1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

verkeerde info gekregen, verpakking zeer slecht. en gebruikte artikelen gekregen

Pluspunten

Ik heb 7 dagen geleden een reservering geplaatst voor een kantel rolstoel en nooit iets terug gehoord. Omdat mijn vader nu zo is verslechterd is het al te laat. Maar een snelle reactie mbt hulpmiddelen in de zorg zou hoog in jullie performance indicators moeten staan. Waardeloze service en instelling wat mij betreft.

Pluspunten

snelle levering. Goede producten,

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.. Met de telefoon is de wachttijd kort. (Mijn ervaring)

Beter inlezen wat de verschillen zijn bij na het vervallen van het bruikleen via Vegro naar de zorgverzekeraar..Doordat ik vol hield dat dit niet goed ging richting DSW kreeg ik na een paar telefoontjes gelijk. En is verder soepel afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is handig als er genoeg scootmobielen zijn om te verhuren. Al 2x niet mogelijk om binnen termijn van 2 weken er een te huren

Pluspunten

altijd vrienderlijk en altijd klaar voor jou

geem

Pluspunten

goede service, snelle levering

Pluspunten

Overzichtelijke internet site en goede telefonische bereikbaarheid. Na aanvraag op de site werd ik vlot terug gebeld voor het afstemmen van de leveringsdag en het beantwoorden van mijn overige vragen.

Bij de rolstoel accessoires staan geen zitkussens, deze staan wel elders op de site maar het aanbod hiervan is nogal gering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De snelle levering van aangevraagde producten

Een bijzonder onvriendelijke collega die gegevens wilde nagaan op het moment dat wij naar het ziekenhuis moesten gaan.Dit kan ECHT niet. Mijn echtgenoot is zeer ernstig ziek!

Pluspunten

Heb voor vegro gekozen voor de vriendelijkheid en snelle service en kwaliteit dat doet een mens goed

Pluspunten

Uitstekende site. Komen hun afspraken na.

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

De snelheid, de kwaliteit, de uitleg en het enthousiasme dat was super. Ik zeg ga zo door.

Ga zo door

Pluspunten

Houden zo, heb ook al eens geen goede beoordeling gegeven.

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde klok.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik vind dat de bestelling prima is verlopen. Bezorging ging ook goed ik heb verder niks negatiefs.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

beter opletten op de bezorgingen. Ik heb nog steeds de bestelling niet ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veelzijdigheid aan producten, bestellen via internet is handig

Telefonisch onbereikbaar

Pluspunten

De omschrijving in de webwinkel deed eer aan het geleverde product. Ik kreeg wat ik verwachtte.

Wellicht een goed idee om de klanten de mogelijkheid te bieden om in ieder geval een bezorgdatum te kiezen.

Pluspunten

Zeer tevreden met de kennis van zaken, de vriendelijkheid en aandacht voor de klant in de winkel. Het kopen van mijn artikelen via de site ook keurig verzorgd. Stond verbaasd dat alles in de winkel te koop stond. Ben van het oude stempel en had nog steeds de gedachte dat de winkel er alleen was voor de uitleen. Maar nee hoor! Een prachtige winkel met heel aardig en deskundig personeel. Dus de volgende keer ga ik weer naar de winkel.

Voor de winkel een aantal Invalide Parkeerplaatsen. Ja, ik beveel dit bedrijf een ieder aan.

Pluspunten

Snel binnen, duidelijke website.

Verzendkosten waren bijna duurder dan het product

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

De informatie op de website is ver onder de maat. Het is absoluut niet duidelijk dat een artikel gewoon beschikbaar is in de winkel (en dus niet besteld hoeft te worden) en dat bij de keuze voor ophalen de levertermijn helemaal niet klopt. Daardoor heb ik een week langer zitten wachten dan nodig was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

jammer dat er niet gebeld wordt als het niet voorradig is. we wachten nu al ruim 14 dagen op onze bestelling en die is nog niet geleverd. Andere keren was de bestelling er heel vlug.

Pluspunten

Bestelling werd snel en correct afgeleverd. Alles was compleet en goed ingepakt, geen schade aan materiaal.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE