Pluspunten
Ruime keuze, goede kwaliteit en goede service
Een 10!!!! Wat zijn we hier trots op en wat super om te lezen dat u het als fijn ervaren heeft. Bedankt voor de terugkoppeling.
Dank u!
Pluspunten
goede levering
Verbeterpuntengeen
Dank u zeer.
Pluspunten
Snel geleverd goede informatie.
Dankuwel voor uw reactie en het mooie cijfer.
Pluspunten
Mijn zoontje moest ineens in her gips. Bij Vegro een rolstoel besteld om te lenen en echt een Super snelle levering! De volgende ochtend waren we alweer mobiel. Rolstoel was in zeee goede staat goed schoon, schone wielen enz enz. Echt zeer tevreden
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
Makkelijk besteld, snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor dit perfecte cijfer!
Pluspunten
online besteld. Prima en snelle levering en duidelijke factuur. geen opmerkingen verder
Wat fijn dat onze online service u bevallen is. Bedankt voor uw cijfer.
Bedankt voor uw hoge cijfer!
Pluspunten
Prettige persoonlijke benadering
Wat fijn dat u onze service als prettig heeft ervaren. Dankuwel voor de 10!
Pluspunten
Snelle levering, geen wachttijd.
Bedankt voor uw reactie en cijfer.
Pluspunten
Hartstikke handig dat je via de website artikelen kunt bestellen en dat ze dan de volgende ochtend worden geleverd.
Wat fijn dat u tevreden bent over onze webshop. Dankuwel voor uw recensie en mooie cijfer.
Dankuwel voor dit prachtige cijfer.
Bedankt voor uw reactie en mooie cijfer.
Pluspunten
Fijn contact gehad Goeie uitleg over bestel en bezorg vragen En zeer snelle levering
Wat fijn dat u tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
Bedankt voor het mooie cijfer! Super dat het snel geleverd is, dat is ook altijd ons streven.
Pluspunten
we kregen precies waar we om gevraagd hadden en binnen het gestelde termijn. al met al zeer tevreden
Dat is heel fijn om te horen, met daarbij een prachtig cijfer. Bedankt voor uw tijd en de feedback.
Pluspunten
Ik ben heel Vriendelijk geholpen en de bezorger was heel Vriendelijk en wist waar die mee bezig was
Dit is er weer 1 om trots op te zijn! Ook met deze feedback. Bedankt!
Pluspunten
Ik heb dan een onderdeel voor mijn armkruk bestelt via internet. Het bedrijf is snel, betrouwbaar en de site overzichtelijk.
Een 10! Hier zijn we dan toch ook weer trots op. Bedankt voor uw tijd en feedback.
Er zijn altijd verbeterpunten ;-). Dank u voor de 10.
Pluspunten
Snel geleverd, prima!
VerbeterpuntenIk heb op 6/11/18 een mail gestuurd met de vraag om de factuur te mailen. Tot op heden geen bericht ontvangen, beetje jammer.
We gaan dit in orde maken. Excuus hiervoor.
Wij betreuren dat u geen prettige ervaring heeft gehad met Vegro. Wij hebben contact met u opgenomen om meer te weten te komen over uw ervaring en hoe we deze (in de toekomst) kunnen verbeteren.
Bedankt voor uw reactie en score.
Pluspunten
Ruime keuze. Bezoegtijd was stipt volgems afspraak. Voor aankomst bellen is top.
Wat fijn dat u tevreden bent over onze levering. Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Ze helpen je altijd goed , zijn vriendelijk mensen
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor dit mooie compliment en het mooie cijfer.
Bedankt voor dit perfecte cijfer!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE