Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenHet koppelen van mijn contactgegevens aan het daadwerkelijk te leveren product kan beter.
Hopelijk is het inmiddels gelukt, anders kunt u contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800-2887766. Om wat voor product ging dit? Dan kunnen we hier nog iets aan verbeteren.
Dank u wel.
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken nakomen. Terugbellen als dat gevraagd wordt.
Bedankt voor uw reactie. Wat naar om te horen dat het zo gelopen is, alvast onze excuses hiervoor. Zou ik uw contactgegevens mogen ontvangen. Dan kunnen we dit doorsturen naar de betreffende afdeling zodat er contact met u op kan worden genomen.
Pluspunten
Service in de winkel
VerbeterpuntenHou niet star vast aan de regels, begrijp dat er soms uitzonderingen zijn en denk mee met je klant in plaats van ze te laten voelen als aanstellers, bedriegers en kostenposten. Zorg dat de klantenservice bemand is door mensen met affiniteit nmet de doelgroep in plaats van arrogante blaaskaken.
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring heeft gehad. Onze excuses hiervoor. We hebben uw contact gegevens doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Hopende u bij deze voldoende geïnformeerd te hebben.
Wachttijd aan de telefoon moet korter, chat Nederlandse taal kan stukken beter, Rolstoel die geleverd is is 1 beensteun half lam.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat een nare ervaring heeft u gehad. Onze excuses hiervoor. Ik stuur uw gegevens door naar de betreffende afdeling zodat zij contact met u op kunnen nemen.
Pluspunten
Snelle bezorging. zeer tevreden
VerbeterpuntenEr was een klinknagel kapot, lag los in de doos, bij de bezorging. Toch blijf het goed op zijn plek zitten !!
Gelukkig maar! Dank u voor de 10.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering aan huis, mooi en kwalitatief goed product. Ik ben er blij mee!
Bedankt voor het mooie cijfer en uw beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel gemak met het product.
Pluspunten
aan de telefoon werd ik uitstekend geholpen voor een terugzending.
VerbeterpuntenHet product , is moelijk te traceren op jullie site.
Wat fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent. Uiteraard willen we u ook hartelijk danken voor het verbeterpunt. We zullen hier zeker verbetering in aan gaan brengen.
Koop hier géén rollator voor uw bejaarde moeder of vader! Rollator voor bejaarde moeder amper 3 kwart jaar oud, zitje defect garantie 1 jaar dus terug naar Vegro!! De rollator moet worden opgestuurd naar de leverancier en dat duurt na telefonisch overleg met de betreffende leverancier, twee weken dus twee weken niet mobiel, want een aanbod voor een leen rollator van gelijkwaardige afmeting is bij Vegro niet mogelijk. Dus andere wegen bewandelen om toch mobiel te blijven! U wordt gebeld zodra wij iets weten....na twee en een halve week maar eens zelf geïnformeerd hoe het is met de rollator, medewerkers hebben geen idee! Twee weken worden vier weken en dan blijkt het defecte onderdeel niet binnen de garantie bepalingen te vallen .....een mededeling hierover in de vier weken was op zijn minst op zijn plaats geweest! De ongeinteresseerdheid van de medewerker is stuitend "daar kunnen wij ook niets aan doen" als er een nieuwe rollator voor €200,00 wordt verkocht dan is het op zijn minst op zijn plaats mede te delen wat wel en wat niet onder de garantie valt! Volstrekt onvakkundig personeel in de vestiging Deventer zonder enig gevoel van inlevingsvermogen!
Geachte heer Stegeman, Wat vervelend om te horen, bij deze onze excuses. Wij hebben contact gehad met de betreffende winkel. Het defecte onderdeel moeten wij altijd ter beoordeling opsturen naar de leverancier. Echter door een samenloop van omstandigheden heeft dit langer geduurd dan normaal. Dit vinden wij erg vervelend. Helaas heeft de leverancier bepaalt dat dit artikel niet binnen de garantie valt. Dit hebben de betreffende medewerkers op de ochtend dat de rollator retour kwam vanuit het hoofdkantoor ook pas als mededeling ontvangen via bijgeleverd schrijven van de leverancier en zijn hier niet eerder van op de hoogte gebracht. Er is echter door de winkel wel een vervangende leenrollator aangeboden. Wij betreuren de gang van zaken en willen u door deze samenloop van omstandigheden als Vegro toch tegemoet komen. Wij willen u daarom vragen om contact op te nemen met de winkel. Alvast dank!
Pluspunten
Keurige en snelle aflevering!
Bedankt voor uw beoordeling. Een cijfer om trots op te zijn!
Pluspunten
Alles oke
Oké, bedankt voor het mooie cijfer.
bestellen op factuur zou ook handig zijn.
Bedankt voor uw beoordeling en het verbeterpunt. We gaan de mogelijkheden bekijken.
Pluspunten
VerbeterpuntenProducten nog beter in beeld brengen
Bedankt voor de beoordeling en het verbeterpunt. De website blijft zich de komende tijd ontwikkelen. We zijn op het moment 360 graden foto's en filmpjes aan het ontwikkelen. Op deze manier willen we de producten nog beter in beeld gaan brengen.
Een cijfer om trots op te zijn! Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
weet nog niet
VerbeterpuntenHeb het artikel gisteren pas besteld en de levertijd is 1maand, hoe kan ik dan nu al een beoordeling geven?
Wat naar om te horen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Soms laat de digitale wereld ons ook in de steek. We gaan dit zeker aanpassen. Bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Net contact via telefoon enperfecte levering
Wat fijn om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent. Bedankt voor uw review en het mooie cijfer.
Pluspunten
Zou ze niet weten.
VerbeterpuntenKlanten contact medewerkers vriendelijker maken. Zorgen dat klanten professioneel benaderd worden. Ik krijg een kladblaadje met een stempeltje erop mee met daarop de tekst dat ik een snoertje ingeleverd heb. Naam wil dame niet noemen in Wassenaar. Echt onredelijk.
Vervelend om te horen dat u deze ervaring in de winkel heeft gehad. Van diensten en producten van onze samenwerkingspartner beschikken wij helaas niet ten alle tijden over officiële documentatie. Wij blijven aan de communicatie werken en hopen u bij een volgende ontmoeting een betere ervaring te geven.
Pluspunten
9 Maart besteld en betaald ,nu 16 Maart niets ontvangen en ook niets gehoord dus dat vind ik nou niet echt klantvriendelijk
VerbeterpuntenNa zelf maar gebeld te hebben is het verzonden dus ontvangen eind Maart !!!
Wat vervelend dat u zo lang op uw bestelling heeft moet wachten. Normaliter ontvangt u hier telefonisch bericht over. Helaas is dit bij u niet het geval geweest, wat zeer vervelend is. Wij begrijpen dat duidelijke en heldere berichtgeving in deze zeer belangrijk is. Uiteraard nemen we dit mee in onze verbeterplannen. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Marktconforme prijs, artikel wel leverbaar
VerbeterpuntenTelefonisch slecht bereikbaar , lange wachttijd + 10 min Niet op de website te zien wat in de winkels verkrijgbaar is , winkels geen eigen telefoonnummer . Ongeïnteresseerde telefoniste , verveling sprak uit de toon . Later ben ik in de winkel in Deventer geweest, daar werd ik op bijzonder vriendelijke manier geholpen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat naar om te horen dat u lang heeft moeten wachten, onze excuses hiervoor. Daarbij wil ik bedanken voor de feedback op de website. Continu zijn we bezig om de website te optimaliseren, deze punten nemen we zeker hierin mee. Uiteraard wensen wij u veel gemak met het artikel.
Pluspunten
Slecht
VerbeterpuntenSlecht heb tot de dag van vandaag niks van hun gehoord en niks ontvangen ben al 2 weken aan het wachten en in de tussen tijd krijg wel email wat ik van vond en reclame
Bedankt voor uw beoordeling. Wat een vervelende ervaring. We hebben uw gegevens doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Naar aanleiding hiervan is er contact geweest en het artikel geleverd. Helaas gaat er in de digitale wereld ook wel eens iets mis met de reclame, hiervoor onze excuses. Uiteraard gaan we hier zeker verbetering in aanbrengen.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb 6 maart een luchtkussen voor een rolstoel online besteld en betaald. Het zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. 10 maart heb ik gebeld naar de klantenservice waar het kussen bleef en daar was niets bekend. Deze mevrouw heeft alles genoteerd en het antwoord was dat het op 12 maart geleverd zou worden. Er werd een kussen bezorgd maar wat bleek? Dit was een huurkussen van 3,25 per dag en ik heb helemaal niets gehuurd! Waarom krijg ik een huurkussen terwijl ik er een gekocht heb en betaald? Zeer slordig....
Wat een vervelende samenloop van omstandigheden, onze excuses hiervoor. Er is contact met u geweest en het bestelde kussen wordt op vrijdag 16 maart geleverd. Uiteraard wensen wij u wel veel gemak met het hulpmiddel.
Pluspunten
Goede servic en snel leveren en gekochte artikelen optijd geleverd. Wil binnenkort een Scootmobiel kopen dus ga eerst bij jullie kijken, heb ik al over gebeld.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent. Wie weet tot snel!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE