Pluspunten

Snelle levering en goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De producten zijn goed

Als er staat maximaal 3 werkdagen en het product is gewoon op voorraad waarom duurt het dan zolang voor het geleverd wordt bij ons besteld op maandag wordt nu geleverd een week later op woensdag We hebben wel een excuses ontvangen naar aanleiding van dit artikel ze beloofden dat het weinig voorkwam en dat ze wel in die termijn normaal leveren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

kwaliteit van de geleverde stoel is goed

Punt 1: ik bestelde een sta-op stoel om te huren voor mijn 87-jarige vader die een knieoperatie heeft ondergaan. Maten doorgegeven, bezorgmoment afgesproken, alles in orde. De ochtend dat de stoel bezorgd zou worden, werd ik gebeld dat de gereserveerde stoel niet beschikbaar was. Ik zou gebeld worden zodra er eentje was, geen idee hoe lang dit kon duren. Ik vond dit onacceptabel en na veel gepraat heeft de dame aan de telefoon een stoel van een bredere maat weten te vinden, die bezorgd zou worden. Punt 2: de bezorger zou tussen 14.30 en 18.30 komen. Hij belde echter om 12.00 uur dat hij er om 12.30 zou zijn. Gelukkig was mijn vader nét thuisgekomen uit het revalidatiecentrum, maar dat was toeval want hij had er net zo goed nog niet kunnen zijn. De chauffeur wist van niets over de afgesproken tijd.

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

geen

Pluspunten

Netjes en snel bezorgt.

Pluspunten

ik had incontinentiemateriaal besteld, en deze werden erg snel en adequaat bezorgd. het materiaal gebruik ik nu constant want ik heb buikgriep en het heeft me al een keer enorm geholpen bij een ongelukje. ik ben er dan ook uiterst tevreden over. en Vegro is een geweldig bedrijf met geweldig nuttige spullen. ik heb er al meerdere dingen besteld.

eigenlijk op dit moment geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is altijd duidelijk wat je mag verwachten

Als je een klantenkaart levert, geef dan ook alle beschikbare items daarbij in één pakket, ipv. nog eens apart items te moeten toevoegen (die ik overigens niet eens heb kunnen vinden!)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Hele slechte info op de website. Ik had een scootmobiel gehuurd en op de website stond bij bezorgkosten 0 euro. Toen er gebeld werd om een bezorgafspraak te maken, bleek dat ik ineens 60 euro bezorgkosten moest betalen, terwijl dat helemaal niet op de website staat. Toen ik daarna erover mijn beklag deed bij de klantenservice werd er gezegd, dat dat heel moeilijk was om op te website te zetten...... ja dan staan mijn haren recht overeind. Ook geen excuses of oplossing. Bestelling geannuleerd!!!!!

Pluspunten

Punctueel, kwaliteit en klantvriendelijk

Pluspunten

Goede en duidelijke site. Snelle levering en fijne bezorging van behulpzame medewerker.

2 sterren: slechter dan verwacht

Helaas nog niet tevreden over wuzzialert, werkt niet naar behoren.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie.

Nvt

Pluspunten

snellelevering

Pluspunten

ben zeer tevreden over de snelheid en aflevering van mijn bestelling.

n.v.t.

Pluspunten

Alles snel en correct afgehandeld. Vriendelijke mensen in de winkel.

Ik vond de rolstoel die ik heb gebruikt wel oud en gedateerd!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, goed product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging en keurig verpakt!!!

Pluspunten

Duidelijke website en snelle service

Nog niet ontdekt

Pluspunten

Snelle levering prima producten

Geen verbeterpunten

Pluspunten

een mailtje als je zending verzonden is, nu blijft je zending op wordt verwerkt staan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor mijn schoonmoeder nieuwe douchestoel besteld en snel geleverd! Maar hiervoor ben ik niet gebeld om een afspraak voor levering te maken. Gelukkig was mijn schoonmoeder thuis! De oude douchestoel is volgens afspraak opgehaald ivm verstrijken leentermijn! Kosten overname zou € 150,00 bedragen! Nieuwe met 20% korting was € 143,20, Dus nieuwe besteld! Wel vreemd deze situatie! Verspilling van hulpmiddelen!

Bellen voor afspraak leverdatum!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, houden rekening met medische toestand

De geleverde producten waren vaak versleten, verroest, vergeeld

Pluspunten

Een maand na betaling en diverse telefoontjes en een belofte om teruggebeld te worden nog niks ontvangen. Veel pijn en een slechte service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Terugbel afspraak nagekomen

Website up to date houden, blijkt dat als er staat op voorraad binnen 3 dgn leverbaar, zo niet krijgt u bericht. Heb er zelf achteraan moeten chatten/bellen. Geen bericht gehad. Spreken elkaar tegen. Na bellen wordt zsm geleverd. TB afspr. pas leverbaar in november. Dus geld terug.

Pluspunten

veel hulpmiddelen

duidelijker aangeven welk product je krijgt als je een product wil lenen. om misverstanden te voorkomen. want als je eerst iets wil uitproberen voor je het koopt moet het wel een gelijkwaardig product zijn.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE