef, hou je er daaraan. Kom niet een dag eerder of een dag later!! Mijn moeder heeft de hele dag gewacht voor levering van een rolstoel. Na ren belletje was voor de volgende dag afgesproken ‘we sturen een SMS met het nieuwe tijdsvenster. Tekst SMS ‘#NUM!’.
Bedankt voor uw beoordeling en de feedback. Wat vervelend om te horen. Dit is inderdaad niet netjes. We gaan dit zeker intern bespreken en verbeteringen doorvoeren. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Snel bezorgd.
Dat is fijn om te lezen. Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling.
Pluspunten
Verbeterpunteneerste tel contact dame wist niets van een losse papagaai standaard wel besteld niet geleverd
Bedankt voor deze beoordeling. Wat naar dat het zo gelopen is. Uiteraard gaan we dit intern bespreken om onze dienstverlening op pijl te houden en te verbeteren.
Pluspunten
Snelle levering, goede website
Een 10! Bedankt voor dit prachtige cijfer en uw beoordeling.
Pluspunten
snelle en correcte levering
WoW! goed om te horen. We wensen u veel gemak met de artikelen.
Wat een eer, een 10! Trotser kunt u ons niet maken. Bedankt voor dit mooie cijfer en het compliment.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE