Bedankt voor uw beoordeling en het cijfer.
Pluspunten
snelle levering. prima product.
Verbeterpuntengeen
Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw beoordeling.
Een 10! Wat een mooie waardering. Hier zijn we trots op. Bedankt voor het cijfer.
Pluspunten
Vriendelijke bezorgers ik was er blij mee
Bedankt voor de beoordeling en het fantastische cijfer.
Pluspunten
Prima personeel
VerbeterpuntenGeen
Wat goed om te horen! Bedankt hiervoor.
Pluspunten
Goede voorlichting over artikelen
VerbeterpuntenBij sommige artikelen meer informatie vragen over bepaald artikel bij betreffende fabrikant
Bedankt voor het cijfer!
Een 8, een prachtig resultaat. Bedankt hiervoor.
Pluspunten
Snelle en nette levering na bestelling webshop
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Top! Voor mijn schoonmoeder hadden wij na haar ziekenhuisopname zelfhulpmiddelen nodig. Deze werden of aan huis geleverd of we konden ze, als we dat wilden zelf direct ophalen. Goed advies van medewerkers. Dikke pluim voor jullie
Dat is fijn om te horen. Veel gemak gewenst met de hulpmiddelen.
Bedankt!
Sinds er een algemeen telefoonnummer is en je niet meer rechtstreeks de winkel kan bellen, is de bereikbaarheid erg slecht. Hierdoor moest ik via internet bestellen, terwijl ik liever in de winkel ga. (Door ziekte kan ik daar niet makkelijk langs)
Bedankt voor uw beoordeling en het cijfer. We nemen uw verbeterpunt mee in overweging.
Pluspunten
snel geleverd
Een 9! bedankt voor dit mooie cijfer.
Het is er weer 1 op trots op te zijn! Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling.
Bedankt voor het cijfer en de beoordeling!
Pluspunten
Snelle service en alle producten in huis!
Wat goed om te lezen. Bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer. Het is er 1 om trots op te zijn!
Pluspunten
Super snelle levering
Bedankt voor het fijne cijfer. Wat fijn dat het snel geleverd is.
Een cijfer om trots op te zijn. Bedankt hiervoor.
Hoera! Bedankt. Wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling.
Producten die geleverd worden, zouden ook goed geïnstalleerd moeten worden. Het is niet stap-voor-stap instructie wat jullie telefoniste van cliënten/mantelzorgers wilt. Bij calamiteiten kan je niet zou iets aan cliënt maken. Personeel die achter de telefoon zit graag dag mee lopen in de wijk bij de cliënten.
Pluspunten
Snelle service.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
Iets gekocht via de webshop. Artikel is de dag na de aankoop al bezorgd.
Wat fijn dat u het hulpmiddel snel in huis had. Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling. Wij wensen u veel gemak met het artikel.
Een 9! Wat fantastisch. Bedankt voor uw tijd en het cijfer.
Trots! We zijn blij met het mooie cijfer. Bedankt voor het mooie cijfer en uw beoordeling.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet petsoneelsrooster werd in de winkel luidkeels besproken met alle ins/outs. Ongehoord!
Bedankt voor uw bericht. Dit is zeker niet netjes, We gaan dit zeker met onze collega's oppakken. Onze klant mag hier nooit last van hebben. In ieder geval willen wij u bedanken voor het melden.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE