Pluspunten
Vlotte levering met een glimlach, omwisselen in de winkel geen probleem en alles met een glimlach en een goed woord.
Bedankt voor het mooie cijfer. De pluspunten geven we ook zeker door aan de betreffende winkel.
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenRolstoel is van een slechte kwaliteit, stonk en was niet schoongemaakt, ramnelt aan alle kanten. Het zou mooi zijn als het materiaal nieuwer was!
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het leen artikel niet naar wens is. Een rolstoel voor tijdelijk gebruik moet naar ons idee schoon zijn, goed bruikbaar, ofwel functioneel adequaat. Uiteraard is het mogelijk de rolstoel om te ruilen in de winkel, zodat we kunnen kijken naar een voor u beter exemplaar.
Dank u voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle en vriendelijke levering aan huis.
VerbeterpuntenOp site is het even zoeken welke hulpmiddelen je kan kopen en welke je kan huren. Dit is niet direct duidelijk
Dank u voor uw suggestie. We gaan er naar kijken. Fijn dat u toch een 10 gaf.
Verbeterpunten.
Dank u voor uw 10.
Twee weken wettelijke denk / zichttermijn wordt niet aangehouden. Er zit geen retourinfo en 4 dagen na aankomst artikel kreeg ik een rekening thuisgestuurd terwijl met iDEAL betaald was. Kreeg dus onterecht een rekening voordat ik had kunnen beslissen of product aan wensen voldeed.
Bedankt voor het verbeterpunt. Hier gaan we zeker een aanpassing in doen in de retour informatie. Dat u een factuur heeft ontvangen is een misverstand geweest. Ik heb begrepen van mijn collega van de afdeling Verkoop dat we het kussen retour gaan nemen en u uw geld terug krijgt. Onze excuses voor het ongemak
Pluspunten
Snelle levering. Prima artikelen . Prettige mensen met verstand van zaken.
Een 10! Een cijfer om trots op te zijn. Bedankt. Wat fijn dat u het zo ervaren heeft.
Bedankt voor dit prachtige cijfer.
Dank u voor uw review.
Over welk product bent u niet tevreden? Misschien kunnen wij u verder helpen of wilt u het omruilen? Belt u gratis met onze klantenservice op 0800 - 2 88 77 66?
Pluspunten
VerbeterpuntenHet alarm werd geleverd met foutieve aanspreektitel contactpersonen. Zoon kreeg aanspreektitel Mevr. !!! Werd na gebeld te hebben snel gecorrigeerd. Alarm bleek tijdens test niet correct te werken. Na email gestuurd te hebben werd een foutieve instelling gecorrigeerd en daarna werkte het apparaat naar behoren. Suggestie: Het "inhouse" testen voor aflevering.
Gelukkig dat alles nu naar behoren werkt. Dank u voor uw geduld en de beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, gelijk de gemaakte afspraak.
VerbeterpuntenAangegeven wensen op de website ( zoals geduld bij de deur en een half uur voor aankomst even een telefoontje) worden niet nagekomen. Bestelling betaald via Ideal en toch vraagt de chauffeur om de rekening te betalen.
Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling. We gaan zeker actie nemen op uw verbeterpunt. De werkprocessen zullen bekeken worden, om direct daarna verbeteringen aan te brengen.
Pluspunten
Correct geholpen. Rechtstreeks verbinding met ‘een helpdesk’, om na te gaan hoe het zit met vergoeding
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik de weg ‘ernaartoe en terug’ niet zo geweldig handig voor mensen met een (tijdelijke) beperking. Best steil omhoog/omlaag.
Ik wil u graag bedanken voor het mooie cijfer en het verbeterpunt. Tevens zullen wij de complimenten overbrengen aan de betreffende afdelingen.
Betere bevestigingsmateriaal voor rollator. De bouten waren bij instllen al stuk gegaan.
Bedankt voor uw beoordeling en het verbeterpunt. Wij gaan hier zeker naar kijken en het met de leverancier opnemen. Wij wensen u veel gemak met de rollator.
Pluspunten
Snelle levering en een hele aardige chauffeur die goede service leverde
Fijn om te horen en bedankt voor uw review.
Pluspunten
Verbeterpuntenmoet keuze maken anders kan ik deze beoordeling niet opsturen op deze op:Op welk vlakken kunnen wij ons verbeteren om u nog beter tot dienst te zijn? staat niet bij "geen verbeter punten of geen klachten dus vul maar iets nutteloos in "product kwaliteit "
Bedankt voor het mooie cijfer en uw beoordeling. We gaan zeker kijken of we het beoordelingssysteem makkelijker kunnen maken.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Ik wilde een nieuwe rollator bestellen maar wist niet goed welke te nemen. De medewerker heeft mij uitstekend geholpen met het kiezen van de juiste rollator.
We helpen u als klant graag verder. Hopelijk geniet u van de rollator. Wij wensen u veel veilige loopkilometers toe.
Pluspunten
Na een flinke val van het paard was ik bedlegerig. Gelukkig had Vegro alle benodigdheden om het herstel aangenaam te laten verlopen.
Wat super om te horen dat het herstel aangenaam verlopen is. Hopelijk bent u weer op de been en kunt u weer genieten van de ritjes op het paard.
Pluspunten
Ik ben door een vriendelijke mevrouw heel goed geholpen. Er werd goed met mij meegedacht.
Wat goed om te horen. Wij denken graag met u mee. Bedankt voor het prachtige cijfer.
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk personeel aan de telefoon. Zal hier de volgende keer weer bestellen.
Bedankt voor het mooie cijfer en uw review. Eén om trots op te zijn.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Zeer snelle levering bestelde artikelen. Brede sortering hulpmiddelen
Dank u voor de moeite van het beoordelen.
Pluspunten
De levering was heel snel
VerbeterpuntenKan het anders in gepakt worden, ik ben op leeftijd en kan de verpakking heel moeilijk open krijgen, moet altijd hulp vragen.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de levering snel is verlopen. Het verbeterpunt nemen we zeker mee.
Pluspunten
ZEER TEVREDEN Snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor het mooie cijfer. Wat goed om te lezen dat u zeer tevreden bent. Veel gemak met de artikelen gewenst.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE