Pluspunten
Snelle levering en goede service
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
De producten zijn goed
VerbeterpuntenAls er staat maximaal 3 werkdagen en het product is gewoon op voorraad waarom duurt het dan zolang voor het geleverd wordt bij ons besteld op maandag wordt nu geleverd een week later op woensdag We hebben wel een excuses ontvangen naar aanleiding van dit artikel ze beloofden dat het weinig voorkwam en dat ze wel in die termijn normaal leveren
Excuses, dit is absoluut niet zoals het hoort. Bij de producten waarbij vermeld staat dat wij het binnen drie werkdagen leveren kunt u ervanuit gaan dat wij het product ook daadwerkelijk binnen drie werkdagen bezorgen. Mits de bezorgdag en het tijdstip de klant ook schikt. In sommige gevallen wordt er na een alternatief gezocht, waardoor de daadwerkelijke bezorging langer kan duren dan de gestelde drie werkdagen. Nogmaals onze excuses.
Pluspunten
kwaliteit van de geleverde stoel is goed
VerbeterpuntenPunt 1: ik bestelde een sta-op stoel om te huren voor mijn 87-jarige vader die een knieoperatie heeft ondergaan. Maten doorgegeven, bezorgmoment afgesproken, alles in orde. De ochtend dat de stoel bezorgd zou worden, werd ik gebeld dat de gereserveerde stoel niet beschikbaar was. Ik zou gebeld worden zodra er eentje was, geen idee hoe lang dit kon duren. Ik vond dit onacceptabel en na veel gepraat heeft de dame aan de telefoon een stoel van een bredere maat weten te vinden, die bezorgd zou worden. Punt 2: de bezorger zou tussen 14.30 en 18.30 komen. Hij belde echter om 12.00 uur dat hij er om 12.30 zou zijn. Gelukkig was mijn vader nét thuisgekomen uit het revalidatiecentrum, maar dat was toeval want hij had er net zo goed nog niet kunnen zijn. De chauffeur wist van niets over de afgesproken tijd.
Dit is helemaal niet goed gegaan. Wat vervelend. Wij zullen dit evalueren en in dit proces verbeteringen aanbrengen. Veel sterkte voor uw vader. Dank u voor het melden. Wij kunnen hier iets mee.
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Verbeterpuntengeen
Dank u. Fijn om te horen.
Pluspunten
Netjes en snel bezorgt.
Dat is mooi, dank u voor de beoordeling.
Pluspunten
ik had incontinentiemateriaal besteld, en deze werden erg snel en adequaat bezorgd. het materiaal gebruik ik nu constant want ik heb buikgriep en het heeft me al een keer enorm geholpen bij een ongelukje. ik ben er dan ook uiterst tevreden over. en Vegro is een geweldig bedrijf met geweldig nuttige spullen. ik heb er al meerdere dingen besteld.
Verbeterpunteneigenlijk op dit moment geen.
Fijn dat we u op deze manier kunnen helpen. Dank u voor de moeite van het beoordelen.
Pluspunten
Het is altijd duidelijk wat je mag verwachten
VerbeterpuntenAls je een klantenkaart levert, geef dan ook alle beschikbare items daarbij in één pakket, ipv. nog eens apart items te moeten toevoegen (die ik overigens niet eens heb kunnen vinden!)
Bedankt voor de beoordeling en uw verbeterpunt.
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenHele slechte info op de website. Ik had een scootmobiel gehuurd en op de website stond bij bezorgkosten 0 euro. Toen er gebeld werd om een bezorgafspraak te maken, bleek dat ik ineens 60 euro bezorgkosten moest betalen, terwijl dat helemaal niet op de website staat. Toen ik daarna erover mijn beklag deed bij de klantenservice werd er gezegd, dat dat heel moeilijk was om op te website te zetten...... ja dan staan mijn haren recht overeind. Ook geen excuses of oplossing. Bestelling geannuleerd!!!!!
Vervelend om te horen en heel begrijpelijk uw klacht. We hebben het aan kunnen passen op de site. Mijn excuses voor het opgelopen ongemak.
Pluspunten
Punctueel, kwaliteit en klantvriendelijk
Dit is fijn om te lezen. Dank u.
Pluspunten
Goede en duidelijke site. Snelle levering en fijne bezorging van behulpzame medewerker.
Dank u wel, goed om te lezen.
Helaas nog niet tevreden over wuzzialert, werkt niet naar behoren.
Wij zullen contact opnemen met u om dit in orde te maken. Vervelend.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
VerbeterpuntenNvt
Dank u voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
snellelevering
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
ben zeer tevreden over de snelheid en aflevering van mijn bestelling.
Verbeterpuntenn.v.t.
Dat is fijn om te horen! Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Alles snel en correct afgehandeld. Vriendelijke mensen in de winkel.
VerbeterpuntenIk vond de rolstoel die ik heb gebruikt wel oud en gedateerd!
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, goed product.
Hartelijk dank!
Pluspunten
Snelle bezorging en keurig verpakt!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website en snelle service
VerbeterpuntenNog niet ontdekt
Dank u en fijn dat u tevreden bent.
Pluspunten
Snelle levering prima producten
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Verbeterpunteneen mailtje als je zending verzonden is, nu blijft je zending op wordt verwerkt staan
Bedankt voor uw verbeterpunt.
Pluspunten
Voor mijn schoonmoeder nieuwe douchestoel besteld en snel geleverd! Maar hiervoor ben ik niet gebeld om een afspraak voor levering te maken. Gelukkig was mijn schoonmoeder thuis! De oude douchestoel is volgens afspraak opgehaald ivm verstrijken leentermijn! Kosten overname zou € 150,00 bedragen! Nieuwe met 20% korting was € 143,20, Dus nieuwe besteld! Wel vreemd deze situatie! Verspilling van hulpmiddelen!
VerbeterpuntenBellen voor afspraak leverdatum!!
Bedankt voor het aangeven van de gebeurtenissen. Dit nemen wij hier intern op.
Pluspunten
Goede service, houden rekening met medische toestand
VerbeterpuntenDe geleverde producten waren vaak versleten, verroest, vergeeld
Bedankt voor het aangeven van uw verbeterpunt.
Pluspunten
VerbeterpuntenEen maand na betaling en diverse telefoontjes en een belofte om teruggebeld te worden nog niks ontvangen. Veel pijn en een slechte service.
Pluspunten
Terugbel afspraak nagekomen
VerbeterpuntenWebsite up to date houden, blijkt dat als er staat op voorraad binnen 3 dgn leverbaar, zo niet krijgt u bericht. Heb er zelf achteraan moeten chatten/bellen. Geen bericht gehad. Spreken elkaar tegen. Na bellen wordt zsm geleverd. TB afspr. pas leverbaar in november. Dus geld terug.
Het spijt ons dat het niet goed op de site staat. Hartelijk dank voor de moeite om het verbeterpunt goed te formuleren. Wij kunnen hier iets mee.
Pluspunten
veel hulpmiddelen
Verbeterpuntenduidelijker aangeven welk product je krijgt als je een product wil lenen. om misverstanden te voorkomen. want als je eerst iets wil uitproberen voor je het koopt moet het wel een gelijkwaardig product zijn.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE