2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het gratis nummer om inlichtingen te verkrijgen en opmerkingen te plaatsen. Het feit dat men op deze manier tracht verbeteringen aan te brengen.

Website is onoverzichtelijk en reageert moeizaam. Bijvoorbeeld bij het maken van de bestelling van 2 verschillende producten, het z.g. "verder winkelen". Als bij de bestelling staat binnen "3 werkdagen" kan men er niet van aan dat dit ook zo is.

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben zeer positief gestemd over de manier van communicatie met mevrouw Sandra Schuilwerve en vervolgens hoe wij geholpen zijn in Delft - chapeau alle credits voor die dames.

Op grond van mijn ervaring "geen "

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en reactie

Bezorgkosten a 15 euro zijn schandalig hoog!!!!!!! Borstkolf via vegro zorg besteld. Aangezien onze zoon op de intensive care ligt en wij niet in staat zijn om de borstkolf op te halen in de winkel wilden we deze laten bezorgen bij het Ronald mc Donald huis. Dit ging allemaal wat moeizaam. Uiteindelijk wel gelukt. Bezorgkosten en borg aan de deur pinnen kon uiteindelijk niet......?? Van zo’n groot professioneel bedrijf verwacht ik toch wel wat meer.....

Pluspunten

2maart rollator gekocht, werd 7 maart gebracht. Bleek niet goed te zijn, weer meegenomen door de man die hem bracht. Hij zei dat ze op voorraad in Katwijk waren en dat hij de volgende dag nieuwe bracht. 8 maart, geen rollator gebracht. 9 maart gebeld, konden niks vinden van een melding. Ze zou het magazijn bellen en terug bellen. Nu vier uur later nog geen telefoon gehad, dus waarschijnlijk vandaag nog geen rollator. Voor een zorgwinkel zeer slechte behandeling, mijn moeder wil heel graag even naar buiten maar moet door deze gekkeheid binnen blijven.

Pluspunten

Alleen maar positieve punten..we zijn zeer goed geholpen met een uitstekende uitleg over het produkt. Produkt is ook perfect in orde. Klasse

Ga zo door

Pluspunten

Snel, behulpzaam, vriendelijk service

Meer variërende hulpmiddelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Vegro je word altijd heel lief en netjes geholpen als je er zelf niet uit komt ik ben er erg blij mee Dank daar voor. Heb al meer producten van jullie gehad.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ben nu tevreden , het is ontvangen en zal in de toekomst, zeker gebruik maken van Vegro

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle en goede behandeling erg professioneel goed advies

Pluspunten

Super bedrijf! Denk met je mee! Super snellen service!!

Pluspunten

Levering is goed verpakt en voldoet goed.

Zes dagen gewacht en toen per mail geïnformeerd wanneer ik de bestelling kon verwachten omdat ik zonder kwam te zitten. Order kon niet gevonden worden. Ik heb de e-mail met ordernummer en bewijs van betaling per mail verzonden waarna de order besteld is door Vegro. Dat was dus 6 dagen na betaling van de order. Intussen zit ik zonder edisana Lancers wat heel vervelend is omdat ik nu mijn suiker niet kan meten. Verbeterpunt is dus een weborder op tijd zien en bestellen. Nu zit er 1,5 week tot 2 weken tussen en dat is echt te lang. Overigens overkomt mij dit voor de tweede keer. Toch beveel,ik dit bedrijf aan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij zitten al 7 dagen te wachten op de bestelling. Op de papieren staat binnen 3 dagen geleverd.Dus dit klopt niet.De bestelling was opale toiletverhoger met armleuning. art.nr.k A02303.

Pluspunten

De bestelde en geleverde toiletstoel is bijzonder naar onze zin. Zit goed, makkelijk schoon te maken en heeft een mooie kleur.

Geen, maar misschien mag ik een vraag stellen. In 2017 heb ik een rolstoel gekocht, 2 maal gebruikt en ik zou hem willen ruilen voor een stoel met vering en uiteraard tegen bijbetaling

Pluspunten

Goede en snelle levering, goed product.

Pluspunten

Snelle en adequate levering van de bestelde producten

Pluspunten

snelle levering, prima verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede vraagstellling

3 kwartier aan de telefoon, voordat ik contact had! Vegro app die niet werkt Dubbele vragen bij het opnieuw aanvragen van hulpmiddelen, die in eerder gesprek al gesteld zijn.

Pluspunten

Perfecte communicatie, snelle levering toen het echt nodig was. En nette ophaalservice

Blijf zo doorgaan, door de zorgen uit handen te nemen van de betrokkenen doen jullie het heel goed.

Pluspunten

Prima service bij bezorgen of afhalen.

Alleen telefonische bereikbaarheid 20 minuten in de wacht. daarna prima te word gestaan.

Pluspunten

Eerlijke producten en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Had een extra week medicijn doosje besteld. Dacht, als ik een wat duurder doosje bestelde ik ook wat meer kwaliteit mocht verwachten. Jammer dat ik gelijk de verpakking kapot had getrokken. maar wat een flut doos. aanslag nokjes wat dedoelt is om de schuifjes per dagdeel open te trekken werken helemaal niet. dus als je niet oplet heb je de medicijnen voor de hele dag in de hand. Wil geen ergenis elke dag om een medicijn doos dus gooi hem dan ook weg.

Pluspunten

Super goed advies gekregen

Ga zo door

13 Vennestraat