Wat FIJN! Een cijfer om trots op te zijn. Bedankt voor uw tijd en beoordeling.
Bedankt voor het cijfer en het verbeterpunt.
Wat een eer. Bedankt voor dit mooie cijfer en de beoordeling.
Heel mooi! Dankuwel voor deze beoordeling.
Pluspunten
Online kunnen bestellen en snelle levering.
VerbeterpuntenBeetje onduidelijk wat gratis is en wat niet, wat vergoedt de zorgverzekering wel en niet.
Bedankt voor uw beoordeling en de feedback. We gaan het verbeterpunten zeker oppakken en doorvoeren waar mogelijk op onze website.
Pluspunten
goed assortiment, snelle afhandeling van de bestelde goederen
Trots! Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling. Wij wensen u veel gemak met de producten.
Pluspunten
behulpzaam/meedenkend personeel
Een prachtig cijfer. Bedankt voor het compliment.
Wow! Een 10, bedankt.
Pluspunten
Snelle service, makkelijk reserveren via de site. In de winkel verschillende artikelen kunnen uitproberen. Prima
Goed om te lezen en ook nog eens een prachtig cijfer. Bedankt hiervoor.
Ik wil u bedanken voor dit fantastische cijfer.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte bezorging.
Fijn dat u het zo ervaren heeft. Wij wensen u veel gemak met de artikelen.
Bedankt voor uw beoordeling.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Een 10! Wat zijn we trots op dit cijfer. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Vriendelijk en erg behulpzaam, hielpen ook de spullen naar auto dragen. Geleende spullen zagen er als nieuw uit.
VerbeterpuntenIets nauwkeuriger bestelling afhandelen want ik kreeg de verkeerde maten mee.
Bedankt voor het cijfer. Wat goed om te horen dat het een fijn bezoek was. Het verbeterpunt pakken we zeker op om zo onze diensten te verbeteren. Nogmaals dank voor de terugkoppeling.
Bedankt voor uw beoordeling.
Trots! Trots zijn we op dit cijfer. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
VerbeterpuntenArtikel wat geleverd is, hulpmiddel om blikken te openen voldoen niet.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls het artikel met post.nl wordt verzonden moet de klant (81 jaar) deze zelf nog monteren en afstellen
Bedankt voor de beoordeling en het verbeterpunt. We gaan intern bekijken hoe we dit kunnen verbeteren of aan kunnen passen.
Pluspunten
Altijd op voorraad
VerbeterpuntenFactuur als pdf meesturen
Bedankt voor uw reactie en het cijfer. We nemen het verbeterpunt zeker mee in onze verdere ontwikkelingen. Goed punt!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Bestelling de volgende keurig thuis bezorgd.
Wat fijn om te horen. Bedankt voor de feedback en het prachtige cijfer. Het is er 1 om trots op te zijn.
Pluspunten
Zeer vriendelijk
VerbeterpuntenEr was 1 klos te weinig geleverd. Degene die de klossen kwam brengen zou dit vervolgens op orde brengen, maar uiteindelijk moest ik er toch zelf achteraan bellen.
Bedankt voor de beoordeling. 1 klos te weinig is inderdaad wat lastig en wiebelig.... Onze excuses voor de miscommunicatie, dit kunnen we zeker beter aanpakken. Dus, een goed verbeterpunt welke we intern op gaan pakken.
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijk.
Bedankt voor het mooie cijfer. Wat fijn dat u het zo ervaren heeft.
Pluspunten
Goed werkende website/webshop Snelle handeling
Bedankt voor de feedback!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE