verkeerde info gekregen, verpakking zeer slecht. en gebruikte artikelen gekregen
Vervelend dat u verkeerde informatie heeft gekregen over uw bestelde product(en). Wij nemen per e-mail contact met u op om dit probleem op te lossen.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb 7 dagen geleden een reservering geplaatst voor een kantel rolstoel en nooit iets terug gehoord. Omdat mijn vader nu zo is verslechterd is het al te laat. Maar een snelle reactie mbt hulpmiddelen in de zorg zou hoog in jullie performance indicators moeten staan. Waardeloze service en instelling wat mij betreft.
Dat is een slecht bericht. Wij nemen contact met u op per e-mail.
Pluspunten
snelle levering. Goede producten,
Dank u!
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.. Met de telefoon is de wachttijd kort. (Mijn ervaring)
VerbeterpuntenBeter inlezen wat de verschillen zijn bij na het vervallen van het bruikleen via Vegro naar de zorgverzekeraar..Doordat ik vol hield dat dit niet goed ging richting DSW kreeg ik na een paar telefoontjes gelijk. En is verder soepel afgehandeld.
Het is fijn dat u ons goed beoordeeld en uw verbeterpunt nemen we ter harte. Dank u wel daarvoor.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Dank u zeer!
Het is handig als er genoeg scootmobielen zijn om te verhuren. Al 2x niet mogelijk om binnen termijn van 2 weken er een te huren
Het spijt ons heel erg. We doen er alles aan om de voorraad goed op orde te hebben, maar soms zijn ze inderdaad op. Excuus daarvoor.
Pluspunten
altijd vrienderlijk en altijd klaar voor jou
Verbeterpuntengeem
Dankuwel.
Pluspunten
goede service, snelle levering
Dank u!
Pluspunten
Overzichtelijke internet site en goede telefonische bereikbaarheid. Na aanvraag op de site werd ik vlot terug gebeld voor het afstemmen van de leveringsdag en het beantwoorden van mijn overige vragen.
VerbeterpuntenBij de rolstoel accessoires staan geen zitkussens, deze staan wel elders op de site maar het aanbod hiervan is nogal gering.
Dank u voor uw beoordeling en uw verbeterpunt. We gaan hier naar kijken.
Pluspunten
De snelle levering van aangevraagde producten
VerbeterpuntenEen bijzonder onvriendelijke collega die gegevens wilde nagaan op het moment dat wij naar het ziekenhuis moesten gaan.Dit kan ECHT niet. Mijn echtgenoot is zeer ernstig ziek!
Allereerst excuses. Dit kan inderdaad niet. Wij zouden het prettig vinden als u hier een klacht over wil indienen via [email protected]. Zo kunnen wij de beteffende medewerker hier op aanspreken. Wij leren graag van uw ervaring. Sterkte en bedankt voor de moeite.
Pluspunten
Heb voor vegro gekozen voor de vriendelijkheid en snelle service en kwaliteit dat doet een mens goed
Bedankt voor de mooie beoordeling. Hier doen we het voor!
Pluspunten
Uitstekende site. Komen hun afspraken na.
VerbeterpuntenGeen
Dank u zeer!
Pluspunten
Snelle en goede service
Dank u voor de 10.
Pluspunten
De snelheid, de kwaliteit, de uitleg en het enthousiasme dat was super. Ik zeg ga zo door.
VerbeterpuntenGa zo door
Dank u. Goed om te horen.
Pluspunten
Houden zo, heb ook al eens geen goede beoordeling gegeven.
We blijven de vinger aan de pols houden. Zo weten we zeker dat het goed gaat. Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde klok.
Dat is fijn. Dank u voor de moeite.
Pluspunten
ik vind dat de bestelling prima is verlopen. Bezorging ging ook goed ik heb verder niks negatiefs.
Dat horen we graag. Dank u voor de beoordeling.
beter opletten op de bezorgingen. Ik heb nog steeds de bestelling niet ontvangen.
Wij hebben contact gehad en de zaak is opgelost.
Pluspunten
Veelzijdigheid aan producten, bestellen via internet is handig
VerbeterpuntenTelefonisch onbereikbaar
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod en dat u gemakkelijk uw bestelling heeft kunnen plaatsen. Jammer dat u lang heeft moeten wachten aan de telefoon. We streven ernaar onze klanten snel te woord te staan. Onze excuses dat het in uw geval niet zo heeft mogen zijn. Eventueel kunt u in het vervolg ook gebruik maken van onze chat via de website.
Pluspunten
De omschrijving in de webwinkel deed eer aan het geleverde product. Ik kreeg wat ik verwachtte.
VerbeterpuntenWellicht een goed idee om de klanten de mogelijkheid te bieden om in ieder geval een bezorgdatum te kiezen.
Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij zullen het verbeterpunt verder gaan onderzoeken en beoordelen of dit ook geschikt is voor onze doelgroep.
Pluspunten
Zeer tevreden met de kennis van zaken, de vriendelijkheid en aandacht voor de klant in de winkel. Het kopen van mijn artikelen via de site ook keurig verzorgd. Stond verbaasd dat alles in de winkel te koop stond. Ben van het oude stempel en had nog steeds de gedachte dat de winkel er alleen was voor de uitleen. Maar nee hoor! Een prachtige winkel met heel aardig en deskundig personeel. Dus de volgende keer ga ik weer naar de winkel.
VerbeterpuntenVoor de winkel een aantal Invalide Parkeerplaatsen. Ja, ik beveel dit bedrijf een ieder aan.
Bedankt voor het cijfer en uw beoordeling. Ja, onze winkels zijn meer dan alleen een uitleen afhaal locatie. Juist om een totaalplaatje aan te bieden. Wij wensen u veel gemak met de artikelen.
Pluspunten
Snel binnen, duidelijke website.
VerbeterpuntenVerzendkosten waren bijna duurder dan het product
Dank voor het mooie cijfer en uw positieve beoordeling. Onze verzendkosten bedragen 3.95 bij bestellingen onder de 50 euro. Eventueel kunt u een volgende keer er ook voor kiezen het product gratis af te halen in 1 van onze winkels.
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenDe informatie op de website is ver onder de maat. Het is absoluut niet duidelijk dat een artikel gewoon beschikbaar is in de winkel (en dus niet besteld hoeft te worden) en dat bij de keuze voor ophalen de levertermijn helemaal niet klopt. Daardoor heb ik een week langer zitten wachten dan nodig was.
Wij willen u bedanken voor het verbeterpunt. Helaas is er geen automatisch systeem dat u online de voorraad in de winkels kunt zien. Wat naar om te moeten lezen dat u daarom zo lang heeft moeten wachten. Onze excuses voor het ongemak.
jammer dat er niet gebeld wordt als het niet voorradig is. we wachten nu al ruim 14 dagen op onze bestelling en die is nog niet geleverd. Andere keren was de bestelling er heel vlug.
Dat is zeker een goed verbeterpunt! Bedankt hiervoor. We gaan het met de betreffende afdeling overleggen en dit op korte termijn verbeteren.
Pluspunten
Bestelling werd snel en correct afgeleverd. Alles was compleet en goed ingepakt, geen schade aan materiaal.
Een mooi cijfer. Bedankt hiervoor. Veel gemak gewenst met de bestelde artikelen.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE