Pluspunten
Goed product, en op de afgesproken tijd geleverd.
Dat is goed om te horen! Wij wensen u veel gemak met het product en willen u bedanken voor deze beoordeling.
Pluspunten
Ik had een bed gehuurd voor mijn man, bleek dat we de verkeerde hadden aangevraagd, maar de bezorger heeft ons tot in detail geholpen. Met de papegaai, matras die we eigenlijk erbij moesten huren waar we geen weet van hadden. De bezorger heeft ons erg goed geholpen. En had op alles gelet. Dus een erg fijne service!!!!!
VerbeterpuntenGeen op het moment
Wat positief om te lezen dat onze bezorger zo met u mee heeft gedacht. Bedankt voor deze beoordeling en het mooie cijfer! Echt een mooi compliment, welke we ook zeker doorsturen naar onze collega.
Wat fijn! Bedankt
Pluspunten
De duidelijke en adequate dienstverlening
VerbeterpuntenGeen enkele
Dat is goed om te horen. Bedankt voor het prachtige cijfer en uw beoordeling.
Een 10! Het is er weer 1 om trots op te zijn. Bedankt!
Pluspunten
Betrouwbare informatie, inhoudelijk deskundig, correcte afwikkeling
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Wat fijn om deze review te lezen. Hier zijn we blij mee. Bedankt!
Pluspunten
Goede afspraken mee te maken. No nonsens bedrijf wat precies doet wat het zegt! Prima leenspullen! Blij mee!
Fijn dat u er zo blij mee bent. Wij wensen u veel gemak met de artikelen en willen u bedanken voor deze review.
Pluspunten
Snelle levering, goede service aan huis. Flexibel, ik maakte een fout in de levertijd en moest dit veranderen, dat was geen probleem.
VerbeterpuntenIk maakte een fout in de levertijd en moest daarom terugbellen, helaas moest ik het hele menu weer opnieuw doorlopen en werd ik weer een aantal minuten in de wacht gezet. Daarna het verhaal uitleggen, zoekwerk... Een rechtstreeks nummer na de afspraak zou handiger zijn.
Bedankt voor uw beoordeling en de feedback. We gaan intern kijken naar de mogelijkheden. Hier kunnen we alleen maar van leren.
Bedankt! Een cijfer om trots op te zijn.
Pluspunten
makkelijke website, neutraal verpakt
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snel reactie
bedankt voor uw beoordeling
Pluspunten
Beste mensen, ik kan uw product niet beoordelen, omdat ik het voor iemand anders had besteld. Ik heb dit al laten corrigeren, maar u blijft aandringen op een beoordeling. Hopelijk is het nu duidelijk.
Bedankt voor het cijfer. Het is inderdaad niet netjes, dat begrijpen wij. Het emailadres waar het op besteld is, wordt gebruikt als correspondentie adres voor de beoordeling. We gaan kijken of we hier een aanpassing in kunnen doen. Heel fijn dat u het aangeeft.
Bedank voor deze beoordeling.
Een prachtig cijfer. Het is er weer 1 op trots op te zijn. Bedankt!
Een 8! Heel fijn. Wij willen u bedanken voor dit mooie cijfer en de beoordeling.
Pluspunten
Product was snel binnen
VerbeterpuntenWe hebben een bloeddrukmeter die het niet deed terug gestuurd, maar we horen er niets meer van . En willen nog wel graag een nieuwe.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Makkelijk om te bestellen online en snel binnen.
VerbeterpuntenNvt
Wat fijn dat u het snel geleverd heeft gekregen. Dat is goed om te horen. Wij wensen u veel gemak met de artikelen.
Pluspunten
Constant hoge kwaliteit! Komen altijd hun toezeggingen en afspraken na!
Hier doen we het allemaal voor. Als team zetten we ons 24/7 in om altijd de beste kwaliteit te leveren. Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer.
Wat goed om dit mooie cijfer te zien. Bedankt!
Pluspunten
Vlotte afwikkeling van het bestelde
Dank u wel voor dit mooie cijfer.
Pluspunten
Goede service,vriendelijk en behulpzaam bezorgers,en goede kwaliteit
Wij zijn blij met uw beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
besteld online 2 dagen later geleverd prima
Bedankt voor het geweldige cijfer!
Pluspunten
Keurig te woord gestaan bij inlevering van eea. Afspraak mbt aflevering keurig op tijd
VerbeterpuntenHet lijkt mij dat invullen van de formulieren op de website eenvoudiger kan
Bedankt voor uw beoordeling en wat fijn om te horen dat het naar wens is verlopen. Heeft u een leen-artikel besteld? Dan klopt het dat er veel ingevuld moet worden ivm de vergoeding van de Zorgverzekeraar. Helaas komen wij hier niet onder uit.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE